Emily Ödmark

EMILYSLIV

JAG HAR GJORT DET IGEN..

DSC_0549Matta / Taklampa / Soffbord / Sittpuff / Gant-filt / Blå kudde / Svenskt tenn kudde  

.. Ja, jag har gjort det igen. Bytt ut vardagsrumsmattan, för tredje gången på kort tid, haha! Men det är ju ett så enkelt sätt att förnya hemma. DSC_0557Har sneglat på den här mattan Vallöby ända sen Ikea fick in den. Den är ju så fin, och galet skön på köpet så när vi var där förra veckan slog jag till, för det priset är den mer än värd.DSC_0563Undrar hur länge jag ska lyckas hålla liv i den här hortensian… Jag har verkligen inga gröna fingrar men än så länge lever den, peppar peppar. 😉DSC_0568Idag har varit en riktigt produktiv dag, fått en massa jobb gjort, bytt däck på bilen, tagit nya körkortsfoton, lagat panerad fisk med filsås till familjen och städat. Det är galet vad mycket kvalitetstid man hinner med efter middagen när man inte renoverar också, varit ute i lekparken en lång stund och badat med barnen. Vilken lyx det är att bara kunna vara inser man efter en hektisk renoveringsperiod. 🙂DSC_0567Både jag och E har nog lite för många bollar i luften ibland, kommer vi på något vi vill göra så skulle det helst ske igår. Vi triggar varandra! Vilket i och för sig är väldigt bra egenskaper men man får inte glömma att leva i här och nu. 🙂

Nu ska jag slänga mig på soffan med min man, DET är också ren och skär vardagslyx! Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Parisa Larsson

  Hej Emily! Kom över din bild på Pinterest. Fantastiskt snyggt vardagsrum! Vill typ copy+paste på allt 🙂
  Får man fråga vart du köpt den snygga soffan?

 2. Natalie Liljedahl

  Såg nånstans att du hade en matta från rugvista innan. Du säljer inte möjligtvis iväg denna??😀😍

 3. Linnea

  Hej! Jag har en liten fråga, jag gifter mig i augusti (i Nynäs) och letar en fotograf. Tyvärr var Nathalie (dots&frog) upptagen det datumet och långsökt men tänkte fråga om du har nå tips på fler fotografer i Nynäshamn eller närliggande? Dina bilder du tar är underbara och måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg, den har det lilla extra! //Linnea

 4. Diana

  haha du är ju bara för skön. Men du, snyggt vart det i alla fall och tur att ni har den ekonomin att shoppa loss hela tiden för. 😀 😉 riktigt fin matta. Bästa inredningsbloggen!

stats