I MAMMAS WIC | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

I MAMMAS WIC

Min mamma håller just nu på att bygga upp sin walk-in-closet…. Alltså drömmen! Inte bara hennes gedigna samling utan att bara ha ett helt rum med finsaker…. Någon gång i mitt liv ska jag bannemig också ha en. Kanske får bli när barnen flyttat hemifrån, haha. 🙂 Knäppte bara av några bilder snabbt i mörkret nu, men det blir sååå fint! Får försöka ta lite mer bilder någon dag när det är bättre ljus. 😀Förövrigt känner jag mig så oinspirerad just nu.. Vill bara känna mig pepp och ge er massvis med inspo men just nu känns det som att det bara står still i hjärnan, haha. Ska försöka komma igen i alla fall. Det är ju snart påsk så ni kanske vill ha lite påsk-inspo? På saker man kan baka, vad jag fyller barnens påskägg med kanske? Kanske en frågestund skulle vara på sin plats?

Bomba mig gärna med önskemål på vad ni vill läsa om här! Det uppskattas alltid! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dani

    Frågestund!!!
    Påskinspo, hur du pyntar hemmet inför påsk! Jag som håller på att skapa ett barnrum ser gärna barnrumsinspo! Tips på förvaring i barnrum (bebisrum) av böcker och småsaker tex 🙂

Annons
stats