EMILYSLIV

ETTÅRSDAGEN NÄRMAR SIG!

DSC_0522Tänk att det är knappt en vecka kvar till vår lilla minsting fyller ett år! Då har vi minsann ingen bebis här hemma längre. Det går såååå galet fort, hon föddes ju nyss?DSC_0517DSC_0542Ettårspresenter, tycker det är så svårt. Noelia fick ju sitt lekkök när hon fyllde ett och det används ju flitigt av båda barnen nu. Men vi har ju redan typ allt känns det som!

Hittade så fina träleksaker av märket Woodenstory (som är en favorit) hos nystartade webshopen Babiq.se, ett stapeltorn och en sorteringsbräda. Tillverkade av noga utvalt FSC certifierat trä. Helt fri från alla skadliga kemikalier. Oljad med botaniska oljor och bivax. Sånt gillas! 🙂
DSC_0532En liten present slank med till storasyster också. Fina kritor som är formade som små stenar. De ska vara lätta att hålla i och hjälpa barnen att utveckla finmotoriken och få ett korrekt penngrepp. Noelia som älskar att pyssla kommer säkerligen älska dem!DSC_0535DSC_0526Sedan behövs ju alltid påfyllning i garderoben så en vinterjacka och en tröja har fått hamna i presenthögen också!

Snart dags att börja med det roligaste av allt, kalasplanering! 😉

_______________________________________________________________________________

I samarbete med babiq.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats