EMILYSLIV

FRIENDSHIP IS MAGIC

I samarbete med Mylittlepony
Redan tredje advent! December verkligen flyger förbi, den mysigaste månaden av dem alla. Julen fick verkligen en ny innebörd sedan jag fick barn. Att få dela allt det fina med dem, de viktigaste som finns!
DSC_0003Här startade vi adventsmorgonen med inomhuslek. Ser mig själv så mycket i Noelia, hon är verkligen min lilla bästis. Tänk att jag också lekte med My little ponys när jag var liten och nu kan vi göra det tillsammans, så mysigt! 🙂 Vi försöker mysa hemma så mycket som möjligt idag då vi är förkylda.DSC_0021DSC_0031För mig handlar julen precis om det, att umgås så mycket som möjligt med nära och kära, man träffar kanske ofta familj som man inte träffar så mycket annars just över julen. Att få lära barnen att ge och dela med sig och att familjen och vänskapen är så viktig!DSC_0015Jag vill ge något till er! Därför tävlar jag nu i samarbete med My little pony ut två produkter från dem som ditt barn kanske kan dela med just sin vän. För att lära barnen värdet av att ge och dela med sig. 🙂 För att vara med behöver du helt enkelt bara lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vem du skulle dela priset med!

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL NINA BERGQUIST, DU HAR MAIL! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Min 2,5 åriga son äääälskar my little pony och så skulle jag vilja dela med mig det till min väninnas son som också är väldigt förtjust i dem

 2. Katarina

  Min dotter har fått upp ögonen för my little pony ganska nyligen och då genom en av sina bästa kompisar på förskolan. Min gissning blir därför att det är henne hon kommer välja att dela en fin gåva med. Hon kommer såklart göra det genom att låta påskina att hon har en mystisk och magisk present till kompisen Tove som är en fantastisk överraskning – sådär som bara barn kan leverera storslagna händelser.

 3. Linda wernersson

  Min dotter skulle dela den med sin bästis Joline. Tyvärr kan de inte leka varje dag som de skulle vilja då Tuva till ringar tid varje vecka på sjukhus där hon får cytostatika för sin hjärntumör.

 4. Camilla Wiklund

  Jag vill dela det här priset mellan mina två syskonbarn som är 3 och 6 år gamla. Dom är kusiner och leker väldigt bra tillsammans men bor långt ifrån varandras och träffas in så ofta. Precis som jag så älskar du my little pony!

 5. Anne-kristine Åkerblom

  Min dotter skulle dela detta med sin kusin på 6 år. Dom leker mycket med hästar och älskar my little ponny då vi hittade några på en loppis

 6. Lisa E

  Jag skulle absolut ge till min lilla tjej då jag också lekte med denna grej,
  När jag var liten lekte jag hela dagen lång och avslutade med en my little pony sång.

 7. Anni

  Min dotter skulle dela med sig bästa vän, de är båda lika förtjusta i My Little Pony. De fyller båda två år nästa vecka och har väntat så på sina födelsedagar (inte lätt att vara sist ut med sin födelsedag) så om vi har turen på vår sida skulle det bli en fin extra födelsedagspresent till dem båda. Ha en fin kväll!

 8. Anni

  Min dotter skulle dela med sin bästa vän, som båda är överförtjusta i My little pony. De fyller båda år nästa vecka och har väntat så på sin födelsedagar (inte lätt att vara sist ut att fylla i sin grupp) så ifall vi har turen på vår sida blir det en extra födelsedagspresent 😉 Ha en fin kväll!

 9. Sara

  Om jag är den lycklige vinnaren, så skulle jag skänka den ena delen i julklapp till behövande! Till någon flicka eller pojke som kanske önskar sig just detta, men som inte kan få det av anledningar. Blir så ledsen i juletider när jag tänker på människor där julen inte bara är glädjefyllt. Såklart är familjen viktigast i alla lägen, men du förstår grejen!
  Jag har inte det såå gott ställt att jag kan köpa leksaker, kläder eller övrigt och skänka till behövande. Därför vore det underbart om jag vann så att jag fick vara delaktig! 🙂

 10. Viviana

  Mina söner på 3 och 4 år älskar my little ponys. Om vi vann så skulle de få dela My little ponys med varandra :).

 11. Nicole

  Tänk om jag vann, det skulle bli en fin överraskning att ta fram till min äldsta tjej på 4,5 år som älskar att sitta och greja. Som även blivit otroligt duktig på att sysselsätta sig själv för att ge plats åt sina 2 småsyskon. Att vara störst är inte alltid lätt , men med detta skulle hennes rum bli komplett

 12. Nicole

  Tänk om jag vann, det skulle bli en fin överraskning att ta fram till min äldsta tjej på 4,5 år som älskar att sitta och greja. Som även blivit otroligt duktig på att sysselsätta sig själv för att ge plats åt sina 2 småsyskon. Att vara störst är inte alltid lätt , men med detta skulle hennes rum bli komplett ??

 13. Jessica

  Min dotter ÄLSKAR my little pony och hon skulle få dela med sig till sin bästis på förskolan som delar samma intresse för dessa hästar! Dom skulle bli så glada 🙂

 14. Carolina

  My little ponys är verkligen min femåriga dotters största intresse. Hon kollar på alla avsnitt och kan precis allt om allihopa. Namn, släktskap, raser, egenskaper osv osv. Jag är så grymt imponerad och lycklig att något kan fånga en så liten tjejs fulla intresse och uppmärksamhet. Jag vet dessutom att hon delar detta intresse med sin bästis från förskolan och hon hade blivit otroligt lycklig av att få ge henne en överraskning samtidigt som hon själv får något likadant.
  Just nu har dottern vattkoppor och saknar sina vänner och förskolan extra mycket så det hade varit så kul om jag hade kunnat pigga upp henne med en sån här vinst. Hon hade levt på det länge 🙂

 15. Therese

  Min dotter Freja 3,5 år är helt nyförälskad i my little pony och skulle bli heeelt överlycklig av en sån här vinst lagom till jul ? jag tror hon skulle välja att dela den med bästa kompisen på förskolan ❤?

 16. Ida holbrant

  Verkligen jätte fina ponys !
  Min dotter Ida har precis fyllt 4 år och hade på sin önskelista My little pony, men tyvärr kom det inget sådan paket?Så nu satsar vi på julklappen?❤️?Ida skulle älska att dela med sig av ? med sin vän Gry!!

 17. Sara

  Jag är ganska säker på att min dotter på snart 5 år skulle vilja dela med sig med en av sina förskolekompisar. Tack vare att de hade samma intresse, My little pony, så kom dem kan väldigt nära varandra nu nyligen när kompisen började på hennes avdelning för inte så länge sedan.

 18. Johanna-mamma till 1 prins & 2 prinsessor

  Jag älskade också my little pony som liten(och vuxen)Och hade gärna velat ge det till mina tjejer så vi alla kan leka tillsammans och att det förhoppningsvis kan ge dom lika fina minnen som för mig när dom blir äldre.Det andra skulle vi ge till någon som inte har det lika bra som oss, och barnen får dessutom lära sig att det är fint att ge till någon annan och att man ska vara tacksam för det man har.En väldigt viktig sak tycker jag!

 19. Åsa Mårtensson

  Åh vilka fina my little pony! Min dotter fyller fyra på torsdag och önskar sig såklart my little pony. Hon skulle nog vilja dela med sig till sin lillasyster eller till sin jämnåriga kusin. Håller tummarna!

 20. Caroline Otmalm

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en Izi Kid X2 I-size då lillebror snart behöver byta stol då vi har lovat bort hans babyskydd till en familj som får barn nu i februari och då besafe alltid varit det givna valet för oss. Håller ✊? hårt!

 21. Sanna Larsen

  Jag och min lilla trollunge älskar också att leka med my little ponys! Vore kul att få överaska med en ny ponny till min 5 åriga dotter!
  Härlig blogg du har med mycket inspiration och fina bilder!

 22. Gulzar Svedin

  Så fin idé 🙂 Min dotter Saga Isabelle sa att hon ville ge den ena till sin faster så kunde de leka tillsammans och sedan byta 🙂

  1. Sanna Larsen

   Jag och min lilla trollunge älskar också att leka med my little ponys! Vore kul att få överaska med en ny ponny till min 5 åriga dotter!
   Härlig blogg du har med mycket inspiration och fina bilder!

 23. Anna Andrén

  Jag vill dela priset med våran Selma som bor hemma hos mamma hon är fyra år och är familjehemsplacerad och jag älskar henne som om hon vore min egna dotter då mina barn är för små så hade jag delat detta med henne då allt vi gör är att leka med my little pony, titta på filmerna och hon har tom klänningarna.. haha kram Anna

  1. Sanns Larsen

   Jag och min lilla trollunge älskar också att leka med my little ponys! Vore kul att få överaska med en ny ponny till min 5 åriga dotter!
   Härlig blogg du har med mycket inspiration och fina bilder!

 24. Elin Gunnarsson

  Åh jag älskade My little pony när jag var barn! Denna skulle jag ge bort till min. Brorsdotter, som hon senare kan dela med min son när han får leka med sånt! ?❤️

 25. Linda Vitchi

  Min dotter älskar My Little Pony ? Jag skulle dela priset med henne och hon skulle bjuda in resten av familjen till lek, gång på gång på gång?? Hon skulle nog välja sin storebror att dela med sig till ?

 26. Annika

  Jag tävlar åh min dotters, 4 år, vägnar. När jag frågade henne vem hon skulle ge det till sa hon till sin syster och till tomten. Jag förklarade att hon skulle få behålla det ena själv, att hon bara behövde ge bort det ena. Då sa hon ”Majken (syster) skulle få det. Du och jag mamma, kan dela på det andra. Ok?” ❤

 27. Annika

  Jag tävlar åh min dotters, 4 år, vägnar. När jag frågade henne vem hon skulle ge det till sa hon till sin syster och till tomten. Jag förklarade att hon skulle få behålla det ena själv, att hon bara skulle ge bort det ena. Då sa hon ”Majken (syster) skulle få det. Du och jag mamma, kan dela på det Andra. Ok?” ❤

 28. Lotta

  Jag skulle dela denna vinst med min äldsta dotter. Hon älskar my little pony. Mest rainbow dash. som är tuff och orädd, som flyger jättesnabbt och står upp för sina vänner. Lite som min dotter.

 29. Malin

  Ååh har en dotter som älskar my little ponny och hade hon vunnit hade hon fått välja en vän att dela sin vinst med?

 30. Camilla Holmlund

  Jag skulle dela vinsten med min dotter på tre år, hon ääääälsksr yiahaa som hon kallar dom 🙂 sover till och med med små ponnysarna. Kunde inte ha passat bättre 🙂

 31. Frida Zimmerman

  Att lära sig att dela med sig är mycket viktigt. Min dotter och hennes kusin skulle dela om vi vann. Tack för en fin blogg.

 32. Anna

  Min son skulle uppskatta detta något enormt då han älskar att sitta och leka med små dockor och djur. Tycker verkligen att pojkar oxå kan leka med rosa små gulliga saker ☺️? Så jag uppmuntar honom alltid till det! Dock har han en lillasyster som alltid ska vara med och ta hans saker så om han vann skulle han dela med sig till sin syster med stolthet över att just han vann och fick ge ett till henne med ❤️

 33. Sabrina N

  Så himla fint inlägg! Jag beundrar verkligen dina ord och håller med om att julen fått en ny innerbörd sedan man fick barn. Jag och en av mina fina kollegor har en 2-åring var och vi har arbetat på samma ställe ihop i ca sex månader. På den korta tiden har vi funnit varandra väldigt fort, arbetar likadant (inom vården) för att ge alla individer lika vård och omsorg. Jag kan inte tacka min fina vän och kollega tillräckligt, hur glad jag är över att ha en sån fin person i mitt arbete och liv. Vinner jag, så vinner hon. En liten gåva som jag vill dela med mig till henne och våra barn.

 34. Liza

  Jag tror att man ska börja tidigt med att lära barn att dela med sig och framförallt att alla får vara med. Min dotter har precis fått byta avdelning på förskolan (till storbarnsavdelningen från 3år) på den nya avdelningen så går det inget barn som hon känner eller tidigare lekt med. Så det har varit både nervöst och lite svårt att lära känna alla nya barn och att komma in som ny, i ett redan sammansvetsat gäng.

  Men nu så har hon hittat flera nya kompisar och framförallt en bästa vän som hon har en jättefin relation till! när man hämtar henne på förskolan så är det alltid puss och kram som avsked mellan dom, Vilket värmer mammahjärtat! Jag är så glad över att hon funnit sin första bästa kompis så det vore väligt fint om hon skulle kunna få dela detta tillsammans med henne.

 35. Emelie Feuk

  Skulle dela vinsten tillsammans med min dotter Ellie, 3,5 år. Jah lekte olycka med My little pony som liten! Så kul
  Med håll ara grejer! ??? 28 år senare är der fortfarande poppis!

 36. Nina Bergquist

  Älskar konceptet dela med sig <3

  Just den där stod dottern och tittade på i skyltfönstret igår. Om hon vann så skulle hon få dela den med sin bästa kusin Ellie. Dom två tycker om varandra så mycket, men ses kanske inte lika ofta som dom vill. Dom bor nämligen inte i Stockholm. Men när dom ses så ska dom alltid leka ihop. Nästa gång blir i jul! Jätte mysigt. Så med dessa My little ponys så sätter bara fantasin gränser till deras lek och vänskap.

  Krya på er nu.
  Kram Nina

 37. Anni

  En av min dotters allra bästa vän är hennes lillasyster som är 1,5 år yngre än henne. Här hemma skulle vi leka flitigt med my little ponys, som även jag gjorde när jag var liten.

 38. Johanna J

  Då min 3-åriga dotter och hennes bästa vän leker väldigt bra, men inte lika fullt bra på att DELA med sig 😉 önskar jag dem denna färgglada och roliga leksak! Det är så många delar att de kan dela med sig och ändå vara runt det stora huset. Jättemysigt! 🙂

 39. Caroline Petersson

  Jag vill ge till mina döttrar så de kan se att man kan dela leksaker och leka tillsammans (inte bara bråka) ? Både tycker mycket om My little ponny.

 40. Lina Eckerström

  Min dotter Älva är godheten själv och skulle säkert ge bort även sin del av vinsten om vi bad henne. Hon leker med mina My Little Ponys från det kära 80-talet men skulle gärna ha lite nytillverkat med. Hon skulle dela priset med sin kompis Ebba som jag vet är ett stort My Little Pony fan! Vi håller tummarna!

 41. Madelene

  Min dotter Alva och hennes kusin Ester är nästan lika gamla och älskar båda två My little ponys, precis som deras mammor gjorde ?! Det är bara det kvar på önskelistan så den här vinsten skulle passa perfekt!!

 42. Ellinor

  Önskar att jag fick vinna en julklapp åt min dotter och hennes kusin som bägge är 5år. Bästisarna hade gillat att få leka tillsammans ❤️

 43. sofia

  Jag skulle dela priset med min syster, så att jag kunde ge min del till mina barn och hon sin till sina så att kusinerna kunde dela med varandra.
  MLP är poppis hos alla redan då dom leker med våra gamla 🙂

 44. Elin

  Min dotter skulle till 100% dela med sig till sin 1 år äldre bästa vän ? Som vi bott grannar med i 5 år men nu har dom flyttat så dom träffas inte lika ofta längre vilket har tagit hårt på dom små tjejerna.. Så önskar vinna detta för att göra dom lite glada igen ☺

 45. Erika Eriksson

  Min dotter Chelseas bästa vän är en liten kiöle vid namn Elias. De leker ofta med hennes ponnysar hemma hos oss men han har inga egna! Detta vore ju en toppenklapp från henne till honom!

 46. Elin Näslund

  Vilken mysig tävling!
  Jag skulle vilja vinna åt min lilla tjej Stella, snart tre år. Hon är tokig i MLP ☺️ jag vet att hon skulle vilja dela det med sin kompis tremänning Jaqueline 4 år. Dom brukar hänga tillsammans i vår stuga, tillsammans med deras gammelmomma. Perfekt att ha något där som dom kan använda tillsammans ❤️

 47. Michelle Lamooi

  Jag och min dotter Denise skulle vilja dela priset med hennes vänner i förskolan. Det finns idag inte så mycket leksaker i hennes förskola så jag tror att priset skulle bli mycket uppskattad där. (Igår så snubblade Denise och rullade ner för vår trappa hemma och blev väldig ledsen, så jag tror att en liten present skulle göra henne glad)

 48. Lena Wernersson

  Det här skulle min My little pony tokiga 5 åring bli överlycklig över att vinna. Hon är väldigt mån om sin 3 åriga lillasyster och vill alltid att hon ska få uppleva samma saker som henne. Så hon skulle med säkerhet dela med sig till henne.
  Vi håller tummarna för en vinst
  Även om det inte följer med någon hingst.

 49. Lena Wernersson

  Det här skulle min My little pony tokiga 5 åring bli överlycklig över att vinna. Hon är väldigt mån om sin 3 åriga lillasyster och vill alltid att hon ska få uppleva samma saker som henne. Så hon skulle med säkerhet dela med sig till henne.
  Vi håller tummarna för en vinst
  Även om det inte följer med någon hingst ☺

 50. Linn

  Åh vilket underbart set med My little ponys ? Om vi skulle vinna detta jag och min dotter skulle hon vilja ge det till sin kusin som är ett år yngre men vill alltid leka med samma saker ☺️ Båda hade blivit överlyckliga över dessa fina ponnys ♥️

 51. Sophia

  Åh! Min femåring fullkomligt älskar My little pony! Allt från att se alla avsnitt på Netflix, fixa håret som Rainbow Dash, till att pyssla med de små hästarna. ?? Hon skulle få dela med sig till en sina bästa vänner Alma som också är fem år. Skulle vara en sådan lycka att få ge bort något så fint. ?

 52. Lotta Jonsson

  Min dotter Elin älskar My little pony. Hon har några hästar som hon gärna leker med men har inget hus till dom. Elin skulle dela vinsten med sin kusin Tilja. Tjejerna träffas inte så ofta men de leker alltid så bra med varandra. Det vore fint att få ge dom en sån fin och gullig julklapp.

 53. Camilla B

  Hej
  Jag skulle vilja dela priset med min allra bästa vän, min dotter på 6 år som älskar My little pony. Perfekt grej för oss att göra ihop <3 Finns ju inget bättre än att bara vara tillsammans.
  Tack för en fin blogg!

 54. Johanna

  Mina två tjejer på 3 och 5 år skulle älska att få detta att leka med tillsammans. De älskar My little pony båda två. De skulle även dela med sig till min stora tjejs kompis som även hon älskar My little pony.

 55. Karolina Kärredal

  Min dotters bästa kompis (3år) har det väldigt tuff känslomässigt nu då deras föräldrar ska separera. Många tårar .. vet att en leksak inte hjälper på långa vägar men tillsammans kan de ha kul en stund.

 56. Elisa

  Håller helt med dig det är det som är det magiska med julen att få vara med sina nära och kära✨Det är en fin budskap att lära barnen tidigt att dela med sig, min dotter skulle dela det med sin kära kusin.

 57. Camilla engelbertson

  Min son Milian älskar My little ponny och tittar ofta på tv. Han skulle bli jätteglad och vi hade delat med hans bästis Sara. De leker så fint ihop! ❤️

 58. Angeliqa Heller

  Min dotter går nu sin sista tid hos dagmamman, efter det byter hon till ny förskola. Någon som hon kommer sakna så extremt mycket är sin kompis Nova. Det skulle betyda så mycket för henne om vi vann detta och fick överlämna denna till henne sista dagen. Som ett litet minne ??❤️

 59. Cecilia Taube

  Jag älskade dessa hästar när jag var liten, min syster lika så..när mamma hittade vpra gamla hästar på vinden kivades vi om vilka hästar som var vems! Skulle ge vinsten till min dotter och min systerdotter som idag leker med våra gamla hästar.

 60. Melina

  Har en dotter på 3 år som heter Stina, hennes bästa kompis är Lisa, lillasyster på 1,5 år. Dom behöver båda lära sig värdet av att dela med sig och ge. Tänk att dom skulle få ge varandra varsitt paket. Vore underbart?

 61. Jossan B

  Vilka underbara bilder (som vanligt;)) och vilken fin tävling! Jag har en hästtokig tjej här hemma som gärna skulle vilja dela vinsten med sin bästa vän Lova! Vi leker ihop mycket med mina gamla My Little Ponys. Ljuvligt<3

 62. Camilla

  Jag skulle vilja vinna till min son som avgudar my little ponny. Skulle ge den andra till min brorson som oxå älskar dom

 63. Emma Wohlin

  Jag skulle vilja vinna åt min dotter som mer än gärna hade delat vinsten med alla sina kompisar på hennes förskola.

 64. Sofia Adolfsson

  Min dotter har sin allra bästa vän i Stockholm, 40 mil härifrån. Vi försöker träffas så ofta det går. Tänk om vi kunde få äran att vinna så Ebba kunde få överraska Olivia med en fin present dom kunde ha roligt med tillsammans ❤

 65. Rebecka Alfredsson

  Jag vill vinna åt min dotter Junie som precis som jag när jag var liten, förälskat sig i dessa hästar. Hon skulle utan tvekan dela med sig sina hästar till sin bästa kompis Bella, för där kan man verkligen se kärleken mellan de två. ❤️

 66. Malin

  Min lilla guldklimp Olivia skulle vilja dela det fina priset med sin kusin Olle! De är jättebra kompisar och skulle vara så kul om hon fick ge honom detta.

 67. Johanna Mårtensson

  Jag skulle vilja dela priset med min dotters bästa kompis Wilma ? Dom brukar alltid dela med sig till varandra och det hade varit så kul att ge något som båda kunde dela på ?

 68. Fia

  Jag och min dotter skulle gärna vilja dela detta pris med våra väninnor som gör våran vardag så mycket roligare. Våra döttrar är 3 år och leker så fantastiskt fint tillsammans. Det var deras småsyskon som förde oss samman, då vi föräldrar hamnade i samma föräldragrupp. Tjejerna blev snabbt bästa vänner, och att få dela med sig av en julklapp till kompisen vore bättre än bäst!

 69. Annica

  Åh älskade också att leka med My little pony när jag var liten. Kunde sitta och kamma håret i timmar. Även om det kanske är ”tjejigt” så skulle jag vilja vinna det till maximilian här hemma som älskar figurer med färger i dess former ?

 70. Sara

  Jag hoppas vinna då min lilla tjej just upptäckt ”hästarna” som hon kallar My Little Pony så att hon och bästisen Hedvig kan leka med dessa tillsammans.

 71. Negin (mammatillnicole)

  Skulle ge de till svägerskans döttrar (Nicoles kusiner) de hade dem blivit otroligt glada för 😀

 72. Göteborgsmamman 26årig soon-to-be trebarnsmamma

  Jag skulle dela det med min 2,5-åring Elise – för just som du säger är ens barn ens lilla bästis. Just ordet ’bästis’ har hon blivit kallad sedan hon ploppade ut och jag har så roligt med henne trots ålderssskillnaden på över 20 år, haha 🙂
  Sen om hon i sin tur hade delat priset med sina systrar – ja, då får jag helt enkelt snällt titta på 😉
  Kram på dig och ha en fin jul <3

 73. Emelie

  Åh vilken perfekt julklapp. Den ena skulle min dotter på 3,5 år få. Den andra skulle vi ge bort till kusinen på 4,5 år. Dom är som syskon och bråkar om allt, men med varsin likadan kan dom ju inte bråka om det åtminstone 🙂 haha! Hoppas på tur då det verkligen skulle passa båda tjejerna perfekt!

 74. Therese jansson

  Jag skulle ge min son och hans lilla kompis Leah detta priset. Det är min sambos bästa väns dotter och det är så underbart att se de små leka ihop!

 75. Emina

  OMG SNÄLLA PICK ME PICK ME!!! 🙂 🙂
  Jag skulle vilja dela denna present med min one and only brudtärna och hennes dotter som är i samma ålder som min flicka (2.5år). Barnen och vi hade älskat detta!! Kommer själv ihåg när jag satt med My little pony-kasettbandet och tittade om och om igen 🙂

 76. Sabrin

  Hej! Jag skulle dela priset med min dotter Celine! Hon älskar hästar och blir alltid lika exalterad när vi ser hästar i leksaksaffären eller ute på riktigt ?

 77. Wictoria

  Min dotter Wilja på 2 år skulle dela priset med sin vän Loui.De vill alltid leka nästintill i knät på varandra och även om det ibland är lite slit om samma leksaker så börjar de lära sig att sms mer och mer.Så detta priset skulle vara en fin liten belöning till våra små?

 78. Petra

  Åååh 🙂 Jag skulle dela det min min son på 3 år helt klart. Vi pratar mycket kring hur man är en bra kompis osv hemma och han är mitt uppe i en grej att dela minsta lilla med mig just nu. Det vore fint att visa och dela med tillbaka och då förhoppningsvis ge honom uppmuntran i att fortsätta med det han gör 🙂

 79. Ida

  Åå underbart. Min dotter skulle säkerligen dela ut den andra till lillebror. Hon är så mån om han och det värmer att se ?.

stats