Emily Ödmark

EMILYSLIV

GOLDEN KITCHEN DETAILS!

DSC_0651Och så blev det äntligen torsdag, har typ tänkt att det varit torsdag varje dag den här veckan vilket gjort att den gått sååå segt! Jag som tycker att veckorna springer förbi annars… DSC_0602Mässing, än har jag inte tröttnat… 😉 Det har även börjat smyga sig in mer i köket. Bytte alla knoppar till mässing för några veckor sedan, de vi hade innan var provisoriska som vi satte in när vi byggde köket för att vi inte riktigt visste vad vi ville ha. DSC_0609 DSC_0627Lite mässing i form av köksredskap också… 😉 Bl.a. silar i olika storlekar, decilitermått, osthyvlar, vitlökspress, visp, potatisskalare och rivjärn. Samlingen växer! Allt detta kommer från samma märke, Bloomingville som verkligen är ett riktigt favoritmärke med så mycket fina saker.

Tips är också att man just nu får 20% rabatt på hemsortimentet inkl. varumärken och möbler* HÄR med kod: 355431. 🙂
DSC_0634En annan mässingsfavorit i köket är den gulliga potatisstickan jag fick i julklapp! 🙂DSC_0653Har känt mig riktigt seg i huvudet idag, tur att det är helg snart… Imorgon blir det tjejmyskväll deluxe här hemma. Jag, barnen, mamma, syster och min systerdotter ska kolla på Lets dance premiären, laga god middag och bara mysa i soffan! Perfekt start på helgen. 🙂

__________________________________________________________________________________________________

*Villkor: Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler på Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2017-03-16. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Produkter från Odd Molly Home är undantagna erbjudandet. Rabatten räknas automatiskt av i kassan. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. I samarbete med Ellos och inlägget innehåller adlinks!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Så fint! Håller också på att göra om till mässing i köket😊 Får man fråga var den fina potatisstickan är ifrån? Och krukan du har redskapen i?

stats