EMILYSLIV

LUNDBY DOCKHUS

DSC_1617DSC_1674Alltså kolla in detta!!! Det här är bara sååå kul! Mitt barnasinne är det inget fel på. 😉 Har pillat och pysslat med det här huset större delen av dagen idag.DSC_1632 DSC_1637 DSC_1638 DSC_1652 DSC_1676Rena drömmen, varenda liten detalj är väl genomtänkt. Belysning och allt finns på plats och går dessutom att styra med en fjärrkontroll. Alla småsaker är lösa så de går att flytta runt och möblera om precis som man vill. Sen att det är rejält modernisat med ”öppen planlösning” och snygga tapeter från Sandbergs gör ju det hela ännu roligare, i alla fall för mamman! 😉 Det är tom. heltäckningsmatta i sovrummet. Haha!

DSC_1653 DSC_1657 DSC_1679Mediamöbeln som tv:n som står på kan man spela upp musik på via sin mobil och bluetooth, haha. Jag och Noelia har poppat julmusik via den här hemma eftermiddag! 😉

DSC_1648Kolla bara in dessa små badankor i badrummet, helt fantastiskt! Andra små detaljer som gör det där lilla extra är små schampooflaskor, mat till köket som kaffe och pasta, akvarium och blommor.

DSC_1663Dockhuset finns hos Jollyroom till mer än halva priset och även en hel del inredning är på kampanjpris så passa på att fynda julklappar och dylikt. 😀

DSC_1621Hela familjen Lundby.

DSC_1671Jag lekte mest med Barbies när jag var liten men det här är ju sååå mycket roligare och det finns ju hur mycket tillbehör som helst. Perfekt att börja samla och låta barnen önska sig olika delar av inredningen i julklapp, födelsedagspresent, påskägg, spara veckopengen till osv. osv. Man kan till och med bygga ut med fler våningar! Bara fantastin sätter gränser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats