Emily Ödmark

EMILYSLIV

GRANEN STÅR SÅ GRÖN & GRANN I STUGAN!

Nu står granen på sin plats i vardagsrummet. Sååå himla mysigt! Jag vill njuta av den så länge som möjligt nu innan jul därför plockar jag alltid in granen tidigt varje år. När julafton väl är över får gärna julpyntet flytta ut i förrådet igen, haha. 🙂 Fick så mycket frågor när jag filmade granen på instastory igår. Granen är en plastgran ja, beställde den från Ellos för några år sedan och den verkar tyvärr inte finnas kvar längre., märket är i alla fall “Star trading”. Jultåget köpte jag på Jula förra året men finns säkert även i år igen, funderade ett tag på om jag skulle måla om det, men inte i år i alla fall, kanske till nästa. 😉 Pyntet i min gran går som de senaste åren i vinrött, guld och vitt. Det mesta av pyntet är flera år gammalt och minns knappt ens vart det kommer ifrån men kan tipsa om att jag såg vinröda sammetskulor på Rusta och de vinröda sammetsrosetterna finns hos H&M i år igen. 🙂 De vita granrosetterna gjorde jag själv förra året och beskrivning till dem hittar ni HÄR!
Nu blev jag plötsligt såå sugen på glögg. Måste köpa hem en flaska vinglögg och njuta av framför granen med pepparkakor, ädelost och fikonmarmelad.. Det är ju faktiskt lill-lördag idag.. ;). Nu dags att ta tag i massa pappersjobb, baksidan med att vara egen företagare…

Önskar dig en fortsatt fin onsdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej! Letat ihjäl mig efter rosetter till julgranen i år och inte hittat några. Så bestämde mig för att göra egna och hittade dina fina. Men tänkte bara kolla va det är för mm på själva satinbandet?😍 Tack på förhand!

stats