EMILYSLIV

KICK-OFF PÅ YASURAGI

DSC_0646Vilken mysig dag vi hade igår! Kick-off med hela toppbloggsgänget och Loppi (Loppi, Vimedbarn & Myshowroom). Vi blev upplockade med taxi-bilar på Loppi-kontoret som tog oss ut till fantastiska Yasuragi, hade faktiskt aldrig varit där innan, men det är något vi pratat om länge att göra. Väl framme blev det sushi-lunch, såklart! 😉DSC_0650Sedan blev det massa presentationer, fika och coachningsnack innan vi hade tid för massa bad och mys i de varma utomhuspoolerna. Hade nog varit ännu mysigare om jag inte fick världens migränattack från ingenstans, hann bada i alla fall nästan en timme innan jag kände mig alldeles svimfärdig och fick gå och lägga mig på rummet en stund innan middagen.DSC_0653Fina goodiebags väntade på oss!DSC_0662Sen var det dags för middagsbuffe, sååååå galet mycket sushi, ett helt rum med bara sushi! 😀 DSC_0664Det fanns även mycket annat gott som grillad anka, dumplings och japansk pannkaka. DSC_0666Hann peta i mig lite mat i alla fall innan jag var tvungen att krypa ner till kojs, en god natts sömn fick i alla fall väck huvudvärken så jag var pigg och alert till dagens stora happening, Loppis event höststart! Så där har jag tillbringat dagen, bildbomb från det kommer imorgon, stay tuned! 🙂

Nu blir det söndagsmys med familjen som jag knappt hunnit träffa i helgen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats