EMILYSLIV

NOELIAS 6-ÅRSPRESENTER!

Inlägget innehåller adlinks för H&M, LYKO och Babyland

Tänkte jag skulle visa er lite av vad Noelia ska få i födelsedagspresent på 6-årsdagen nästa vecka. Passade på att fota lite när jag slog in alla paket då ni brukar gilla mina presenttips, inget samarbete. 😉

Jag vet inte hur ofta jag får höra tjat och om att hon vill färga håret rosa.. Har hört gott om denna hårfärgen ovan som man kan blanda till i en mer pastellig rosa färg med medföljande balsam och som försvinner efter upp till 15 tvättar. Får återkomma sen när vi provat! 🙂 Sen får hon ett diadem och en plisserad jumpsuit som jag hittade på Kappahl. Småsaker som hon önskat sig och som jag vet att hon kommer älska, haha. Rosa och glitter är ett vinnande koncept här hemma. 😉 Neccessären, sminkborstarna och den lilla spegeln hittade jag på TGR. Hårborsten kommer från New Yorker och så det söta lilla läppglans-kitet med så fina glittriga färger.  Högst upp på önskelistan har detta stått länge och det har bara legat och väntat i förrådet så ska bli sååå kul att få ge henne det nu. En dagbok med kodlås med ett matchande skrivset till och så Polly Pocket, sooom hon har tjatat om det! 😀

Det fina presentpappret hittade jag också på TGR, visst är det sååå fint? Och sidenbandet hittade jag på Inn & Finn, hela 45m för 45kr, galet grymt pris! 😀

Sen får hon lite mer smågrejer och spel som jag visat här tidigare. Ni missar väl inte min katergori här på bloggen med presenttips? Ni kan i alla fall vänta er en hel del presenttips här inne framöver, det blir ju så med födelsedagar och jul såhär tätt inpå och så barnens paketkalendrar som typ är klara, ska försöka visa er innehållet i dem också i veckan. 🙂

Önskar dig en fortsatt fin tisdag! ♥

Glöm inte att ge inlägget lite kärlek genom att klicka på ♥ här nedan, KRAM!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Dottern min fyllde 6 förra veckan och förutom det givetvis rosa/glittriga konceptet blev hon superglad när hon fick lego friends och armband som blir djur som går att dra ut till armband:)

    1. Emily Ödmark

      Ja lego har varit poppis där med men inte just nu, hoppas dem börjar leka mer med det snart igen. Kanske är det Twisty Petz? isåfall har jag köpt likadana till barnen som dem ska få i julklapp. 🙂

stats