EMILYSLIV

INNEHÅLLET I BARNENS PAKETKALENDRAR

Igår råkade jag ut för en liten olycka här hemma och skar upp ena fingret, djupt. Det blev både blodbad och en snabb tripp till akuten för att sy ihop fingret igen. Oturligt nog på högerhanden också och jag är högerhänt… Jag får inte använda fingret alls och måste ha det rakt hela tiden så detta blir verkligen en prövning för en rastlös själ som mig då jag i princip inte kan använda högerhanden. Så just nu skriver jag detta inlägg med vänster, kan säga att det tar väldigt mycket längre tid än vanligt. 😉 Innan olyckan hade jag i alla fall hunnit både fixa klart och fota innehållet till barnens paketkalendrar så jag har i alla fall något att dela med mig av här till er idag. 😉 Barnen har ju en varsin paketkalender med 4 paket var, ett till varje advent. Alldeles lagom tycker jag. Många har ju paketkalendrar med små paket varje dag men det blir ju helt galet mycket paket tänker jag och oftast bara små skitsaker? Är mycket paket nog med Noelias födelsedag i slutet av november och sedan julafton. 🙂 I paket nummer 1 får barnen en varsin jultröja (köper dessa varje år, så gulliga) och ett par ”läder”leggings från H&M. En perfekt decemberoutfit! Och så en liten gran med chokladkulor i som jag hittade på Inn och Finn. 🙂 I paket nummer 2 gömmer sig ett gulligt kit med läppsyl från H&M och två små pärlplatte-kit från Rusta som jag fyndade för 10kr/st för ett tag sedan. 🙂 I paket nummer 3 får Junielle en pruttkudde som hon önskat sig länge, hon är i den där berömda kiss & bajs-åldern.. 😉 Den hittade jag på TGR. I Noelias tredje paket gömmer sig ett pennskrin med vändbara paljetter och en liten boll som hon önskat sig från Lindex. 🙂 I det 4e paketet gömmer sig detta så söta och lilla kit med ringar, även det från H&M. 🙂Inslagna och klara hänger dem nu i barnens sovrum på rosettkrokarna. Presentpappret med dem söta nötknäpparna har jag ju tipsat om tidigare från Clas Ohlson. 🙂Och själva adventskalendrarna har jag ju nämnt tidigare att jag köpt i en lokal butik som tyvärr inte finns längre så vet tyvärr inte vart man kan hitta likadana..

Åh nu vill jag klä lilla granen i barnens rum och hänga upp all julbelysning här hemma…. MEN nej, måste kurera mitt finger först, haha. Hoppas hoppas det är bättre efter helgen då det ju både är Noelias födelsedagsvecka och adventsvecka nästa vecka och massa saker att göra! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin torsdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats