Emily Ödmark

EMILYSLIV

SNART EN SKOLTJEJ!

Annons för Babyland, inlägget innehåller annonslänkar

Herregud jag kan knappt förstå att min lilla stora Noelia ska börja skolan efter sommaren.. Det känns så himla stort. Tänk att hon ska börja i samma skola som jag själv gick i från förskoleklass till 9an. Det känns ju inte som det var allt för länge sedan jag själv sprang runt i dem korridorerna, även om det såklart är en del år sedan nu. 😉 Får nog inse att hon inte är så liten längre. 😉 Lyckan sist när hon kom hem till mammaveckan igen och jag hade lite “snart-börja-skolan-överraskningar” till henne. En ordentlig ryggsäck måste man ju såklart ha när man ska börja skolan. Denna är sååå himla fin med alla detaljerna och hon var minst sagt nöjd! 😉Och denna klocka var såklart höjdpunkten av allt! Sååå himla smart grej. En klocka som hon kan ringa ifrån och jag kan ringa henne. Hon är ute väldigt mycket själv i området vi bor i och springer ut och in hemma hos kompisar/grannar, så det känns väldigt tryggt att jag för det första genom appen som är kopplad till klockan med gps kan se var hon befinner sig men också att vi lätt kan ringa varandra om det är något! 🙂Jag köpte bara ett billigt kontantkort som jag laddar med surf till klockan, 1 gb räcker så blir ju väldigt billigt så kan hon ringa sen. 🙂 Dessutom är det en trygghet att endast de nummer jag lägger in i appen är de enda som hon både kan ringa och som kan ringa till henne så det kan inte ringa massa andra skumma nummer. 😉Den är väldigt lättmanövrerad också så hon lätt klarar den på egen hand. 🙂 Suuuuperstolt tjej som just nu vill visa alla sin nya klocka! 😉

Både klockan och ryggsäcken hittade jag hos Babyland, som precis som alltid har fri frakt och snabba leveranser! Har ju sagt det förr men en riktig favorit när jag beställer grejer till barnen. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leo

    Tänkte bara skriva att man ser ditt telefonnummer på ena bilden på hennes klocka! 🙂 om du vill ta bort det för säkerhetens skull.

stats