Emily Ödmark

EMILYSLIV

KLÄNNINGAR TILL MIDSOMMAR!

midsommarklänning1. (länk) / 2. (länk) / 3. (länk) / 4. (länk) / 5. (länk) / 6. (länk) /
7. (länk) / 8. (länk) / 9. (länk) / 10. (länk) / 11. (länk) / 12. (länk)

 Lite tips på klänningar till midsommar om du kanske är ute i sista minuten? 🙂 Allt som behövs för den perfekta midsommar-outfiten är ju egentligen bara en fin klänning och en blomsterkrans i håret. 🙂 Med kod: 335476 får du dessutom 30% rabatt på din beställning*. Välj express-frakt för leverans innan midsommar! 🙂

*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda och svarta priser på Ellos. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, “ej rabatt” eller “design by”. Gäller t.o.m 26 juni 2016.
________________________________________________________________________________________

Innehåller affilliatelänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Gud så fina! Synd att jag redan har en klänning 😉
    Undrar när du presenterar vinnaren av bilbarnstolen och enligt vilka kriterier vinnaren väljs ut? 🙂 såg att de var många fler än jag som tävlat, hihi 🙂 det måste väl va något med motiveringen med tävlingar idag för att de ska gå till på rätt sätt menar jag (enligt någon lag vad jag har förstått, man får tydligen inte Lotta eller välja något som många skrivit? För vinnaren måste kunna motiveras varför den vann) därför undrar jag vilka dina kriterier är 🙂 hihi tror inte jag har nån chans, men man kan ju hoppas. Alla vill väl ha det bästa till sin bästa 😀 ha en fin kväll!

stats