EMILYSLIV

MINA SMÅ PYJAMASHJÄLTAR

DSC_0270Den här helgen blev inte riktigt som jag önskade, åkt på något riktigt skitvirus så har känt mig helt sänkt, ingen ork alls, hostar som tusan och en förkylning som sitter i hela huvudet. Hade verkligen önskat att jag var lite piggare när det var min helg med barnen, men men what to do.
DSC_0241Kände igår morse när jag bara ville krypa ner under täcket igen att äsch jag får bita ihop och frågade barnen vad de ville göra idag. Fick till svar av Noelia: ”Mamma, kan vi inte bara vara hemma idag?” Så vi körde helt enkelt en hemmadag i pyjamas hela dagen, pysslade, byggde lego, kollade på film och mös. Passade en sjuk mamma perfekt och barnen var nöjda, halleluja! Barnen var också trötta, så trötta att Junielle till och med somnade mitt i lunchen, fick ta emot henne så hon inte skulle rasa rakt ner i golvet. Middag var vi ju dock tvungna att åka och handla så vi åkte till och med till affären i pyjamas, haha. 😉DSC_0262DSC_0281Barnens fina pyjamaser som jag beställde från nya Fahrman x Ellos kollektionen är sååå himla mysiga, vill ju ha en till mig själv! 🙂

Känner mig fortfarande lika hängig idag så hoppas hoppas det har vänt till imorgon då en fullspäckad vecka står framför dörren. Hinkar te med honung och tänkte nog faktiskt försöka lägga mig samtidigt som barnen idag, sömn är väl den bästa medicinen! 🙂

Hoppas du haft en trevlig helg! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats