EMILYSLIV

NOELIA 8 ÅR!

I lördags fyllde hon 8 år, min älskade Noelia. ♥ Hon har blivit så stort, så fort. Jag hänger inte alls med. Min kloka underbara förstfödda. Som jag ser mig själv i henne! Vi har såklart fira hela helgen. Hon har haft tjejmiddag med sina kompisar och släktkalas! Så nöjd. En av presenterna hon önskade sig mest var att vi skulle åka och shoppa och gå på bio bara hon och jag så det gjorde vi igår, en så mysig dag! ♥Så kul att vi har dessa bilder, tänk hur mycket hon vuxit dessa år. Undrar om hon får plats i lilla stolen nästa år, hahaha,Jag har självklart tagit massa bilder på alla kalasdekorationer osv så det kommer ett inlägg med det också väldigt snart. 😉

Nu måste jag se till att få i mig någon middag här och ladda upp för kvällens padelmatch. Önskar dig en fin start på veckan! ♥ KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats