EMILYSLIV

SÄLJER NU MIN LILLA ÄLSKLING!


Det är nu dags att sälja iväg min älskade SONY NEX-3n kompakt systemkamera, oj så mycket bra vi åstadkommit tillsammans du & jag. Perfekt med vinklingsbar skärm och självutlösare så du kan ta dina egna proffsiga selfies. 😉
Här ser ni bilden som visas på kameran i original. Alltså fotad av mig med kameran! 🙂 I princip alla bilder som visas här i bloggen är tagna med den här kameran, bortsett från vissa mobilbilder och om inte annat anges. 🙂Skickar även med ett slimmat fodral i mörkbrunt fejk-skinn. 🙂

Mer info om specifikationer osv hittar ni HÄR på Sonys hemsida. Orginalförpackning, kvitto och 4gb minneskort ingår.
Jag hade tänkt mig 1700kr för hela paketet. Maila mig på: emily_odmark@hotmail.com om du är intresserad samt har några frågor. 🙂

KAMERAN ÄR SÅLD! NI VAR VÄLDIGT MÅNGA INTRESSERADE MEN ALLT GICK EFTER KÖ-SYSTEM!
Tack för visat intresse! 🙂 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats