EMILYSLIV

MIN BÄSTA VÄN I FÖRKYLNINGSTIDER!

I annonssamarbete med ColdZyme

Att vara sjuk och framförallt förkyld kan vara bland det värsta jag vet. När jag väl blir förkyld åker jag ofta på sådana där sega och riktigt långdragna förkylningar också, det slipper jag helst. Det tror jag att de flesta helst slipper såklart och jag har faktiskt ett grymt tips för det också!ColdZyme är en produkt som jag ALLTID har med mig i handväskan. Den kan både användas i förebyggande syfte, t.ex. om någon annan i familjen är förkyld, men den kan också förkorta och reducera symptomen om en förkylning redan brutit ut.

Jag kan med säkerhet säga att detta funkat enormt bra på mig, det här året har jag inte alls haft lika jobbiga förkylningar som jag haft tidigare. Dessutom reducerar den halsont och nästäppa vid en förkylning och jag har inte behövt använda nässpray någonting alls nu! Något som jag varit i extremt ”behov” av tidigare vid förkylningar! Så otroligt skönt! 😀Sist jag tipsade om denna så var det många av er som också var supernöjda och någon tipsade om att ColdZyme var super att använda på flygplanet när man ska iväg på semester och ja då om någon gång vill man ju gärna inte bli förkyld.. Världens bästa tips om ni också vill hålla er friska inför sommarens semesterutflykter! 🙂

Vilket är ditt bästa tips för att undvika förkylningar? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej! Vet att du har en lekstuga från Jollyroom till dina barn, tycker att den ser superfin ut, och du har ju verkligen gjort ett såå fint jobb på eran med alla gulliga detaljer 😊 Min dotter är ganska exakt lika gammal som din Noelia, och jag undrar lite hur du tycker att den känns storleksmässigt till henne nu? Har hon gott om plats på längden när hon går igenom dörren osv?😊 Känns det som att den kommer att passa ett par år till liksom? Är så sugen på att köpa den och göra en liten makeover till dotter som ständigt tjatar om en lekstuga😊 Tack på förhand!

    1. Emily Ödmark

      Hon har gott om plats inne i stugan, dem brukar vara ett helt gäng kompisar där inne och leka samtidigt, haha 🙂 Lite osäker på om hon kanske behöver huka sig lite genom dörren men det är inget problem i alla fall. 🙂

stats