PÅ SPANING PÅ FORMEX | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

PÅ SPANING PÅ FORMEX

DSC_0143I onsdags slog portarna upp för årets Formex-mässa. Helt galet mycket fint som vanligt! Jag blir alldeles snurrig av sådana här mässor, det finns så galet mycket fint att se, man vet liksom inte vart man ska börja. Strosade runt i flera timmar och spanade i allas fina montrar!DSC_0163En monter där jag stannade lite extra länge var hos Kids Concept. Älskar deras nya färgskalor med lite mildare pasteller på alla fina träleksaker. Tältet har vi sedan innan här hemma och det är en stor favorit, älskar den här nyheten, en fantastisk golvkudde som passar helt perfekt i tältet. Den bara måste tjejerna ha! Dessutom hade de fina tjejerna som jobbar på Kids Concept plockat ihop en fin present till mig och barnen bl.a. med tältet i liten mini-version så nu har deras dockor och gosedjur ett alldeles eget litet tält! Får visa er hur det blev sen. 🙂DSC_0170En annan nyhet jag fastnade lite extra för är Sebras nya spjälskydd i sammet! Sååå fina! Junielle har ju deras spjälskydd i sin Sebra-säng och jag kan utan tvekan säga att det är det bästa på marknaden. Så stabilt och rejält! Nu blev jag ju dock lite sugen på att byta ut det mot ett i sammet… 😉DSC_0177Massa snyggt hos ett annat av mina favoritmärken- Bloomingville. Rosa är en het färg inredningsmässigt i höst! Jag är glad att även mässing får leva kvar en stund till, haha. 😉DSC_0182Huuuuuur snygg puff? Älskar färgen! Just denna färg kommer faktiskt få pryda min soffa i form av kuddar i höst och sen till vintern tänker jag blanda in lite vinröda kulörer också. 🙂DSC_0187Julpynt hos House doctor, ser ni sammetskulorna? Sååååå fina!DSC_0192Snyggkruka från Skultuna!DSC_0197En av Sagaforms nyheter till hösten är denna snygga glöggkanna, den kommer garanterat att få flytta in hemma hos mig! 🙂

Hade nog egentligen behövt minst ett par dagar till på mässan för att verkligen hinna se allt men känner mig ändå nöjd! Ser fram emot att allt nytt och fint dyker upp i handeln snart… 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Ååååh! Vart kommer puffen ifrån? Såå fin färg verkligen. Dock kör jag med mörkblå sammet hos mig, o hoppas att den kommer finnas i blått! Jag är helt förälskad!

  2. Göteborgsmamman

    Men åh, jag smälter! Så mycket snyggt! Jag tänkte skriva att puffen var ursnygg innan jag såg din text – great minds, höhö. Glöggkannan var även den riktigt snygg! Ångrar så att jag inte åkte upp i år … Hoppas du får en härlig söndag!
    Kram <3

Annons
stats