EMILYSLIV

SOMMARLOVSFIRARE

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Lindex

Äntligen SOMMARLOV! Förra veckan var det fullt fokus skolavslutning. I torsdags hade Junielle avslutningsfest på förskolan, tänk att hon börjar skolan i höst. Min lilla minsting. I fredags hade Noelia skolavslutning på skolan, första klass avklarad med bravur. Tänk att jag har TVÅ skolbarn efter sommaren!

Jag har själv också klarat hela första året på min utbildning med högsta betyg i alla kurser, klappar mig själv på axeln. 😀 Nu ska det dock bli skönt att släppa plugg och annat och ta ett välförtjänt sommarlov innan vi hoppar på det igen i augusti!

Har fått så mycket frågor om barnens skolavslutningskläder på Instagram så tänker att jag länkar till dem här, inget samarbete bara tips! 🙂 Kommer så väl själv ihåg när jag själv fick välja mina skolavslutningskläder när jag var liten och dem bara hängde där och väntade på den stora dagen.

Noelia valde en jättefin jumpsuit som hon köpte själv för ett presentkort hon fått. Sandalerna har jag också fått många frågor om, SÅ prisvärda!

Junielle valde en klänning. Älskar verkligen den här lila pastellfärgen och jag har fått tvätta den här klänningen två gånger i helgen. Hon vill ha den varje dag, haha. Diademen med blommor köpte vi för några år sedan på ICA maxi så vet tyvärr inte om de går att få tag i längre.

Ett litet snabbt hej här innan jag ska ta tag i veckans lååånga to-do-lista! Har en del att beta av innan jag får gå helt på sommarlov. 🙂

Önskar dig en fin tisdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats