EMILYSLIV

HELT SLUT!

DSC_0952Lyxigt diskmedel, tvål och doftljus som ska få bo i nya köket sedan. Dessa doftar verkligen underbart och kommer från Spillevinken. Missa inte att jag just nu tävlar ut ett presentkort värde 500kr hos dem på min instagram @emilysliv.se, den avslutas ikväll. 🙂DSC_0953Helt slut i både kropp och knopp. Det tar verkligen på krafterna med en ledsen liten sjukling hemma. Tur att sambon är hemma på semester annars hade jag nog gått in i väggen bums. Fick ställa in förlossningsplaneringen jag skulle gått på idag, men vi fick en ny tid redan nästa vecka igen.

Stort tack till er och alla era tips, nu har vi fått Amimox penicillin utskrivet och fått i lillan en dos, som hon dessutom fick behålla i magen så hoppas kvällens dos ger samma resultat! Det är allt tur att jag har er. 😉 Nu ska jag slänga mig på soffan och vila denna gravida kropp ett tag, sedan får det bli tacos till middag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cilla

    Skönt att höra att hon fick annat penicillin. Inte roligt att tvinga i dom. När min jack var 2 år fick vi sitta på honom för att få i honom en penicillin dos men som tur var har han inget minne av det. Krya kramar

stats