EMILYSLIV

FRÅN GLESA TILL FYLLIGA FRANSAR!

Annons för Nelly & Komorebi, inlägget innehåller annonslänkarDSC_0008Efter graviditeterna med barnen har ju kroppen påverkats en hel del och en av sakerna är faktiskt konstigt nog mina ögonfransar, de är fortfarande ganska långa men sååå glesa. Har provat några olika serum men inte sett något resultat alls så inte orkat fortsätta. Nu fick jag chansen att testa Komorebi, alltså WOW! Hade inte höga förhoppningar alls, men resultatet syns redan klart och tydligt efter en vecka! 😀DSC_0011Läste kommentarerna om den och jag verkar inte vara ensam om att tycka den är grym och såg att många även hade använt den på ögonbrynen, det kanske jag också skulle prova, mina ögonbryn är också ganska glesa. 🙂

Just nu hittar ni Komorebi hos Nelly till hela 60% rabatt! Grymt pris med andra ord. 🙂 Kanske kan bli julklapp till någon?DSC_0004Här har jag hållit på med tusen sladdar, lampor och timers på förmiddagen för att få igång utomhusbelysningen här hemma till jul och jag tror jag lyckats nu! Får se om det lyser fint i eftermiddag när det blir mörkt. 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats