EMILYSLIV

HÖSTENS SNYGGASTE FUSKPÄLSJACKA!

Inlägget innehåller adlinks

Igår tog jag en ledig förmiddag efter att ha försovit mig, skulle egentligen ha närvarat på ett event inne i stan på morgonkvisten men tydligen ville kroppen annat, haha. Passade på att färga håret och ta det där långa badet så nu har jag ju nästan betat av hela veckans lista, bara den där ansiktsmasken kvar och den ska jag nog unna mig imorgon. Riktigt söndagsmys! 😉Ni uppskattade ju tydligen outfit-inlägg så jag jobbar vidare med det då… 😉 Fick så mycket frågor om ”päls”kappan på stories igår och ja den är verkligen helt galet mysig. Mycket finare i verkligheten än vad den var på produktbilden också. 😀

Äntligen har jag hittat en fuskpälskappa som går ner över rumpan och inte kostar skjortan, jag älskar lite längre jackor.. Denna är så fin och en perfekt jacka nu till hösten, känns lite väl att plocka fram min dunjacka redan, då kommer jag ju frysa ihjäl i vinter sen, haha. Kappan finns dessutom att fynda till kampanjpris just nu så blev ett riktigt kap! 🙂Fyndade nya boots också, älskar sådana här skor på hösten. Eller höstmode överhuvudtaget!!! Dessa boots är också på kampanjpris just nu så skynda fynda för de är galet sköna och prisvärda! 🙂Tadaaa en fredagsselfie, såhär en dag för sent. Haha! 😉

Edit: Fick så mycket frågor om byxorna nu också, det är skinn-leggings, galet sköna! 🙂

Hoppas du har en fin helg!  ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats