EMILYSLIV

MINA HUDVÅRDSRUTINER FÖR ATT BLI PIGG!

DSC_0154-2Godmorgon måndag! Här kommer ännu ett litet skönhetstips, blev så uppskattat sist. Nyckeln till fin och pigg hy är fukt fukt fukt! Jag slarvade jämt med rengöring och återfuktning av ansiktet förut men nu har jag fått in en rutin och jag märker så stor skillnad. Jag är inte alls lika torr i huden längre och den känns mycket piggare och fräschare. Det känns speciellt viktigt i den här torra höstluften!DSC_0216-2Jag börjar alltid med att rengöra hela ansiktet noga med denna ”cleansing gel” från Clarins. Den löddrar bra så man behöver inte alls ta så mycket, en liten klick räcker! Sköljer av och baddar försiktigt med en handduk.DSC_0221-2Sedan använder jag Clarins ”Wake-up booster” som ger en riktigt uppfräschande effekt och ”väcker upp” huden på morgonen. Dessutom doftar den jättegott!DSC_0142-2Och så sist men inte minst applicerar jag denna ”daily energizer cream” över hela ansiktet. Den ger massvis med fukt till ansiktet utan att bli oljig så blir en perfekt bas innan man t.ex. ska sminka sig.

Det var min grymma 3-stegs-rutin, tar inte många minuter på morgonen men man känner verkligen stor skillnad! 🙂

___________________________________________________________________________

Innehåller affilliatelänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Bilderna är flera veckor gamla, så efter ca 2 månaders utvärdering kommer inlägget! 😉 Skulle aldrig tipsa om någonting jag själv inte tror på eller står för, det är jag väldigt noga med, det är väldigt mycket som aldrig visas här också! 🙂

stats