EMILYSLIV

Melodimys & ”nytt” vardagsrum

Halloj på er! Får väl ursäkta mig ännu en gång för usel uppdatering… Det har varit lite för mycket att stå i här hemma på sista tiden och mitt humör har tyvärr drabbats av det. Bl.a. så blev farmor och farfars bil (som vi lånat under tiden de är utomlands) blivit påkörd så har fått ringa runt till försäkringsbolag och göra polisanmälan osv. Sen är det även mycket annat. Suck!

Här sitter vi just nu och myser framför Melodifestivalen, ni får ursäkta mig men vad f*n har Danny för kläder på sig? Han som brukar klä sig så snyggt i vanliga fall? Hm. Vi har precis smällt i oss en rejäl glassbomb bestående av LCHF-chokladglass, massvis med vispgrädde, hallon och lite banan (lite fusk, men ibland får man unna sig). Nästan lite marängsviss-känsla, supergott och rejält mättande!

Update; okej då, kläderna blev väl rätt coola senare i framträdandet! haha. 😉

De här dagarna har absolut inte bara bestått av negativiteter. Fick ett ryck häromdagen och ville göra om (händer ganska ofta, haha.) Så jag sålde av en byrå vi hade hemma och bytte en annan. Köpt ny taklampa, kuddar och ljuslyktor och flyttat om en massa och vips så känns allt nytt! 🙂

Byrån jag lyckades byta till mig! 🙂

2 av de nya ljuslyktorna jag köpt, älskar dem! 🙂

Har även blivit lite förändring i hallen, men det får jag visa en annan dag. Snart kommer receptet på LCHF-pajen upp.. Keep it up!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats