EMILYSLIV

INGEN LITEN BEBIS LÄNGRE!

Annons för Babyland, inlägget innehåller annonslänkar.DSC_0115Tänk att min minsta lilla ”bebis” snart blir 2 år. Helt galet vad fort de här åren gått, nu har hon börjat på förskolan som storasyster och är verkligen stora lilla tjejen. Det har varit några jobbiga lämningar med gråt men sedan har det gått bra under dagen och imorgon ska hon gå sin fulla hela dag för första gången så jag hoppas det går bra! 🙂

Födelsedagspresenterna är i alla fall klara, det var faktiskt riktigt enkelt i år, tycker det är så svårt att köpa presenter till små barn men nu har hon verkligen hunnit bli sin egen lilla person, jag vet vad hon tycker om och vad hon vill ha. Hon lånade granntjejens dockvagn för ett tag sedan och promenerade med den ute länge länge så en dockvagn kändes given, tyckte den här var så söt och ser ju verkligen ut som en riktig vagn i mini-version! 🙂DSC_0122Hundar är också kul så en rosa liten robothund får hon också.DSC_0128-2Sen måste man ju såklart ha en bebis att bädda ner i vagnen också. Det fick bli en klassisk Babyborn-docka, så kul när det finns massa tillbehör till som hon kan önska sig senare också! 🙂 Allt hittade jag hos Babyland, som dessutom alltid har fri frakt!DSC_0138Jag tog t.om. slag i saken och slog in paketen direkt, det är en sådan där sak jag annars kan dra ut på och så sitter jag där i sista sekund och ska slå in allt i stress även fast jag alltid köpt alla presenter i tid, haha. Nu ligger dem i alla fall gömda och väntar på den stora 2-årsdagen! 🙂

Jag började dagen på sämsta sätt idag, på väg ut till bilen imorse när jag skulle bära ut en kasse med glas så råkar jag snitta mig själv på benet med en glasskärva, ett djupt snitt blev det… Fick snabbt försöka få stopp på blodet som forsade längs benet och sen vidare till förskolan för att släppa av barnen snabbt och sen skynda mig iväg till vårdcentralen för att sy och stripa jacket… Jaja! Dagen kunde ju bara bli bättre sen i alla fall. 😉 haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på IDOL! Äntligen är tv-hösten igång!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats