Emily Ödmark

EMILYSLIV

MINA SMÅ & ÄNTLIGEN FREDAG!

Mina älskade små! Knäppte några bilder på tjejerna i sina nya skaljackor förra veckan, sååå söta. 🙂 Ja med ny årstid kommer ju även behovet av att uppdatera i barnens garderober. Nytt galonställ är inskaffat och nu nytt skalset så det återstår skor, kanske någon tunnare mössa och vantar och så gummistövlar sen är vi mer än redo att ta oss an den här våren. 🙂
Ibland får jag nypa mig i armen, tänk att mina små tjejer blivit så galet stora redan? Vart tog tiden vägen? Noelia börjar liksom skolan och Junielle blir 4 år efter sommaren. Betyder det att jag är vuxen nu? Hahaha.Äntligen fredag och denna helg ska jag verkligen ta det luuugnt. Något jag faktiskt är riktigt dålig på vanligtvis men jag övar… Att inte överboka i kalendern och planera dagarna till punkt och pricka utan att faktiskt kunna ta dagen lite som den kommer… det är en prövning men så nyttigt! 🙂 Imorgon ska vi i alla fall på SPA och massage hela dagen, det borde väl kanske göra mig lite avslappnad..

Önskar dig en superfin helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej

  Men vilka söta små tjejer du har så fina verkligen. Och vilket hår de har, min lilla plutta fick tyvärr min kvalitet på håret som jag hade när jag var liten jätte tunt hår och lätt och flygigt, hade ju hoppats att hon skulle fått sin fars hår som är riktigt tjockt.
  Ja nu i vår dagar så går det ju åt lite kläder till de små. Min dotter blir 3 år och jag tyckte nyss att jag fick henne. Vart brukar du köpa kläder till dina flickor? alltid kul med lite tips på ställen.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Ja båda mina tjejer har verkligen fått tjockt och fint hår, det hade jag också när jag var liten. 🙂 Jag köper mest kläder till barnen på de stora kedjorna, H&M, Lindex, Next osv. 🙂
   Tack detsamma till dig! Kram

 2. Hanna

  Hej! Så underbara söta tjejer 💖
  Har tittat in här lite då o då, o måste bara fråga var du köper alla fina hårrossettet?

stats