Emily Ödmark

EMILYSLIV

ATT KÖPA PRESENTER TILL MÄN!

DSC_1177Det här med att köpa presenter till män….. såå svårt. Men i år hade jag faktiskt mina aningar om vad min man ville/behövde och det blev riktigt lyckat! 🙂 Han har önskat sig en snygg högtalare till köket och har spanat på denna med marmorfront hur många gånger som helst så nu gick vi ihop ett gäng och köpte den! Visst passar den löjligt bra? Nu ser man dåligt på bilden men vårt kakel är ju även det marmor. 🙂DSC_1193Sen var han i behov av en ny parfym men är alldeles för snål för att unna sig en. Denna Viktor och Rolfs “Spicebomb” luktar såååååååå galet gott. Jag har ju deras damdoft “Flowerbomb” till mig själv också och den är min favvo. En deodorant fick det bli också. Jag hittade båda hos Parfym.se samma sida som jag beställer mina Essie-lack galet billigt ifrån som jag berättat om tidigare! 🙂
DSC_1205Och en klocka från Daniel Wellington. Insåg när han försökte sno min att han kanske borde ha en egen! ha ha 😉 Dessa är ju så fiffiga när man enkelt kan byta band och förnya sig lite. Han fick ett svart och ett brunt så kan han ju matcha andra detaljer som skärp osv. 🙂

Med kod: “EMILYS” får ni dessutom 15% rabatt på er beställning på www.danielwellington.com t.om. 15 juli.

DSC_1190Nöjd blev han i alla fall och lite extra gott luktar han nu också! 😉 Tidigare år har jag t.ex. gett plånbok och kniv med hans namn ingraverat vilket också varit väldigt lyckat. Har ni något sånt där superdupertips på presenter till män? Alltid bra att fylla på tipsförrådet inför kommande tillställningar. 😀

 

_____________________________________________________________________________________________

Innehåller affilliatelänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vilka fina presenter! Var har du köpt kniven med hans namn ingraverat? Skulle vara den perfekta presenten till min pojkvän!
    Du har en superfin blogg med så fina bilder! 🙂

stats