Emily Ödmark

EMILYSLIV

GLASÖGONORM

  IMG_5278.JPGIMG_5277.JPGHämtade ut mina nya glasögon igår. Mina gamla såg jag nästan bättre utan, haha. Använder ju alltid linser till vardags men tänkte att det kan vara bra att vila ögonen ibland! Känns dock väldigt ovant och kan tänka mig att jag byter tillbaka till linserna under dagen, haha. 😉 Bjuder på en magbild också när jag ändå är igång, v.20 (19+5) idag då!

Nu ska vi fixa och dona lite här hemma, så skönt att det redan är “fredag” idag. Önskar er alla en härlig valborgsmässoafton! Kram ❥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elise

  Förlåt för att jag var otydlig! Du skrev att du hade köpt cellofanpåsar, som du sen gjorde egna godispåsar av, o dessa gav du ut till barnen. Jag undrar vad det är för mått på de? Vill inte köpa för små o dina såg alldeles lagom ut!

  Hur mycket fick du betala för ballongpinnarna? Jag har också kikat på ebay, men tyckte det var ganska dyrt?

 2. innebandyfrun
  innebandyfrun

  Superfin! Jag fick tipset att bara använda mina glasögon 20 minuter om dagen till att börja med. Du kommer vänja dig! Kram

 3. Elise

  Hej! Jag håller på planera ett ettårs kalas just nu o hitta massa inspiration här! Nu undrar jag vad cellofanpåsarna som du använde till godispåsar hade för mått?

  O sen undrar jag vart du fick tag på pinnarna som ballongerna var fästa på?

stats