EMILYSLIV

NÄR MAN ÄLSKAR MÅNDAGAR!

Ja jag är väl lite tvärtom, när andra känner ångest inför måndagar känner jag lite tvärtom, i alla fall de måndagar jag får hämta hem mina älskade små tjejer och sådana här vackra blombud kommer till dörren! Sen jobbar jag även ganska ofta på helgerna så måndagar är lite heliga för mig på något vis. 🙂Snacka om måndagspepp-bukett. Alltså går liksom inte att förstå på bild hur enorm den är…. men ja ni som vet hur gigantisk Daggvasen normalt är och hur den ser ut på bilderna i förhållande till buketten kanske förstår. 😉Flera av mina favoritblommor i en och samma bukett. Hortensia, tistlar, eucalyptus och monstera-blad.
Jag har så jäkla mycket positiv energi för den här veckan känner jag, känns som jag typ dansat mig igenom den här dagen, vilket jag typ har också, haha. Barnen är hemma och vi har haft världens mysigaste kväll och jag känner mig bara sådär lite allmänt glad & lycklig just nu!

Hoppas ni också har massa positiv energi för att ta er igenom veckan, nu kör vi! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats