EMILYSLIV

ONE SMOOTHIE A DAY..

Inlägget innehåller adlinks

Jag är absolut ingen frukostmänniska, alltså jag älskar frukost men jag äter det typ hellre som middag än på morgonen, haha. Jag kan verkligen inte äta så tidigt och vill helst vara vaken ett par timmar innan jag äter något. Min räddning är smoothie, det gör jag varje morgon, typ det enda jag kan få i mig. 🙂Jag la ut mitt favorit-smoothie recept på instastorys för ett tag sedan, men dumt nog så försvinner ju en story efter ett dygn och det kom massa frågor om receptet sen när bilden försvunnit så tänkte att jag skriver det här istället så finns det kvar i arkivet. Löjligt enkelt är det i alla fall! 😉

Får också många frågor om min Blender, det är en Kitchen Aid. Och helt klart den grymmaste av alla jag provat, har säkert tagit livet av typ 10 olika blenders innan, hahaha. Denna mixar frysta frukter och is utan problem och mixar allt slätt så det inte blir en massa bitar. Tips! 🙂
Till ett stort glas smoothie har jag:

ca 2dl naturell yogurth (späd med mer om den blir för tjock), jag använder lättyogurth då den är lite lösare i konsistensen men funkar absolut med fetare yogurth också, 1 banan 1 dl frysta hallon, 1 dl halvtinad mango och 0,5dl frysta blåbär. Ner med allt i blendern och mixa till en slät smoothie. Häll upp och njut! 😀 Löjligt plättlätt och god frukost! 🙂Jag har i alla fall betat av två punkter på min lista för min ”rå-om-mig-själv-vecka” tur att det är några dagar kvar av veckan. 😉 Kollat på en girly girly film och gått och fått naglarna fixade har jag i alla fall gjort. Lite rosa fick dem bli, den rosa månaden står ju trots allt för dörren. Herregud tänk att det är oktober snart redan! 🙂

Jag var uppe dö-tidigt för att vara mig imorse och har jobbat mååånga timmar idag så är helt slut nu, blir soffhäng med tända ljus och mjukiskläder resten av kvällen. Så mysigt när det regnar ute!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats