Emily Ödmark

EMILYSLIV

DET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT!

DSC_0388Lite uppdatering från badrumsrenoveringen igen. Vi fixar lite där inne varje dag men har verkligen dragit ner på tempot nu när alla nödvändiga saker som badkar och tvättstuga är funktionellt. Nu får det ta den tid det tar med de sista små detaljerna. Man får bromsa sig själv ibland så man inte glömmer bort allt annat i livet som också ska hinnas med! 🙂DSC_0458DSC_0454Duschdraperistången har fått komma upp i taket. Att hitta en duschdraperistång i mässing var ju allt annat än enkelt, hittade någon i helt fel mått och då kostade den flera tusen. Så jag köpte helt enkelt ett mässingsrör och ändknoppar och knåpade ihop min egen i rätt mått, valde “förmässigade” rör och knoppar så dem inte behöver putsas och behåller sin glans. Superenkelt och väldigt billigt. Tror det blev totalt ca 200kr för min, draperiringarna i guld hittade jag hos Lagerhaus för 19kr. 😀DSC_0418Alltså wow, beställde hem lite nytt till mig själv från Nordic feel. Jag har alltid köpt mina hårprodukter från mataffären och inte tänkt så mycket på det. Men nu till nya badrummet ville jag ha större flaskor med pump som dessutom är lite snyggare i designen så de kan stå framme… 😉 Beställde schampoo och balsam av märket Maria Nila och alltså vilken skillnad på mitt hår efter bara en tvätt?!? Kommer aldrig kunnat köpa billigt skräp igen. :O DSC_0411Beställde även lite produkter från Blondinbellas Löwengrip Care Color då jag hört så gott om dem, en showergel, bodyscrub och torrschampo. Alltså torrschampot doftar smörkola(!!!) Så gott! 😀 Mitt favoritdoftljus från Voluspa får också stå på hyllan.
DSC_0435Till lådorna i kommoden har jag köpt plexiglas-inredning från Ikea, så praktiskt att kunna sortera upp allting och ha bra överblick istället för att gräva runt efter allt i en sminkväska varje morgon. Får nästan visa er hur det blev sen när jag hunnit flytta in! 😀
DSC_0403Tvättstugedelen börjar också närma sig klar, det som saknas är bänkskivan i marmor som måste kapas till i rätt mått. Den ska gå hela vägen från väggen vid bänkskåpet fram till torkskåpet så man har gott om plats för skötbädd och vika tvätt osv. 🙂DSC_0422Tvätta lite snyggare kommer jag också göra i fortsättningen med de här miljövänliga produkterna från Washologi som jag beställde hos Butikrufft. Jag är svag för snygga förpackningar som man slipper gömma undan i skåp och liknande! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Hej!
  Hamnade här på din blogg när jag googlade “duschdraperistång mässing”, och så hittade jag ditt fantastiskt fina badrum!!
  Jag är väldigt nyfiken på var du köpt delarna till din stång. Har kikat och googlat runt massor men hittar inte det jag söker. Har bara hittat beställningsvara med fel mått för några tusenlappar…
  Mycket tacksam för svar!
  mvh

 2. Caroline

  Åh så fint ni gjort i ert badrum och många fiffiga tips. Letar själv guldsaker till badrummet och det är verkligen inte helt lätt.
  Verkligen inspirerande läsning här 🙂

 3. Joanna

  Hej,

  Jättefint! Jag letar efter beslagen. Har googlat på ändknoppar och ändbeslag, men hittar ingenting. Mellanbeslag hittar jag, men vill gärna ha som dina, men i krom. Tips mottages gärna! 🙂

 4. Mikaela

  Älskar ditt badrum 😍 Men vart exakt är stången & knopparna att köpa ? Tänkte ha det i min gaderob 😃

 5. Emily Jungmarker

  Hej! Vilket badrum, supersnyggt! Vi är också NÄSTAN färdiga med vårt badrum men håller på att leta ihjäl mig efter en snygg duschdrapperistång! Är inne på att göra något liknande din! Vad har ni använt för att hänga upp den? Och vad är det för slags knoppar? Hoppas på snabbt svar! Tack på förhand/Emily J

 6. Angelica

  Blondinbellas torrschampo är sjukt bra! Jag har testat väldigt många men är supernöjd med detta.. Och så luktar det som sagt underbart gott..

  Trevlig kväll!

 7. Carolin

  Va doftar schampot och balsamet ? Är de verkligen dom produkterna som du länkat ? Färgen e inte riktigt densamma på din blogg som hos nordic feel e nämligen sugen stt beställa :). Kram

stats