EMILYSLIV

In my kitchen

Lite nytt har hänt i köket de senaste veckorna, bl.a. så har jag målat de tidigare grå väggarna vita, målat en griffelpelare och bytt ut de gamla hissgardinerna mot nya vita krispiga.

kök1

Sålde av de gamla köksstolarna och införskaffade 6 st sådana här skönheter istället, är sååå nöjd, älskar dem. Nu saknas det bara en matta under matplatsen, har spanat in en som jag tror att det får bli. Kaffemaskinen fick E av mig i julklapp och Designletters-kopparna har jag unnat mig för ett presentkort jag fick i julklapp.

kök2

Tavellisterna på väggen som förut var svarta har bytts ut mot vita.

kök3

Lite nytt på svarta brickan från PB home, vita krispiga tulpaner, klocka Day, silverljusstakarna har jag ärvt och lyktorna med trollslända fick jag i julklapp. Diskmedel från LA bruket.

Såg nu att jag missade fota griffelväggen, men ljuset var inte alls med mig idag, så får återkomma med det en annan dag. Detta var de enda bilderna jag lyckades få till! Börjar äntligen känna mig på bättringsvägen efter en lång tids sjukstuga här hemma, så nu ser vi fram emot ljusare tider!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats