EMILYSLIV

EMILYS ADVENTSKALENDER – LUCKA 3

adventskalender besafe

Woop woop! Dags att öppna lucka 3 i samarbete med Besafe. Vinnaren av denna lucka får välja mellan en iZi Plus (bältesmonterad) eller en iZi Kid X2 i-Size (isofix-monterad) i den nya exklusiva Mélange-klädseln värde: 4799kr-6099kr.

 För att vara med:
Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vilken stol du skulle vilja vinna!

Luckan stängs fredag 16/12 kl. 23.59 och vinnaren presenteras här på bloggen under lördagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen Högman

  Snart dags att byta stol för vår lilla tjej. Och varför inte den bästa?! Vi önskar oss iZi Plus. Håller tummarna!

 2. Anita knief

  Jag är inte så uppdaterad på sådant men jag vill att mitt älskade barnbarn sak åka säkert i en izi kid x2 i-size.

 3. Charlotta

  En iZi Plus för säkerheten
  Efter mycket info man om risker är medveten
  Ny stol vore toppen åt lillebror
  Han växer fortare än man tror
  Säkert i bilen vi då styr
  Ut på många roliga äventyr ✨

 4. Anna Johansson

  Med endast minuter kvar att tävla så önskar jag vinna en iZi Kid X2 i-Size!
  Vi har redan det säkrast på marknaden, en Besafe iZi Plus. Nu när småsyskonet är på väg så vill vi självklart att det ska åka lika säkert som storebror!

 5. Josefin Hermansson

  En besafe izi plus vi önskar att få,
  nu när våra barn snart blir två.
  Säkerhet i bilen är det viktigaste av allt,
  speciellt nu när det är halt och kallt.
  Nu håller jag allt tummar och tår,
  att vi får börja använda vår vinst nästa år ??

 6. Peter Svensson

  Jag skulle vilja vinna izi id X2 i-size, det skulle lätta upp stämningen i familjen lite då vi har lite problem med.nya bilens växellåda. Att vinna denna skulle skapa ett mindre problem. Håller tummarna.

 7. Ida karlsson

  Jag skulle önska en izi plus, helst en svart men alla färger är så fina. Min ena son har en lindrig cpskada så vi var väldigt noga när vi valde stol till honom. Han har en izi plus i min bil men då jag lämnar på förskolan o min sambo hämtat barnen så hade det varit underbart att ha en stol i min sambos bil! Nu byter vi bil varje dag när han slutar jobbet vilket innebär en omväg på 1 mil. Så en izi plus hade underlättat vår vardag o vi hade vetat att vår son åkte så säkert han bara kan.

 8. Anders

  Jag skulle vilja vinna en iZi Kid X2 i-size, då jag har en liten krabat här hemma som jag vill ska sitta säkert under våra upptäcktsfärder. I den stora vida världen.

 9. Evelina Nordberg

  Izi plus
  För att min sambo och jag jämt diskuterar bilbarnstolar och nu skulle vi definitivt behöva en ny då de vi har är upptagna och behöver få plats med en till och vill inte tumma på säkerheten utan komma från a till B utan att oroa mig. Hade varit en oerhörd lättnad att få hem denna

 10. Moa

  Vår lilla Ture vill vi ska åka så säkert han bara kan och då är bara det bästa och tryggaste gott nog.. Att vinna en Izi kod X2000 i Size skulle göra oss väldigt glada ✨

 11. Daniel svärd

  Denna skulle jag så gärna vilja vinna åt min dotter. Hade blivit en perfekt julklapp åt både dottern och frugan då det snart är tajm att byta från babyskyddet. Så jag hoppas verkligen på tur, om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha BeSafe izi kid X2 i-size i färgen moonrock beige.

 12. Malin

  En självklarhet bland milen är att Besafe är med i bilen. Vi en iZi plus under granen önskar finna för att prinsen nästa år börjar pinna.

 13. Karin svensson

  Hade blivit så glad om vår saga skulle få denna i julklapp! Hade varit en fin och bra julklapp till hela familjen! 🙂 skulle vilja vinna en izi kid x2 i-size 🙂

 14. Jolin

  Jag och min sambo skulle bli överlyckliga om Vi vann denna till våran son, vi skulle göra den gladaste happydancen som finns????vi skulle vilja vinna en svart Izi kid X2 i-size men vilken färg som helst funkar såklart☺️ Hoppas på tur ??

 15. Nicole

  Att få vinna en iZi kid x2 i-size hade varit en fröjd för ögat säkerhet och plånbok som i mångas fall ekar tomt nu innan jul. Sonen som har en lång och ståtlig längd redan vid 6 månaders ålder växer snart ur sitt babyskydd. Därför vet jag på att denna vinst kan glädja hela familjens trygghet i bilen. Hoppas det äntligen blir mig lyckan träffar denna gång. Kram

 16. Josefin

  Jag gör ett försök & hoppas på tur. En stol från besafe till dottern på snart 1 år hade ju varit en perfekt julklapp till hennes mor ? En iZi Plus i grått skulle vi välja ?

 17. Kristin svensson

  Oj vilken vinst!! Hade jag fått välja hade jag såå gärna velat ha en iZi plus black till lillebror som snart behöver en ny bilstol. Säkerheten för mina barn går före allt annat och med denna skulle jag känna mig tryggare ute i trafiken. Håller tummarna stenhårt ☺️

 18. Sandra

  Skulle vara en dröm att få vinna denna fina Stol till våran lilla pojke som fyller 1 år om några dagar. ?? en iZi Kid X2 i-S. Skulle vara en dröm att få vinna så våran minsta kan åka tryggt & säkert i bilen mot nya äventyr i sin nya stol. Vi håller tummar & alla händer vi kan!????

 19. Ida Adre

  Är ensamstående mamma med 3 barn och har äntligen fått ihop så jag tagit körkort och bil. Men ingen bilstol till dottern på 2 år. Skulle bli överlycklig om vi vann en izi kid X2 i-size metallic melange ✊?

 20. Emilia

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna en izi plus till min grabb på snart 8 månader som vuxit ur babyskyddet vi har lånat nu. Man vill ju såklart ha den säkraste stolen till det finaste man har! Tyvärr är den lite dyr för oss så nu håller jag och sonen alla våra tummar! Vilken fantastisk julklapp det skulle bli!

 21. Sofia Mann

  Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann en iZi plus!! Minsta dottern är snart ett o skulle verkligen behöva byta bilstol nu!!! Håller alla tummarna jag kan för vinst!!! ?

 22. Sjuksyrran

  Min underbara lilla, sköra skatt-
  jag ska skydda dig mot allt, dag som natt.
  Trygg i min mage vilar du än,
  långt bort från snabba bilar och farligheter, min vän..
  På alla vägar på vår resa tillsammans genom livet,
  är en iZi kid x2 i-size det självklara alternativet!

 23. Josefine

  Önskar vinna izi kid besafe Tänk vilken grej. En liten bebis i mars. Pga husbrand när syskonen var små behövs många inköp.

 24. Malin winkler

  Jag skulle bli oerhört glad o lycklig om jag vann en iZi Kid X2 i-Size till min dotter. För då skulle jag verkligen känna mig säker att hon är skyddad och dessutom sitter skönt o bekvämt under bilturerna. Håller mina tummar o hoppas på tur så här i juletider ???

 25. Anna Perhage

  Kan vara den bästa luckan någonsin!! jag hade absolut valt en iZi Kid X2 i-Size då jag annars oroar mig över om jag satt i den rätt.. Min lilla är snart 9 månader och jag hade så gärna haft en Be Safe till henne för att känna mig riktigt trygg när vi är ute och kör! Håller tummarna!!

 26. Alisa

  Skulle jag ha turen att vinna skulle jag önska mig en izi plus, stolen skulle min yngsta son få som nu är 8 månader.färgen svart är en önskan Hoppas hoppas ?

 27. Lisa

  Om jag vann skulle jag välja en Izi plus då sonen växer så det knakar!! Bästa och största stolen på marknaden och säkerheten är oslagbar!

 28. Noelia Almeida

  iZi plus hade varit den perfekta julklappen till vår yngsta sessa Daniella som om några månader kommer att behöva byta stol.

 29. Anna Hellström

  Vore ju toppen att få vinna denna. Blir årets säkraste julklapp helt klart! En izi Kid X2 i-Size så att vi lätt kan flytta vår pärla mellan bilar ?

 30. Malin

  B – esafe izi plus vi vill vinna
  E – tt märke av högsta kvalité
  S – äkraste bilbarnstolarna
  A – tt välja bilbarnstol till mitt barn är lätt, besafe är alltid rätt
  F – antastiska färger
  E – n vinst såhär till jul skulle vara väldigt kul

 31. Linda

  En iZi Kid X2 i-Size skulle vara en enorm julklapp till mig men framförallt till mitt minsta hjärta Leon! Han och hans storebror förtjänar det bästa och jag kämpar på som bara den för att mina guldklimpar ska ha det så bra som möjligt även fast det kommer bli väldigt knapert framöver.

 32. Linda Ljungberg

  iZi plus hade vi velat haft om vi får turen att vinna ☺ Det är dags för lillsessan att byta stol snart och denna ligget högst upp på önskelistan till tomten. Kanske du får vara min tomte i år??!! ☺

 33. Susanna

  Min dotter sitter inte så bra i sin britax stol och huvudet hänger ofta när hon somnat i bilen. Har länge önskat mig en Besafe bilbarnstol men tyvärr tillåter inte min student ekonomi det just nu. Jag önskar vinna en Besafe iZi Plus om jag turen får ☺️

 34. Anna-Karin

  Åååååh ? En iZi Plus! Det blev hårda klappar denna julen då skilsmässan nj är ett faktum. Men jag har min underbara dotter och framtiden är vår! Ser fram emot många utrer hit å dit till familj och vänner. Kanske i en ny stol? ?

 35. Lisa Dahlkvist

  En izi plus-stol till lillasyster så hon kan färdas lika snyggt och framförallt säkert som sin storebror?

 36. Pia

  Jag hoppas turen är hos mig, för min dotter är ensamstående och då skulle jag överraska med denna fina stol?en Isi pluss? håller tummar & tår nu✊✊

 37. Erica Lundberg

  Oh Vinner jag: så får jag ge min dotter den största trygghet jag kan ge henne sittandes i en izi plus när vi beger oss ut på vägarna tillsammans.

 38. Therese nordin

  Skulle vilja vinna en izi plus till lillesyskonet som kommer 2017. La hela våran sparade ekonomi på att få ett syskon via IVF. Nu är jag äntligen gravid men har inte ett öre kvar att köpa en säker stol!

 39. Hanna

  Absolut en Izi plus. I familjen är vi långa och barnet som är tre har snart vuxit ur sin stol. Denna stol gör det möjligt för honom att åka baklänges längre då den tar längre barn och fler kilo! ?

 40. Angelica

  En ny stol vore drömmen då vår nuvarande är 7 år och sonen på 2 behöver sitta ett tag till.. en Besafe av modell iZi Kid X2 skulle vara drömmer att vinna till vår lilla bonusbarn, Ibland händer det saker i livet som man inte tror ska ske, som att veta att man är gravid trots preventivmedel. Vi var klara ju.. Nu är skulle vi inte kunna tänka oss ett liv utan vår bonus så att skydda ett av de bästa vi har från med den bästa bilbarnstolen som finns på marknaden vore ljuvligt!

 41. Matilda Skoglund

  IZiKid X2 i-Size i det grå tyget hade ju varit underbart till min ljuvliga systerdotter! Hon ska ju glida runt i det bästa! ❤️

 42. Mimmi Nilsson

  Jag hoppas på att vinna en izi kid x2 till lillebror Ebbe. Storebror Frank har redan en besafe och kommer använda den i några år till.

 43. Ellinor

  Jag skulle så gärna vilja vinna en iZi+ till min 1,5 åriga dotter. Jag vill gärna att hon ska sitta bakåtvänd länge då hennes säkerhet är otroligt viktig för mig! Den bilstolen vi har nu kommer hon inte kunna få göra det vilket känns otroligt tråkigt! Jag har alltid drömt om att få ha en Besafe stol till henne i bilen men den bilen vi hade tidigare så rymdes inte en sån i så därför fick valet bli en annan ( även av ekonomiska skäl såklart, tyvärr) men nu har vi en större bil och get skulle göra mig till världens lyckligaste mamma att få ha denna stol och dessutom att hon kommer kunna få sitta i den riktigt länge! Skulle bli världens bästa julklapp till både mig själv och till lill skrutt. Kommer dessutom strax bli ensamstående så då skulle en till bilbarnstol behöva införskaffas och det har jag verkligen inte råd med 🙁 det räcker att julen är tuff i sig.

  1. Ellinor

   Det spelar egentligen ingen roll vilken utav stolarna, bara hon sitter säkert och kan sitta i den länge. Båda tycks ha bra liggläge vilket är viktigt då vår dotter behöver det då hon sover länge i bilen och jag inte vill att hon dra falla med huvudet framåt.

 44. Isabell

  Perfekta julklappen, iZi Plus Grå.
  Dags att byta från babyskydd och vill gärna att vårt hjärta ska åka säkert i en Besafe.
  Tack för en fin blogg!

  God Jul & Gott Nytt År!
  Kram

 45. Louise S

  Vore fantastiskt kul om jag fick möjlighet vinna en svart stol till vår fantastiska son Ludvig ! Jag har aldrig vunnit eller tävlat i något liknande innan, men vem vet, är det vår tur nu? Tack Emily! Med vänlig hälsning, Louise med familj

 46. Elin Johansson

  Brukar oftast skrolla förbi dessa tävlingar, tänker att jag inte vinner ändå eller har ”rätt” motivering för att beröra… Sen tittade jag på svenska hjältar galan nu ikväll och kände känslan av att man ska vara tacksam för det man har, för livet och inte be om så mycket annat när man sitter här med det finaste man har i behåll. Men å andra sidan är denna tävling till för att skydda just det, det finaste man har. Så jag ger det chansen och hoppas till tusen.

  Vi har två små tjejer här hemma. En 3,5 åring, så livlig och sprallig på alla sätt och vis. Och en 7 månaders liten tuss, också så otroligt livlig och alltid gladast av alla. (Även snorigast av alla för tillfället)
  De behöver båda nya bilstolar och att investera i två stycken gör oss inte rikare. Tänker inte gå in närmre på vår ekonomiska situation men det vore i ärligehetens namn ren och skär lycka om vi vann.

  Izi kid x2 håller vi tummarna för!

  God jul <3

 47. Hanna

  Hej! Vilken fantastisk julklapp det skulle vara att vinna denna fina stol. En iZi Kid X2 i-size skulle jag väldigt gärna vilja vinna till min minsta prinsessa då det blir dags att byta från babyskyddet. Jag håller alla tummar och tår att vi lite lycka får.. ☺️

 48. Helena

  En izi plus bilstol skulle bli en underbar vinst att vinna till min son. Då skulle han åka tryggt och säkert på familjens alla dagliga resor i bilen.

 49. Sofia

  Det skulle passa så himla bra att få vinna en iZi Kid X2 i-Size nu när vi väntar vårt tredje barn som är beräknat i februari ☺️ Håller tummarna för att vinna en sådan fin bilstol!! ✊?

 50. Sandra

  Skulle va perfekt att vinna en iZi Kid X2 i-Size nu när min dotter snart har växt ur babyskyddet. Tycker det är min tur att vinna något för en gång skull.

 51. Therese Johansson

  Vilken vinst??? jag håller mina tummar för att få vinna en IZI-PLUS, vilken kanonstol. Den skulle vara perfekt för vår dotter så kan vår son ta över hennes andra stol. ? hoppas! Hoppas!

 52. Jacqueline

  Att jag inte sett detta tidigare! Skulle vilja vinna en iZi plus i julklapp till mig själv ? Då vet jag att min lilla tös sitter säkert i bilen när vi ska på äventyr i sommar. Vi ska nämligen bila till Österrike (hem till familjen) och till dess har hon växt ur sin första bilstol. Så detta skulle vara bästa julklappen till mamman i huset❤️

 53. Jasmine Carlsson

  ✨ Med en ängel i bilen vill man åka säkert alla milen.
  Bra sovläge är lönt så man sitter skönt. Sen hon sött kan sova det kan denna stolen lova.
  I denna min dotter kan växa och bli stor när vi ofta åker dit mormor bor.
  Nu det snart är jul, vinna vore kul??✨
  Skulle gärna vilja vinna en besafe iziplus till min lilla tjej på 8 månader?

 54. Angelica j

  Jag och min sambo skulle bli väldigt glada om vi vann en bilstol från Be safe om vi hade den turen så skulle vi välja en iZi plus. Vi har varit och tittat på bilstolar och Be safe stolarna är dem som vi fastnat för dem känns som en väldigt bra stol och och även söker.Där skulle vi vilja sätta får älskade son på 8 månader som nu har växt ur babyskyddet ??

 55. Malin

  Skulle vilja vinna en izi pluss till min son så han åker säkert i bilen ensamstående till två små pojkar å mammaledig så ekonomin är inte den bästa så skulle verkligen underlätta å få vinna håller mina tummar

 56. mammahoseia

  En röd izi plus skulle lilltösen få!
  Då hade vi dansat av glädje vi två!
  För vi skjutsar och lämnar och kör som jehun.
  Två bröder till skolan med vårt gullefjun.

  Vi håller tummarna och hoppas på obeskrivlig lycka här – både mamma, bröder och lillasyster ❤️.

 57. Sandra Pettersson

  Vilken julklapp detta skulle ha varit. Håller alla tummar och tår för en izi kid X2 i- size till vår trea som kommer nästa år vore toppen om h_n slapp att ärva en gammal av storebror då denna börjar bli lite äldre. God Jul!!

 58. Lena K

  Jag tog äntligen körkort nu i höstas. En mycket stressande upplevelse för en tvåbarnsmamma på 34 år ?.

  Ännu mer stressande är det att köra med en liten på 7 månader som HATAR babyskyddet. Skrik, panik och en svettig mamma. Jag börjar onekligen att känna mig ganska låst här hemma. Hoppas och tror att hon trivs bättre när hon får sitta mer upprätt.

  Vore grymt att kunna ge henne bästa förutsättningarna att trivas i bilen!

  Om jag har turen att vinna skulle jag välja en X2 i-Size.

  Allt gott!
  Lena

 59. Cornelia Malmberg

  Å som om dagens lucka va skänkt från ovan. Vår pojk som inte föddes med bästa möjliga förutsättningarna i livet (föddes med en blodsjukdom som gör honom känslig för stötar och slag. Lättblödande) skulle helt klart få bästa förutsättningarna i denna bilbarnstol. Hoppas!! Skulle välja Isofix monterad med det urläckra grey melange tyget. Julekram

 60. Anna Gullqvist

  Om vi vann skulle vi bli så innerligt glada över en iZi Kid X2 i-Size! ❤️

  En stol bättre än de från Besafe går inte att finna, därför vi nu en sådan hoppas vinna.
  När vi vår prins i bilen kör, vi vill att han säkert åker gör. En stol från Besafe skyddar honom bäst vid eventuell krock, men det är inte det enda dock! Sonen skulle också få glida med klass, då den även i designen är riktigt vass!

 61. Medila Westlund

  Vilken fantastisk lucka! Många gånger har man tävlat och hoppats på att man ska vinna men denna gång, när det gäller ens barns säkerhet så hoppas man lite extra!
  Hade jag vunnit så hade jag önskat mig en iZI Plus till vår lilla tös som snart behöver byta till en större bilstol. Nu håller vi tummar och te! ??

 62. Sofia Andraey

  Att vinna denna stol till min kille hade varit årets grej. Hade gjort denna mamma till världens lyckligaste tjej. Håller tummarna att vi nästa år slipper åka buss. Och att vi från emilysliv.se kammar hem en besafe izi plus!

 63. Laibo

  Izi kid x2 i-size ???? håller tummarna att bebis i magen får följa storasysters spår med att vara safe hela vägen, med besafe ♥

 64. Anna Hargegård

  En IZI plus stol skulle va super till vår son som nu växt ur sin besafe IZI Go. Den skulle bli perfekt under alla långa bilresor till Kroatien o fjällen! En säker o bekväm bilstol!

 65. Sandra Nilsson

  Vi skulle ha valt en grå iZi plus till våran son! Det hade varit underbart att vinna en sånhär stol så att min son kan åka tryggt och säkert! ?

 66. Elin Lööv

  Längst upp på min önskelista i år står en izi plus?. Alla färgerna är så sjukt snygga men jag tror att en beige hade passat som handen i handsken i min bil ?

 67. Elin

  Åh, vilken vinst det vore! ?Vår lille kotte börjar på förskola nu i januari och därför måste vi nu köpa en till bilstol till pappans bil… men ekonomin är ju inte den bästa med mammapenning ? Skulle jag vinna så vore en iZi Kid X2 I-size helt perfekt för oss och vår Sigge ?

 68. Martina Gudmundsson

  Åh, en izi plus, den grå, hade varit perfekt för vår lilla Leona som håller på att växa ur sitt babyskydd! Det är julklappen till oss föräldrar man bara drömmer om! ?

 69. Frida

  IZi Kid X2 i-Size, det skulle var fantastiskt att vinna denna då vår dotter växer så de knakar och babyskyddet är snart för litet! Håller tummarna!

 70. Madelén Skoglund

  Hej Emily! Vad kul att du har fått äran att lotta ut en lyckovinst som denna! Vår lilla prinsessa åker just nu i ett babyskydd (Izi go) från besafe o vi är så nöjda. Hon växer så det knakar o snart behöver hon en ny stol. Vi har redan bestämt oss för att fortsätta med besafes modeller, så drömvinsten hade ju varit att få vinna just detta ifrån dig! En Izi plus i grå melange skulle ju sitta som ett smäck! Håller alla tummar, stora som små! Kram

 71. Nicole

  Jag skulle VERKLIGEN få årets julklapp om vi vann en iZi Kid X2 i-Size till mitt stackars mellanbarn som i nuläget sitter i en acta graco utan klädsel haha. Det gick sönder Och har ännu inte fått tummen ur att köpa en ny. Är en inbiten acta graco-älskare men funderar på att köpa Besafe till alla våra 3 barn som måste uppdatera sina bilstolar. Tyvärr på en och samma gång , då alla byter stol, så detta skulle ju vara livets chans att få prova på Besafe och se om man blir övertygad

 72. Lisa

  Jag hoppas på att vinna en iZi Plus till min 11-månaderstjej. Då skulle hon få åka lika säkert som sin storasyster!

 73. Sanna

  Jag skulle vilja vinna en iZi Kid X2 i-Size till min lilla två månaders dotter, skulle vara en dröm att få byta till en sån efter babyskyddet. Har en iZi plus till sonen och är så sjuktnöjd! Skulle aldrig köpa en annan stol än en be safe.

 74. Julia T

  Vi väntar vårt första barn i börja på 2017. Babyskyddet växer de ju snart ur och då behövs nästa stol. Skulle bli väldigt glad om hi fick denna som en julklapp då vi har mååågs utgifter som väntar nu ☺️ Håller alla våra tummar ✊

 75. Linn E

  Hade verkligen varit kul att vinna izi-plus stolen till min 10 månaders dotter som nu behöver exakt en sådan 😀 då den andra är för liten!

 76. Özlem

  Skulle så jätte gärna vilja vinna en izi plus till min son som Hr växt ut sin babyskydd. Vi har inte haft möjlighet till att köpa en säker stol till vår son vilket har resulterat till att inte kunnat åka bil 🙁 hoppas på en till min son ?

 77. Charlotte

  Skulle varit såå kul att vinna en iZi kid X2 i-size så min systerdotter kan få åka i min och min sambos bil, såklart ska hon få sitta i den säkraste stolen som finns ?

 78. Carolina Andersson

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna en besafe izi plus till min lilla kille! Storasyster har en och både vi och hon älskar den. Helt klart den absolut bästa bilbarnstolen och jag har rekommenderat den till alla!

 79. Thereer

  Åh vilken toppentävling! Drömmen vore att vinna en iZi Kid X2 i-Size till lilltjejen som snart växer ur sitt babyskydd. Den svarta skulle passa oss som handen i handsken. Safety first! Hoppas hoppas hoppas! ❄??

 80. Caroline

  Lillasyster och familjen skulle bli så glad om hon fick åka säkert i en Izi kid x2 isize nu när det verkligen är dags att byta till stol 2.

 81. Anna

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en iZi Plus till dottern. Det vore den absolut bästa julklappen då hon snart behöver byta från babyskyddet. Vill att min skatt ska kunna åka tryggt och säkert och att stolen är snygg skadar ju inte ♡

 82. Alexandra

  Tänk om jag hade kunnat ge Tage en izi plus i julklapp! Han har bara några fä cm kvar innan han har växt ur babyskyddet så ny stol är ett måste!

 83. Alexandra Bülow

  BÄSTA tävlingen ✊?? Skulle så gärna vilja vinna iZi Plus till vår dotter som växt ur sitt babyskydd och skulle hjälpa oss i lite svåra tider med en bra julklapp!

 84. Sofiee

  Åh jag skulle vilja vinna en izi plus i grey melange ? vi ska göra stolbyte från babyskyddet nu efter jul så en besafe stol hade varit toppen!

 85. Anna Karlsson

  Skulle få vara skoj att få vinna en besafe izi-plus nu när det snart är dax för stol nr2 ☺️ God jul! ??

 86. Marica Öberg

  Jag skulle vilja vinna en izi kid x2 isize 🙂 då åker min son så säkert det kan bli och det är det viktigaste för mig. Jag skulle aldrig våga tumma på säkerheten för honom det betyder mer än allt ❤

 87. Joanna nordlander

  vilken härlig tävling – vi som har en bebis som behöver ny stol – då råttor ätit på den vi hade efter storasystern?

  Vinner vi en till bebis – önskar vi x2 stolen.

 88. Helena

  Skulle bli så himla glad om vi skulle vinna izi plus✨ Till våran lilla Ebba(Blir snart 1år och sitter fortf i babyskyddet, ) Hoppas att tomten kommer med en tidig i år för nu så håller jag mina tummar och tår/ Helena

 89. Emma S

  Skulle mer än gärna vilja vinna izi kid x2 i-size till dottern. Är snart dags att byta ut babyskyddet så det vore drömmen att få vinna denna stol

 90. Marie

  Dottern börjar sakta växa ur babysitter så skulle vara en dröm att vinna izi plus. Vill att hon ska sitta säkert då vi åker mycket bil

 91. Karin

  Heej!
  Jag vill så gärna vinna en izi plus till min son (tredje barnet). skulle betyda massor om han fick denna i juklapp då mina döttrar alltid fått sina stolar av sin morfar, som gick bort i cancer för 3 år sen.

 92. Emma wilhelmsson

  Jag skulle gärna vilja vinna den bältesmonterade så lillebror kan få åka lika säkert i bilen som storebror.. babyskyddet börjar bli trångt ? om jag vinner eller inte så vill jag bara säga WOW!! Vilken toppen tävling, så generöst av er att ge bort en så fin vinst.. BRA!! ❤

 93. Emilia

  Om jag skulle vinna så önskar jag iZi Kid X2 i-Size. Den skulle passa perfekt till lillasyster som är 7 månader och som snart ska byta stol från babyskyddet. Håller tummarna för vinst! ??

 94. Emelie

  Åh vilken fantastisk lucka! Om jag hade turen att vinna så skulle det vara en iZi Kid X2 i-Size ! Att vinna en sådan stol skulle underlätta våra bilresor avsevärt då prinsen inte gillar stolen vi har idag! Håller tummarna o tår 🙂

 95. Johanna Åberg

  Åh, lilla My (snart 11 mån) VILLHÖVER en riktigt bra stol nu när hon börjar växa ur babyskyddet. Och för oss finns inga andra alternativ än VÄRLDENS BÄSTA & SÄKRASTE bilstol. En stol med isofix är vad lilla My önskar och färgen vi TOKÄLSKAR är Ivory Mélange.

 96. Therese Lind

  Den här tävlingen skulle vara guld att vinna! Vår dotter är 1 år och 4 månader och sitter fortfarande i sitt babyskydd när vi åker bil. Då vi inte har egen bil har det varit så skönt att vinna en izi plus som lätt kan kopplas in i alla dessa olika bilar vi åker med!

 97. Kit Yee

  Har vi turen att vinna en BeSafe iZi kid x2 i-Size så skulle den användas av Lillebror 8 månader. Hoppas på vinst denna gång så båda barnen åker lika säkert i bilen.

 98. Angelica

  Min son fyller 1 på onsdag, han gillar inte alls att sitta i sitt babyskydd som nu börjar bli lite trångt. Bilresorna skulle underlätta sååå om han fick en ny fin och säker iZi Kid X2 i-Size.
  Hoppas allt jag kan ❤

 99. Mia Korch

  Jag hoppas på att vinna iZi Kid X2 i-Size till min lilla dotter som snart har växt ut sitt babyskydd. Eftersom vi bor i Norrbotten så blir det mycket bilåkande och därför behöver lillan sitta både tryggt och bekvämt. Håller tummarna på tidernas finaste julklapp till min lilla familj!

 100. Mikaela

  Åh skulle så gärna vilja vinna denna till en vän till mig som inte har så mkt pengar 🙁 hon har inte råd att köpa någon.

 101. Ida Nilsson

  Åh detta skulle inte komma lägligare då min Viggo är 9 månader och vi har tänkt byta stol till en besafe iZi Plus i svart! Jag håller mina tummar och tår att Viggo kan få vinna en ny stol till jul! ?

 102. Muamera

  Chansen att vinna är minimal men det är inte vilket pris som helst, så det är värt ett försök. Vi önskar oss en iZi plus i grey melange och anledningen är :

  B – ästa för Benjamin
  E – nklast att montera
  S – säkrast att åka
  A – ttraktiv på marknaden
  F – inaste stolen
  E – nda märket vi har förtroende för.

 103. Sandra

  Skulle vara en dröm att få äran att ge min snart 1 åriga en sån fin stol som en iZi Kid X2 i-S. Så han kan åka tryggt & säker i bilen & få följa med på nya äventyr i sin nya stol, efter allt elände kanske vi har turen med oss. Vi håller alla tummar & alla tår att vi får äran att testa denna fina stol i våran bil!?????

 104. Linda Hermansson

  Jag hade blivit så glad över att få vinna en iZi Plus, för att veta att vår lilla skatt färdas tryggt och bekvämt är det allra viktigaste!

 105. Josefine V

  Bättre sent än aldrig!
  Önskar en izi-kid-x2-i-size till lillebror som skall byta från babyskyddet efter årsskiftet 🙂

 106. Anna W

  Blundar, önskar och hoppas på tur. Tänk om vi vann en iZi kid X2 i-Size till vår lilla filur! Snygg, säker och trygg! 🙂

 107. Liselott

  Skulle verkligen vinna en izi plus Metallic melange till vår dotter. Vi köpte en stol som inte passar vår bil, vi fick inte prova från butik tyvärr. Så nu måste hon sitta mycket mer upprätt och tippar med huvudet istället vilket inte uppskattas av henne, så vi undviker att åka bil allt som går. Denna vet jag passar då våran vän har den i samma bil som vi. Håller tummarna!

 108. Jeanette

  Jag skulle verkligen vilja vinna Izi kid X2 i-size så vi får en bra säker stol till våran andra bil och slipper flytta runt på den vi har.

 109. Sandra

  Hade varit en stor ära att få vinna en iZi Kid X2 i-Size, få ha en av de säkraste bilstolsrna hade varit så skönt!

 110. Ida Lampert

  Men ååååh vilken passande tävling! Våran lilla älskling är snart så stor så hon ska få en större stol, och de vore till stor hjälp att vinna en då vi har haft en tuff start med brand och sjukhus. Vi hade valt en iZi Kid X2 i-Size så Moa får åka tryggt och säkert. Hoppas hoppas! kram @idalampert

 111. Martin

  Jag hade velat vinna en iZi Plus till vår lilla son som snart växt ut babyskyddet. Färg spelar absolut ingen roll, för oss är det funktionerna iZi plus medför och säkerheten den garanterar, vi som föräldrar vill åt. Det hade varit en ära att få köra säkert i trafiken med sonen i en Besafe stol! =)

 112. Ludvig

  Har förstått från min sambo att BeSafe är det rätta valet när det kommer till bilbarnstol. Detta är din förtjänst då hon dagligen läser din blogg! Jag skulle därför bli oerhört lycklig om jag kunde få överraska henne med en iZi Kid X2 i-Size så här i juletider. God jul!

 113. Martina

  Jag skulle bli otroligt glad om jag vann en iZi Kid X2 i-Size. De bästa och mest säkra stolarna, precis det som jag vill att min lilla son ska ha!! Håller tummar och tår för vinst!!!

 114. Ann-Sofie

  Hej! Jaa vilken bra tävling! Izi plus skulle jag välja till min som som just blev 8 månader och åker i babyskyddet än. Har varit mammaledig i 2,5 år så denna vinsten slulle betyda jättemycket för oss ?⛄??

 115. Victoria

  Jag har aldrig haft tur i spel, fått den i kärlek istället 🙂 men måste ju vara med i spelet för att ha en chans att vinna 🙂 jag skulle vilja vinna iZi plus i svart så att min älskade dotter kan åka tryggt i bilen

 116. Katarina

  Jisses vilken kanonvinst detta skulle vara! Vi är i behov av en ny stol, vi har ärvt vår nuvarande och den känns allt annat än säker ? Jag skulle valt den bältesmontetade izi plus och en Beige hade varit himla fint ?

 117. Johanna

  Den 2:e februari blir vi en ny i familjen o vår stjärna Theodor blir storebror vi är precis i farten med att köpa babyskydd och då hade det varit toppen om storebror får sig en ny stol har läst mkt nu o besafe ligger på topp av alla märken??? Nu hoppas vi på tur ? Bältesfäste

 118. Jonas

  Om väglaget börjar svaja och bilen råkar paja så vill vi att våran lilla Maja ur bilen ej ska falla. Så därför önskar vi! just to BE SAFE! Om vi får en iZi plus Tackar vi med en stor Puss! God jul!

 119. Anne Mette

  Önskar mig izi kid x2 i-size till min dotter som snart växit ur sitt babyskydd. Skulle varit en fantastisk julklapp ☺️?

 120. Alexandra Mikkola

  Jag skulle vilja vinna Izi kid x2 till min bonusdotter som tyvärr inte har någon bilstol hos hos mig än 🙂

 121. Anna Fridell

  Önskar att vinna en Izi Plus till min brorsdotter . Om en månad flyttar mitt hjärta hem till Sverige från USA . Har inte haft möjligheten att träffa henne än och skulle vilja överraska henne med den här säkra bilstolen. Hoppas på massa tur .

 122. Mathilda

  Åh vad jag hade velat vinna en Izi plus bältesmonterad. Hade önskat mig en grå eller beige ? hade verkligen blivit en fin julklapp för hela familjen, att känna sig säker.

 123. Lill

  Jag skulle vilja vinna en izi-kid-x2-i-size till min son och hans tjej som snart får barn. Vill kunna hjälpa dom med en bra bilstol när knodden blir lite större.. ❤️

 124. Izeta

  Hejsan!
  Jag skulle gärna vilja vinna en besafe IZI plus! Bebis nr 2 är beräknad 24 december och skulle jag dessutom vinna kan julen inte bli bättre ?

 125. Elin Park

  Åh en vinst av izi Kid X2 i-Size skulle verkligen sitta fint till min yngsta son. Den nya färgen är supersnygg så det vore en extra bonus. Hoppas att jag har lika mycket tur i tävling som i kärlek!

 126. Cecilia fäderlid

  Åh vilken julklapp det hade blivit att vinna! Jag är missnöjd över våran maxi cosy & ha länge velat byta till en besafe, men tyvärr kostar dessa så mkt pengar! Lillebror i magen har fått en ny stol & de vore kul om storebror också skulle kunna få åka bättre & tryggare! Jag skulle vilja vinna vilken som helst av stolarna för jag tror att dom är lika bra & fina! Håller alla tummar & tår!!!??⭐️?

 127. Anna Östlund

  Till min dotter som börjar bli stor och snart vuxit ur sitt babyskydd önskar jag henne en izi kid x2 i-size.

 128. Sofia Dahlberg

  Skulle gärna vilja vinna en izi kid x2. Har izi plus till min äldre dotter och skulle så gärna vilja ha en besafe till min yngre som måste byta stol inom närmsta framtiden..!! ?

 129. Joakim Norell

  Att få vinna en Besafe iZi Kid X2 i-Size skulle vara toppen för vår ettåriga dotter så hon får åka både säkert och bekvämt under alla mil vi spenderar i bilen på Sveriges vägar från Lappland till Södermanland för att hälsa på farmor och farfar ett par gånger om året. Bilen används även flitigt av oss året runt här i nordligaste Sverige då avstånden till både vänner och faciliteter ligger på långa avstånd. Så jag håller tummar och tår på att vi kammar hem den otroligt bra vinsten nu i juletider.

 130. Natalie

  Hej Emily!
  Jag skulle bli världens lyckligaste mamma om min dotter Noelle 7 månader fick äran att åka säkert i en iZi kid x2 i-size. Jag har sett tidigare att du har bloggat om dessa fantastiska stolar.

  Men utan en vinst har jag inte möjlighet att köpa en själv tyvärr. Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på världens tur! Jag hoppas att det är min tur att vinna något, så min dotter får glida fram på vägarna like a queen. ❤️ #snällatomten #bästavinsten #bertillgud #25år&hoppasattomtenellergudfinns.

 131. Suhran

  Skulle vara en underbar julklapp till både frugan & dottern! (Hon som älskar denna stol & lilla dottern som står inför byte av stol?

  iZi Kid X2 i-Size

 132. Emma Pettersson

  Efter research och recensioner är det denna stolen som får bäst ovationer. Nu hoppas vi bara, så att vi kan ut o fara!

  Nog på rim men vi skulle blir oerhört glada och tacksamma om vi vann denna stolen då det utan tvekan är den stol som är bäst i test! Det hade lätt varit den bästa julklappen för allt man önskar för sitt barn är att det ska vara säkert.

 133. Sofie W

  Skulle bli överlycklig om min dotter vann! En X2 skulle vart perfekt för henne eftersom man kan ställa in benutrymmet själv, vilken man inte kan i hennes nuvarande från maxicosi där hon tyvärr sitter som en packad sill! Hoppas hoppas!

 134. Ilyana

  Vi åker långa vägar för att hälsa på mormor och morfar, nu är det dags för lillen att få en ny stol, hade varit roligt att få vinna en svart Izi plus så vi tryggt och säkert kan ta oss till mormor och morfar på vintern.

 135. Mamma till världens goaste unge

  Jag håller tummar och tår för att vinna en izo Plus!
  Har börjat studera och sonen fick en begagnad stol förra året men han är lite rund och sitter inte alls bra i den. Ekonomin tillåter inte att köpa en ny och knappt några julklappar… har dock hittat lite grejer secondhand som han kommer få.
  Men en ny stol till bilen hade varit helt underbart då jag just nu blir tvungen att låna stol av vänner eller ta bussen överallt ❤️

  (Tror de blivit dublett)

 136. Mamma till

  Jag håller tummar och tår för att vinna en izo Plus!
  Har börjat studera och sonen fick en begagnad stol förra året men han är lite rund och sitter inte alls bra i den. Ekonomin tillåter inte att köpa en ny och knappt några julklappar… har dock hittat lite grejer secondhand som han kommer få.
  Men en ny stol till bilen hade varit helt underbart då jag just nu blir tvungen att låna stol av vänner eller ta bussen överallt ❤️

 137. Sandra Fröbom

  Hej! Jag skulle vilja vinna en iZi plus stol. Dottern är snart 9e månader sitter själv så det är dags för henne att få byta stol från babyskyddet så hon sitter säkrare.

 138. Vanessa Törnqvist

  Åh! Jag vill gärna vinna den beiga stolen till min son då vi redan har BeSafe i babyskyddet och älskar den! ??

 139. Jessicaminella

  Nu när det börjar bli tajm här hemma att byta från babyskyddet är ju drömmen att dottern ska få åka i bilen med säkerhet och stil. Så om vi skulle ha den fantastiska turen att vinna så skulle vi vilja ha Besafe iZi Plus i färgen moonrock beige,

 140. Camilla

  Har man en gång haft en stol ifrån besafe så vet man också vilka krav man kan ställa på en stol. Vi har precis fått veta att familjen ska utökas och det första jag tänkte på var att jag absolut inte vill byta ut blivande storebrors stol till något annat. Och vår nya lilla skatt måste naturligtvis få åka lika säkert och bekvämt som storebror. Tänk om jag skulle vinna…?✊? Tack för en fin tävling!

 141. Carolina

  Detta är mina drömmars bilbarnsstol! Lillasyster ska strax byta stol, vi har haft Besafe babyskydd och varit så grymt nöjda att vi inget annat önskar än en iZi Kid X2 i-Size – Moonrock Beige ♥️ Drömstolen!

 142. Pamela

  Skulle gärna vilja vinna en iZi kid till min dotter i julklapp! Hade varit guldvärt att veta att hon åker tryggt i den bästa bilbarnstolen.

 143. Camilla lindblad

  Hallo, här hemma har vår stora lillebror på 7 månader växte ur sitt babyskydd och behöver verkligen uppgradera sig till en fruktansvärt snygga besafe izi plus ?. God jul och gott nytt år

 144. Michaela

  Jag skulle vilja vinna en izi plus i grey melange.
  Vi fick vårat första barn i somras och reser en hel del för att kunna skapa bra anknytning till mor och farföräldrar. Att ha en bilstol från besafe när det är dags att byta från babyskyddet skulle Göra att alla timmar i bilen känns säkrare och tryggare för våran finaste diamant!
  Sen är dom ju ruskigt fina också som ett plus i kanten.

 145. Pernilla

  Åh tänk vilken dröm att få sätta min lille kille på snart 9 månader i en izi plus! Vi är på jakt efter en bra eller nä, inte en bra utan den bästa stolen till vårt barn men denna djungeln är svår. Om jag hade vunnit hade en stor sten på bröstet lättat då jag hade fått hjälp med det stora beslutet. Sen att vi precis köpt hus och jag är mammaledig hade det även hjälpt oss ekonomiskt till stor del. Håller alla tummar och tår att ge för en gångs skull kanske kan få vinna något ?

  God Jul till dig och din fina familj ❤

 146. Nathalie Torgersson

  Den här familjen skulle bli överlyckliga om tomten kom med en röd izi kid x2 till vår lille gosse som blev 6 månader igår!

 147. Michaela

  Du har fått mig och min sambo att göra valet enkelt när det kom till att välja märke på bilbarnstolar, tack!
  Vi håller tummarna för att en iZi Kid x2 i-Size blir vår.
  God jul!

 148. Minna

  Jag skulle vela vinna iZi plus till dottern som snart växer ur babyskyddet. Och man vill ju ändå ha de bästa till sitt barn ?

 149. Rebecca Och Vilia

  Håller tummarna för en iZi Plus till min dotter Vilia på 18 mån, vi är i stort behov av en bra och framförallt säker extrastol då hon just nu får åka i babyskyddet de få gånger då vi måste åka med någon annan än vår bil. Vinner hon denna så kan hon åka med mormor, farmor, moster osv hur mycket hon vill<3 Det skulle verkligen underlätta, och framförallt kännas skönt i mammahjärtat att vårt dyrbaraste åker säkert med BeSafe! Önskar en god jul!

 150. Evon

  Jag skulle vilja vinna en stol för min som som är 2 år och 3 månader för stolen som vi har funkar inte så bra och osäker

 151. Joannah

  Jag skulle verkligen behöva en Izi kid X2 i-size till min tjej som är 6månader nu. Finns ju ingen bättre på marknaden!!

 152. Emelie Olofsson

  Julen står för dörren och Lennox bärstol är nu alldeles trång och liten då skulle denna tidiga klapp gör stor nytta.
  Vi hoppas och håller tummarna att vi blir dom lyckliga vinnarna av en izi plus. ?

 153. Nataly Alba

  4 barnet på väg och aldig kunnat ha råd till en sån här bra bilbarnstol tråkigt nog :/, så vore rena rama drömmen att kunna få vinna denna Izi kid x2 i-size ❤

 154. Pernilla

  Åh jag har endast drömt om en sån stol innan så håller verkligen tummarna! Vill gärna vinna en iZi kid X2 i-size i den ursnygga gråa färgen som hade passat perfekt i min bil??

 155. Emma Enander

  Den läckra röda iZi Plus skulle vi väldigt gärna vilja ha till vår lilla Ines att färdas tryggt & med stil när vi färdas i bil!

 156. Amanda

  Jag har en otrolig otur i tävlingar så hoppet att få vinna den här supervinsten är inte särskilt stort, men skam den som ger sig. Någon gång borde det ju tekniskt rent bli min tur, haha!:-) En iZi Plus hade jag otroligt gärna velat vinna till min son. Lyckan hade varit total om han hade fått åka så säkert som det är möjligt i den bästa stolen på marknaden!:-)

 157. Amanda

  Jag har en otrolig otur i tävlingar så hoppet att få vinna den här supervinsten är inte särskilt stort, men skam den som ger sig. Någon gång borde det ju tekniskt rent bli min tur, haha!:-) En iZi Plus hade jag otroligt gärna velat vinna till min son. Lyckan hade varit total om ha hade fått åka så säkert som det är möjligt i den bästa stolen på marknaden!:-)

 158. Fanny

  En Izi Plus skulle vara helt fantastiskt att vinna, jag vill naturligtvis att det bästa & finaste jag har ska åka säkert i bilen. Vi åker ganska ofta långa bilturer (30 mil enkel resa) hem till byn jag är uppvuxen i. Så en sprillans ny bilbarnstol skulle vara den ultimata julklappen. Jag håller alla tummar & tår för att ha turen på min sidan denna gång! ❤️

 159. Kickan

  Vi Hr redan denna stolen i svart men en av mina närmsta vänner är alldeles snart i behov av stol nr2 efter babyskyddet. Då jag själv vet hur bra min son åker i sin stol skulle det verkligen glädja mig att kunna ge dem denna i gåva så deras dotter kommer åka lika tryggt som vår son ❤️️

 160. Åsa kjellsson

  Då våran son nu håller på att växa ur sitt babyskydd börjar det bli dags med nästa stol. En Besafe izi plus hade passat perfekt i bilen så han kan åka med stil.

 161. Sandra Glans

  Skulle vilja vinna en izi kid X2 i-size. Gärna i rött ? Så snygg! Min lilla tjej som har ett rörelsefunktionshinder sitter väldigt stabilt i en sån när vi testat i affären. De vore fantastiskt att få vinna en besafe då den passar mormor och morfars husbil så lillan kan åka med dem 🙂

 162. Sofie

  Jag var i veckan med om en väldigt obehaglig händelse. Påväg hem efter en tur på Ikea fastnade gasen i bilen precis när jag kom ut på motorvägen. Jag var helt övertygad om att jag skulle krocka då bilen skenade iväg okontrollerat och jag tänkte hela tiden att jag var så tacksam över att min dotter var kvar där hemma med sin pappa och inte med i bilen. Allting slutade bra men trots det blev jag ganska skärrad. Min dotter har en bra och säker bilbarnstol från Besafe ( några år gammal) men bilen vill jag aldrig mer köra då dom inte kunde hitta något fel på den på verkstaden. Så det blir en ny bil och det hade på riktigt gjort hela min jul om jag hade vunnit en isofixmonterad Besafe att sätta in i den nya bilen. Mycket enklare att flytta mellan olika bilar dessutom och då vet jag att min dotter alltid sitter så bra som hon bara kan.

 163. Anna

  Vi har typ låter att alla våra saker och det hade vart kul o äga nått eget, speciellt en sån fin 🙂 skulle önska ha izi kid x2 i -size:) Jag o Ofelia håller tummarna ♡

 164. Sandra Glans

  Jag skulle vilja vinna en izi kid x3 i-size. Gärna den röda varianten ? Så snygg! Våran tjej med ett funktionshinder sitter så stabilt i den. Vore perfekt o vinna en sådan så kan hon åka med mormor och morfar i husbilen 🙂

 165. Emilie

  Jag skulle så gärna vilja vinna en izi kid x2 i-size till lillebror som är så knubbig att han snart inte får plats i babyskyddet ? (och snart passerat viktgränsen med sina 10.5kg & 4.5 månad??)

 166. Karin träff

  åh jag skulle jätte gärna vilja vinna en izi kid X2 i site plus, min lilla kille ska byta stol här vilken dag som helst ♡

 167. Linda Karhatsu

  Jag skulle välja en izi plus. Då stolen vår son har nu går till 18kg och 105cm. Då kan han åka bakåtvänt ännu längre

 168. Jonna

  Vilken härlig lucka ? Lillebror hade blivit så glad för en ny fin stol gärna en med Isofix En grå ?? Tänk att ha sådan tur precis innan jul ?

 169. Natalie Rundgren

  Med bebis i hö, vi vill fira jul i snö.. lillebror i bil vill åka men med säkerheten vi ej vill bråka! Vad vore inte bättre än att vinna denna stol så familjen kan åka på semester till sol, Även när han blivit stor. Håller tummarna för bästa klappen till lilleman ❤️

 170. Linn Björklund

  iZi Plus skulle sitta fint att vinna till min lilla tjej. Just nu flyttas bilstolen mellan bilarna och det är ett himla krångel med planering hit o dit, hade varit perfekt med en till. Sen är de ju så fina också ?

 171. Cecilia Nilsson

  En izi kid x2 i-size hade passat våran son perfekt! Vi vill att han ska åka så säkert som möjligt så håller tummarna att vi har turen att vinna denna fantastiska stol ✊?✊?

 172. Carolin

  Lillebror har fått ta över storasysters bilstol nu och men de måste bytas ut nästa år och vi behöver två vilket blir en extrem kostnad för en när man är föräldraledig. Skulle vara underbart att få ge honom en bra och säker stol att åka i! En iZi Kid X2 i-Size i färgen svart hade vart kul att vinna❤

 173. Fanny

  Åh vi skulle så gärna vilja vinna för det är så välbehövligt, jag har uppkörning i januari och går allt som de ska så får jag körkortet, och barnstolen som vi har nu börjar vara för liten, så det här skulle vara perfekta julklappen till Lillan och oss, Jag skulle vilja vinna iZi Kid X2 i-size, ha en trevlig jul ????

 174. Anna Bengtsson

  Då lillebror snart växt ur sitt babyskydd hade en izi kid x2 i-size i svart passat jätte bra, storasyster har en sådan stol och vi vill att lillebror ska åka lika säkert som storasyster!

 175. Cecilia Edlund

  Min dotter Haylie skulle verkligen behöva en ny bilbarnstol då sen enda vi har till henne är en som hon ärver av storasyster som nu är 7år så den känns lite gammal och inte lika säker längre! Haylie min dotter på snart 9månader är född döv och har nyss fått CI inplantat inopererat och vi bor i Norrland , många kommande resor till Huddinge på Karolinska sjukhuset flera år framöver , och med en besafe izi-kid-x2-i-Size skulle det vara en trygg resa varje gång i bilen i cirka 7 timmar enkel resa för både henne och för oss ! Håller alla tummar och tår ??

 176. Michelle

  Jag skulle vilja vinna den svarta iZi plus bältesmonterad bilstol till min son då jag är mitt uppe i körkortet och ska köpa min första bil skulle de vara jätte kul att vinna denna ?

 177. Emma Dahlgren

  Vilken lycka det hade varit att vinna denna fantastiska stol.
  Vi hade valt en izi plus, finns ingen bättre stol och sen ser dem väldigt bekväm ut.

 178. Nicole

  Jag skulle vilja vinna en iZi Plus till min son som snart växer ur sin nuvarande bilstol, detta vore det mest fantastiska att vinna nu i juletider så jag håller tummarna! ??

 179. Jannice Wahlström

  En iZi Kid X2 i-Size vore toppen, då vår BeSafe från 2009 är lite sliten till vår nr 3. Om turen är framme så gärna grå eller röd.

 180. Lovisa

  Wow vilken tävling! Jag är gärna med och tävlar om en izi plus. Vår minsting i familjen behöver byta till större stol från babyskydd om någon månad men storasyster är vi inte beredda att sätta framlänges än så hennes stol är fortfarande upptagen.

 181. Rebecca Yxell

  Om jag skulle ha denna turen är det en izi kid x2 i-Size som hade passat bäst till vårt ❤ Tänk vilken fin klapp att vinna!

 182. Alexandra nilsson

  Hade önskat mig den stolen som är
  Isofix monterad! ? Hade varit grymt kul att få testa denna härliga stol då vår dotter växt ut sin andra bakåtvända stol

 183. Louise B

  Jag önskar att vinna en iZi Kid X2 i-Size till min dotter Molly som snart ska byta över till denna stolen och för säkerhet är A och O för mig och min sambo, detta är verkligen en superjulklapp för hela familjen!

 184. Janina

  Tjejen här hemma ska snart bli storasyster och behöver en ny stol till bilen! Det vore ju så roligt om hon kan fortsätta åka säkert med BeSafe! En härlig röd stol Izi Plus skulle bli en fin julklapp till dottern!

  1. Gabriella

   Önskar att få vinna en iZi Kid X2 i-size till vår son på 7 månader då det är dags att byta stol väldigt snart…….hade jag fått välja hade jag valt färgen lava grey den är så snygg och skulle passa bra in i vår bil??

 185. Ida S

  Det allra käraste jag har
  vill jag hålla trygg och säker när vi på vägen far
  Min dotter har varit snäll i år
  Jag önskar att hon av tomten denna bilbarnstol får❤️

 186. Lina Norlund

  Vår lilltjej växer så det knakar så vi är på jakt efter stol nr 2! Vill ju kunna färdas säkert på vägarna här uppe i norr! Jag skulle vilja vinna iZi Kid X2 i-Size, den skulle passa perfekt i vår bil och vara en välkommen julklapp till vår ögonsten.

 187. Deni Mårdvall

  Jag önskar mig Izi Plus till min lillan för att bilbarnstol som vi har nu köpte vi begagnad och vi vill gärna att ha mer säkrare stol för henne.

 188. Louise

  Denna tävlingen måste jag helt ha missat!!
  Jag skulle vilja vinna den Isofix monterade stolen till vår lilla flicka, snart är det dags och byta ut babyskyddet till en större stol. Jag har hört så mycket om detta märke men plånboken vill inte det min hjärna vill. Vinsten skulle komma väldigt väl till pass? Kram kram

 189. Maria Nyström

  Hej!
  Skulle gärna vinna en BeSafe iZi Plus i färgen Premium Car Interior till min vän som efter flera års kämpande äntligen är gravid. Klart att lilla pojken ska åka så säkert som möjligt. Hade varit kul att överaska med den bästa bilstolen på babyshowern:)

 190. Josefin

  Hej! Vi skulle väldigt gärna vinna en izi kids till vår lilla flicka som snart skall byta bilbarnstol. Jag har hört mycket bra om besafe bilstolar, t ex recensionerna i din blogg. Det hade varit skönt att känna att lillan har en riktigt bra och säker stol i bilen!

 191. Linda

  Hej!
  Vi går under utredning till att bli jourhem och kommer behöva köpa en hel del saker eftersom man aldrig vet ålder eller hur många barn som kommer. Jag kan inte välja mellan stolarna utan uppskattar vilken som helst.

  Önskar er en mysig och härlig jul med familjen.. håller tummen att vi får lite mera snö.

 192. Frida

  Min yngsta dotter växer snart ur babyskyddet och då en släkting blivit inlagd på sjukhus med en allvarlig sjukdom så kommer vi inte att prioritera några julklappar till barnen detta året. I år är det familjen som får all energi istället och alla dom fina materiella tingen får vänta till en annan gång.
  Om jag vinner så önskar jag en izi kid X2 i-size.

 193. Jennifer

  Gammal och sliten,
  absolut inte stor utan snarare för liten.
  Vad jag talar om – jo vår bil,
  vi kör verkligen inte med stil.
  Äsch, jag inser att chansen att vinna är ofantligt liten,
  jag hade förstås redan köpt en iZi Plus om det inte vore för den ekonomiska biten.
  Att åka bakåtvänt är 5 gånger säkrare fick jag lära mig,
  tack för att du via bloggen informerat mig!
  Men nu blev jag rädd och alldeles panikslagen,
  att grabben färdas osäkert var som ett hårt slag i magen.
  Men hur ska vi göra nu, då jag är en fattig student?
  Håller tummarna hårt, kanske med lite tur vinner jag den i julpresent!

 194. Angeliqa Heller

  Det går fort när man har kul,
  och lillasyster behöver en ny bilbarnstol efter jul.
  Tänk om vi denna bilbarnstol vann,
  då hade önskan om en säker bilfärd blivit sann ✨???
  En iZi kid x2 i-Size önskar vi så,
  då skulle våra tjejer sitta säkert båda två ❤️

 195. Helena

  Då vår lilla bebis växer så det knakar och börjar bli stor, står en ny bilbarnstol högst upp på önskelistan hos hennes mor.

  Mor har i år varit snäll och rar, och hoppas på en besafe izi kid i julklapp av tomtefar.

 196. Cassandra Parehag

  Åh jag skulle gärna vilja vinna en izi pluz fresh black. Då den jag köpte åt min dotter Malia är väldig trång och inte alls känns säker längre. Och har även en liten till påväg, hoppas hoppas hoppas att man har turen med sig nu ??

 197. Emma Burström

  Jag skulle bli både tacksam och glad om vi vann iZI kid X2 i-size (eller rent ut sagt så spelar stol ingen roll båda vore en dröm att vinna) då vi har två små som behöver ny bilstol så vi kan färdas tryggt 🙂

 198. Annelie

  Izi-kid-x2-i-size i färgen ruby red mottages här hemma med öppna armar! Sonen sa RÖD för första gången när vi kollade dem olika färgerna på stolarna ? Vi håller tummarna

 199. Lisa E

  Åå en riktigt säker stol till vår lilla skatt
  Åh mamma har stenkoll på sin ratt.
  Slippa släpa och kånka när man ska åka annan bil, nu kan vi enkelt åka med stil.
  En izi plus skulle vi önska hem oss, bälta fast och sedan loss!

 200. Jenny Ammesmäki

  Då en till bil ska införskaffas till våren pga pendling till jobb och universitet så måste givetvis nya bilstolar införskaffas också! Finns absolut inget annat alternativ utan två nya från besafe är det som gäller. Mina två tjejers säkerhet går före att jag sitter lite trångt då de åker som riktiga prinsessor i dessa stolar. Så att vinna en izi plus fresch black cab skulle hjälpa oss en bit på traven, både för plånbok och för lyckan att för en gångs skull ha lite tur i en tävlig ⭐️??

 201. Ida Modin

  Jag hoppas på att få vinna en izi kid x2 i-size till dottern som behöver byta till en större stol.
  Hoppas, hoppas! ✊??? ?

 202. Ida Modin

  Jag hoppas vinna en izi kid x2 i-size till dottern som behöver byta till en större stol.
  Hoppas, hoppas! ✊??? ?

 203. Caroline Ståhlberg

  Åh vilken lucka 🙂 vi önskar oss att vinna en izi-plus till vår son, han är nu 4 månader och ska inom en snar framtid ha en ny stol. Vår dotter på 1 1/2 har en och vi är så nöjda med denna stol. snälla tomten du ser vår önskelista ???

 204. Emelie

  Hade varit en perfekt julklapp till lillebror som snart behöver byta ut babyskyddet mot en bilstol och en besafe izi kid x2 i-size hade varit alldeles perfekt då det är en favorit 🙂

 205. Jennie

  Jag skulle välja med bälte , jag hade velat vinne en för vi hade inte råd med 2 stolar så våran minsta tjej fick en bessfe stol (älskar den) ochmin stora tjej som är 3 år fick ärva en stol av mammas jobbar kompis som är hård fläckig och sunkig.. hade varit så kul om båda tjejerna får åka skönt i bilen som vi åker med varje dag !:) kram Jennie

 206. Molly

  Åh skulle såååå gärna vilja vinna en izi-kid-x2-i-size (den med isofix) till lillebror. Hade varit fantastiskt om kunde få åka i den bästa stolen då vi åker mycket bil! Dessutom ska vi bila 30mil till Vemdalen i mars ⛷ hoppas hoppas hoppas! Godjul ?

 207. Camilla ström

  Jag skulle vilja vinna en iZi Kid X2 in size, snart dags för oss att byta från babyskyddet. Håller tummar och tår!

 208. Ida

  Jag, min sambo och vår Isabelle vill gärna vinna den bältesmonterade iZi plus??? Det hade verkligen varit en sån fin julklapp❤️ Dags att byta från babyskyddet nu och ekonomin sätter stopp för att köpa denna underbara stol. Håller alla tummar och hoppas vi vinner✨

 209. Madeleine Mitkiewicz

  En izi plus hade varit ett välkommet tillskott i min familj då vi kommer bli fyra i vår! Vår nuvarande stol är bara godkänd för bakåt till 18 kg men vi vill ju att sonen ska sitta bakåtvänd längre än så!

 210. Caroline Borggren

  Tänk om jag hade turen att vinna en iZi Kid X2 i-Size till min dotter! Hon skulle vara precis lika lycklig som favoriten Pippi Långstrump alltid är om hon hade fått ett så stort paket av tomten! 🙂

 211. Christine

  Skulle ha valt en iZi Kid X2 i-Size om vi skulle ha lyckan att vinna denna fantastiska stol. Den säkraste bilbarnstolen på marknaden. Hoppas hoppas!

  1. Emma Burström

   Jag skulle bli både tacksam och glad om vi vann iZI kid X2 i-size (eller rent ut sagt så spelar stol ingen roll båda vore en dröm att vinna) då vi har två små som behöver ny bilstol så vi kan färdas tryggt 🙂

 212. Erika

  Perfekta tävlingen! Min lilla Oliver behöver en ny bilbarnstol. Det är dags att byta. Han skulle vilja ha en iZi plus, Fresh black cab. Det skulle passa så bra nu med hjälp med en bra bilbarnstol! Vi har det lite knapert och det här skulle underlätta en stor stress hos mig!
  (Janssonerika@hotmail.com)

 213. Frida Danielsson Oreheim

  Skulle vara helt suveränt att få vinna en izi plus, till vår andra bil. Så att våran lillkille kan sitta säkert oavsett vilken bil han åker. Dessa fina färger är dessutom så snygga ?

 214. Alexandra Karlsson Widing

  Håller alla tummar jag har för att få vinna en iZi plus till yngsta sonen ✊?✊? Pengarna tryter nu vid juletid då man precis blivit ensamstående, studerar samt har en döende mamma ? Hoppas verkligen på att få vinna denna till min guldklimp ❤️✊?

 215. Johanna Wilhelmsson

  Jag hoppas vinna en ✖️ izi-plus ✖️ till dottern som behöver byta till en större stol.
  Hoppas, hoppas! ✊???

 216. Theresia

  Min lilla tjej fyller ett år idag & vad hade inte passat bra med en fin och säker bilbarnstol under våra åkturer. En izi-plus hade varit perfekt och då hade hon suttit som en prinsessa i bilen. Färg är svårt att välja då alla är så fina ?

 217. Frida

  Åhh håller alla tummar och tår för att vinna denna underbara välbehövliga stol till dottern. Vinner vi skulle vi välja isofix- monterad.!! 😀

 218. Titti S

  Åh lillan börjar bli stor. Dags för oss att byta stol. En iZi Kid X2 i-Size vore väldigt bra att vinna så man kan åka i en biltur utan gråt och skrik då vår nyvarande stol verkligen inte är en hit. Snälla tomten jag vill denna få ha under vår gran på julafton- glädjens dag.

 219. Annica Bengtsson

  Vilken julklapp! Säkerhet är något som är viktigt hos oss, så denna iZi kid X2 i-Size hade varit toppen till våran tjej.

 220. Elinor

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna en izi kid X2 i-Size till våran yngsta son som efter jul ska få byta från babyskyddet. Och vad hade varit bättre än att få äran och vinna en stol till han 🙂

 221. Elinor

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna en izi kid X2 i-Size till våran yngsta son som efter jul ska få byta från babyskyddet. Och vad hade varit bättre än att få äran och vinna en stol till han ???

 222. Sofie

  Åh! ? Jag är hel nöjd med lillkillens babyskydd besafe izi go och snart är det dags att byta, håller på att ta körkort också så det vore en dröm att vinna en izi plus så att jag kan känna mig lugn och trygg då jag är helt säker på att mitt barn sitter säkert ❤️

 223. Linda

  Det vore en dröm att få vinna izi plus! Att dotter hade fått sitta säkert och bra skulle göra oss gla! Håller verkligen tummarna!!!

 224. Susanna Einedahl

  Lillasyster Lova växer så det knakar.
  Bra stol måste vi ha om vi bilen brakar.
  I en Besafe izi Plus färdas man som en sessa.
  Önskar att vi hade en av dessa.. ?

 225. Susanna Einedahl

  Lillasyster Lova växer så det knakar.
  Bra stol måste vi ha om vi bilen brakar.
  I en Besafe izi Plus färdas man som en sessa.
  Önskar att vi hade en av dessa..

 226. Ida Johansson

  En svart iZi kid x2 i-size till lillebror. Min sambo skulle bog bli lyckligast då han är intresserad av just barnstolar, säkerhet & comfort! Lillebror skulle få åka lika fint och säkert som sin storebror på 2,5 år gör idag. Håller alla tummar och tår att familjen får denna som julklapp!! ??????

 227. Caroline Engvall

  Önskar mig det bästa till det bästa jag har. En besafe izi kid X2 i-size!
  Viktigaste som finns är att våra barn är trygga och säkra.

 228. Victoria

  Vilken fantastisk lucka!
  Min dotter är behov av en ny bilbarnstol då hon har två separerande föräldrar och i nuläget så dras den stolen vi nu har mellan två bilar, vilket inte känns helt okej,då jag vill att stolen ska sitta på sitt vis. Monteringarna blir olika för varje gång och det känns inte säkert för 5 öre.. dessutom är den stolen vi nu har svår monterad..
  Jag och Alicia och alla det berör skulle bli så glada över en IZI PLUS ❄️???

 229. Amanda

  iZi Plus. En gammal Volvo går lätt sönder i en krock. Därför behövs en ny stol och inte en gammal från blocket..

 230. Tina

  Åh, lillebror glider redan runt i en iZi plus och storebror hade velat göra detsamma då han strax vuxit ur sin X3a. Håller tummarna så att båda bröderna kan åka lika säkert hela vägen upp till 25kg ✊????

 231. Caroline

  Min dotter skulle vara precis lika lycklig som favoriten Pippi Långstrump alltid är om hon hade vunnit en iZi Kid X2 i-Size. ??

 232. Lii

  Vilken underbar lucka 🙂 Hoppas innerligt på lite tur denna gång och att få vinna en iZi Kid X2 i-Size till min dotter skulle vara rena drömmen eftersom det är dags snart att byta stol för hon växer så det knackar och detta skulle vara en perfekt present i julklapp till mig själv och även till dottern, och veta att hon sitter säkert under alla bilfärder vi gör på vägarna runt om i Sverige! Nu håller vi tummarna här hemma!!

 233. Julia

  Vad hade inte passat bättre än med en bilstol till vår lilla bebis som kommer i juni, Vi önskar oss en izi kid X2 i- size i julklapp. ?

 234. Carolina Wahlfrid

  Izi kid x2 i-size vore den ultimata stolen till min kille. Det är dag att byta stol då babyskyddet börjar bli för litet till honom då han är 8 månader och såhär till jul blir det mycket andra utgifter så om vi skulle vinna skulle vi blir utroligt glada och min bebis får en helt galet bra bilstol ?

 235. Viktor B

  Jag skulle välja en black melange IZI kid X2 I-size. Med denna bakåtvända bilbarnstol kan jag ha min son bakåtvänd tills han blir 4-5 år. En krock vill ingen behöva uppleva, men med en säker bilbarnstol, så vet jag att förutsättningarna är så goda som möjligt. Har tittat på denna modell så att få vinna denna vinst lagomt till jul hade varit helt fantastiskt. Mvh Viktor

 236. Petra jonasson

  Skulle vilja vinna en izi kidx2 i-size till dottern, älskar Besafe stolar tycker att dom känns ombonad och rejäla! Dottern sitter fortfarande i sitt babyskydd men det börjar bli väldigt trångt! Skulle bli en underbar julklapp!

 237. Therese Jarmyr

  Jag skulle vilja vinna en iZi Plus till min syster som ska få barn i januari. Har själv en sån stol till min dotter och älskar den och självklart förtjänar mosters skatt att åka precis lika säkert och bra ♡

 238. Isabel

  Åh att få vinna en iZi Kid X2 i-Size i färgen Fresh Black Cab till dottern vore helt fantastiskt! Ekonomin är ju inte den bästa när man är föräldraledig men man vill ju att sin skatt ska åka så tryggt som möjligt. Plockade idag bort sista inlägget i hennes iZi Go X1 så det börjar bli dags att uppgradera! *Hoppas hoppas*

 239. Hanna

  Nämen ååh, precis vad vi behöver. Vi köpte en iZi plus för 3 år sedan till vår äldsta dotter och är fortfarande super nöjd. Hon är väldigt lång för sin ålder men sitter ändå jätte bra i den. Så nu är det dax för lilla syster att byta stol nr 2 och då vill vi självklart att hon också ska få ha en iZi plus, så vi håller tummarna 🙂

 240. Linda

  Metallic melange önskar jag vinna till min yngsta son, som är i behov av en bilbarnstol. Tyvärr skulle jag inte ha råd att köpa just denna modell på grund av att jag studerar, men det är den jag helst skulle vilja ha. Det vore en dröm att få vinna denna bilbarnstol, så jag kan vara säker på att min lilla prins sitter så säkert som det bara går i bilen. God Jul!

 241. Caroline Svensson

  Åh vilken härlig tävling’ skulle så gärna vilja vinna en iZi Plus i färgen premium car interior till vårt lilla mirakel! ???

 242. Emma Bonnevier

  iZi Kid X2 i-Size, I februari 2017 föds vår skatt, den allra största kärleken kommer berika vårt liv över en natt. Som mamma vill jag hen det bästa ge, en bilstol från Besafe skulle ge oss just det! Med marknadens säkraste stol, vi skulle färdas tryggt, bekvämt & med gott mod!
  Så snart vinter är över är det dags att babyskyddet byta för vårt lilla hjärta kommer behöva mer yta!
  Om jag din jullucka vann skulle det toppa alla andra julklappar minsann! Jag skulle skrika av glädje & fälla en tår för det är inte alla bebisar som jultomtens finaste paket får!

 243. Emma Bonnevier

  iZi Kid X2 i-Size
  I februari 2017 föds vår skatt, den allra största kärleken kommer berika vårt liv över en natt. Som mamma vill jag hen det bästa ge, en bilstol från Besafe skulle ge oss just det! Med marknadens säkraste stol, vi skulle färdas tryggt, bekvämt & med gott mod!
  Så snart vinter är över är det dags att babyskyddet byta för vårt lilla hjärta kommer behöva mer yta!
  Om jag din jullucka vann skulle det toppa alla andra julklappar minsann! Jag skulle skrika av glädje & fälla en tår för det är inte alla bebisar som jultomtens finaste paket får!

 244. Emelie

  Hela familjen håller alla tummar och tår för en iZi plus! Vore en dröm att få vinna en BeSafe stol till vår minsting som snart ska byta från babyskyddet. Vi kan inte få en bättre julklapp än att veta att våra barn sitter säkert och tryggt i bilen.
  God jul!

 245. Sara

  Åhh vilken underbar tävling. Skulle gärna vilja vinna en izi plus till min son som snart har växt ur sitt babyskydd. Vi har en sådan till dottern som vi är super nöjda med.

 246. Jessica

  Besafe Izi plus!!!
  Vinner jag denna är julen räddad. Besafe är det märket vi känner oss tryggast med,
  Dottern växer snart ur sin stol hon har idag och med alla julbestyr är ekonomin inte den bästa att köpa en ny. Tänk vilken lycka om vi får vinna en sån fantastisk stol.
  God Jul och tack för en fantastisk kalender ?⛄

 247. Bea Sanssi

  Åh vad härligt det skulle vara att vinna! Särkilt nu när familjen ska utökas med en prinsessa till ? isi Kid X2 i-Size hade varit perfekt då vi har en likadan till storasyster ?

 248. Sara

  En iZi Plus vore drömmen ??
  Stolen där ?? är perfekt
  Den vi har i dagsläget är defekt
  Vi vill inte känna oss sköra
  När vi med bil skall köra
  Snälla Tomten ge oss denna
  Så att vi oss trygga kan känna

 249. Jessica

  Besafe Izi plus!!!
  Vinner jag denna är julen räddad. Besafe är det märket vi känner oss tryggast med,
  Dottern växer snart ur sin stol hon har idag och med alla julbestyr är ekonomin inte den bästa att köpa en ny.
  God Jul och tack för en fantastisk kalender ?⛄

 250. Elin Jonsson

  Åh lilla Alma skulle vilja vinna en izi kid X2 stol!! Mamma och pappa hålle tummarna att denna ligger under granen iår.

 251. Karolina

  Jag drömmer om att vinna en iZI Plus till sonen på 5 månader då det börjar bli dags att gå över till stol nr 2. Och ekonomin tillåter oss inte riktigt att köpa en besafe så skulle vi vinna den skulle jag skrika rakt ut av lycka!

 252. Josefin

  ?Åh vilken fantastisk tävling!
  Jag skulle väldigt gärna vinna en izi plus då lillebror nu börjar växa ur sitt babyskydd och vi vill att storebror på 3,5 år fortfarande ska åka bakåt, så den stolen kan lillebror inte ärva. Säkerhet i bilen är sååå viktigt och med en besafe stol kommer lillebror verkligen sitta säkert! Vi håller alla tummar och tår såhär i juletider ?

 253. Tony

  En iZi kid X2 skulle jag vilja vinna till frugan. Överraska henne med en ny bilstol till hennes bil då hon behöver byta bilstol.

 254. zohre

  Hej Jag heter Alissia och är 2 år gammal. Jag gråter varje gång när jag sitter i min bilbarnstol för att den har blivit liten för mig. Önskar att tomten hör av sig och ge mig denna underbara bilbarnstol som julklapp.Jag vill ha gärna en IZI plus??

 255. Sabrina Hauta

  Åh vad jag håller tummarna nu!!! Lillebror behöver snart stol nummer två och med renovering och en massa andra kostnader just nu hade vi gärna kommit undan lite billigare på något sätt och känna att vi kan spenderat lite extra på att göra någonting tillsammans som en familj nu runt jul istället <3 så håller alla tummar för denna grymma vinst.. och skulle vi nu vinna så önskar sig lillebror en iZi Kid X2 i-size!!

 256. Emma Andersson

  Skulle vilja vinna en iZi Plus till lilltjejen här hemma! Läst mycket om besafe och har spanat in en sådan stol länge 🙂

 257. Denise

  I en iZi Plus skulle blivande storasystern här hemma sitta fint i tills det blir lagom att den ny bakade bebisen tar över stolen.

 258. Linn

  Åh en izi plus skulle sitta så fint då min son väger 16kg nu och jag vill att han ska kunna sitta länge bakåtvänt! En extra stol skulle underlätta massor även när barnens kusiner kommer på besök! Den röda färgen skulle ju vara en härlig färgklick i bilen!

 259. Frida Hällgren

  Åh vilken lyxig vinst ? Jag skulle blivit sååå superglad om jag vunnit en iZI kid X2 i-size till min dotter!

 260. Matilda

  Åh vilken julklapp det skulle bli! Vår dotter är 5månader och den här skulle passa så bra nu när det snart måste bytas bilbarnstol. Så hon kan fortsatt åka säkert på våra roadtrips som vi älskar. Vi skulle vilja vinna en http://www.besafe.se/product-se/izi-kid-x2-i-size/ så vi enkelt kan flytta den mellan båda våra bilar som båda har Isofix-fästen. Håller tummarna ?

 261. Ida Knutsson

  Jag skulle vilja vinna en be safe izi kid x2 i size i färgen fresh black cab ! Storasyster har den och vi är så nöjda med den och nu väntar vi på lillasyster som ligger i magen så de vore en riktigt fin vinst både till oss och lillasyster i magen ! Då vi älskar be safe även vår dotter som sitter som en prinsessa i den och vi känner oss otroligt trygga att de värdefullaste vi har Sätta i dessa stolar ! Så vi hoppas på en vinst till lillasyster i magen ! Fantastisk tävling ! ??

 262. Zohre Salati

  Hej Jag heter Alissia och är 2 år gammal. Jag gråter varje gång när jag sitter i min bilbarnstol för att den har blivit liten för mig. Önskar att tomten hör av sig och ge mig denna underbara bilbarnstol som julklapp.Kag vill ha gärna en IZI plus??

 263. Gisela Eriksson

  Izi plus fresh black vore en toppen julklapp till min son! Hans föräldrar tycker detta vore den perfekta julklappen, själv önskar han sig en bobbo från Babblarna, men den har vi köpt så denna vore toppen som extra paket 🙂

 264. Lovisa

  Är självklart med å tävlar och vill även lyfta hatten av för att ni belyser detta viktiga ämne för våra barns säkerhet. Håller mina tummar extra hårt för tur denna gång då jag precis tagit körkort och köpt bil och det är dags för mig själv att ge mig ut på vägarna med min värdefulla 3-åring. Skulle bli galet överraskad, löjligt glad om jag fick vinna en iZi plus till min dotter.

 265. Maria

  Vilken tävling i juletider, hoppas så innerligt på tur och att få ge denna underbara stol (iZi Plus, Sunset melange) till vår dotter i julklapp skulle vara höjden av lycka för oss föräldrar. Då vet vi med säkerhet att hon kommer åka tryggt! Inte bara nu i juletider när släkten ska besökas utan även i flera år framöver. Med denna stol kan vi ta med våran skatt på en massa äventyr och skapa mysiga minnen tillsammans!! Vilken lycka det hade varit! Håller alla tummar och tår och hoppas så innerligt att vår julklappsdröm går i uppfyllelse. Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 266. Malin

  Det är dags att väldigt snart byta ut babyskyddet. Jag skulle önska att vinna en izi kid x2 I-site och slippa tänka på detta under jul och nyår, skulle vara årets julklapp 🙂

 267. Pernilla Mattsson

  Jag brukar aldrig gå med i tävlingar men om det finns någon gång man vill vinna en tävling lite extra mycket så är det nu! Vill så gärna att vår son skulle få sitta tryggt och säkert i en iZi plus. Vi färdas mycket på vägarna mellan Umeå där vi bor och Jönköping (där min familj bor) och Arjeplog (där makens familj bor), det blir många mil och då önskas bästa säkerheten för vår guldklimp!

 268. Linda B

  Åh, jag skulle verkligen vilja vinna en iZi Kid X2 i-size till lillplutten! När vi fick storebror köptes allt nytt och vi var så noggranna med alla val. Det känns som nummer två bara hänger på och får allt ärvt. Skulle verkligen kännas lyxigt och bra för samvetet att vinna bästa möjliga stol på marknaden istället för att få ärva storebrors slitna stol! ✊

 269. Åsa och Grabbarna

  Metallic mèlange izi kid x2 i-size
  Den är Så fin att man trillar bakåt!
  Min minsta kille skulle hoppa högt av glädjen över den i julklapp, och mamma över att få ha den i bilen
  Helt fantastiskt komfort och säkerhet har jag förstått och vem vill inte kunna ge sitt barn de med tanke på alla bilresor vi far runt på.
  WOOP jag och mina fyra grabbar håller tummarna

 270. Sofia Lindblom

  Oj wow vilken lucka!
  Jag hade valt izi plus, perfekt nu när minstingen snart ska byta från babyskydd!
  Håller tummar och tår på att vi nån gång ska ha turen på vår sida! Vi vinner aldrig på nått! Haha

 271. Maria

  Vilken tävling i juletider, hoppas så innerligt på tur och att få ge denna underbara stol till vår dotter i julklapp skulle vara höjden av lycka för oss föräldrar. Då vet vi med säkerhet att hon kommer åka tryggt! Inte bara nu i juletider när släkten ska besökas utan även i år framöver. Med denna stol kan vi ta med våran skatt på en massa äventyr och skapa mysiga minnen tillsammans!! Vilken lycka det hade varit! Håller alla tummar och tår och hoppas så innerligt att vår julklappsdröm går i uppfyllelse. Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 272. Åsa

  Metallic mèlange!!
  Den är Så fin att man trillar bakåt!
  Min minsta kille skulle hoppa högt av glädjen över den i julklapp, och mamma över att få ha den i bilen
  Helt fantastiskt komfort och säkerhet har jag förstått och vem vill inte kunna ge sitt barn de med tanke på alla bilresor vi far runt på.
  WOOP jag och mina fyra grabbar håller tummarna

 273. Isabella

  Skulle vara en dröm att få vinna en iZi Plus! Min son har snart växt ur sin besafe som är till 18 kg och dom pengarna finns inte just nu att kunna köpa ny…. Så håller tummarna att ha turen på min sida så han kan få en ny stol från de bästa märket enligt mig. Skulle verkligen vara bästa julklappen till honom. Och till mig som mamma, att få slippa iaf en ekonomiskt stressig sak i vardagen. ❤️

 274. Jessica

  Vilken drömvinst, du har en riktig drömkalender ? iZi kid X2 i-size. Det känns lite dumt att tävla om en ny bilstol då dottern faktiskt redan har en MEN den är ärvd och det hade känts bra i mamma hjärtat att ha henne åkande i en Besafe. Vi åker ofta längre resor för att hälsa på familj och att vinna en stol som vi vet att hon sitter säkert i vore guld värt och vi hade blivit så otroligt glada

 275. Carolina

  På riktigt hade jag trillat av soffan om jag hade vunnit en Besafe!! Men åh så lyckliga det hade gjort oss. Vi lyckades skramla ihop till en Besafe när lillebror bytte från babyskyddet i våras och vi är sååå nöjda och det känns underbart att veta att han åker i det säkraste på marknaden. Dock står vi nu inför ett nytt litet problem inför förskolestarten i januari, vi behöver hämta och lämna i olika bilar och vi har bara en bilstol. Såklart vill vi ju ha de bästa till vår skatt men det blir lite saftigt med en ny Besafe precis nu till jul och ”fattiga januari”. Så nu håller vi tummarna tills händerna blir vita 😉 hade varit en dröm med en Besafe izi plus ?

 276. Sofia engblom

  Åh vilken fin tävling såhär innan jul. Har en liten grabb på 8 månader som behöver byta bilstol när som helst nu. Min syster har denna och är otroligt nöjd med den till sin grabb. Har spanat på denna och rykt i den ett flertal gånger. Om jag vann hade jag önskat en izi kid x2 i size. Hoppas på tur och önskar dig och dina nära en riktigt fin och mysig jul tillsammans.

 277. Sanna

  Wow! Jag skulle gärna vinna en iZi Kid X2 i-Size till min dotter som snart vuxit ur sitt babyskydd! Skulle sitta fint med en vinst såhär i föräldralediga tider.. Håller alla tummar och tår! ✊?✊?

 278. Sarah

  Skulle bli jätte glad om jag vann en besafe iZi plus. Är i stort behov av en ny bilbarnstol. Babyskyddet är snart för litet, Denna stol har jag hört och läst mycket bra om. Den är väldigt fin också. Skulle vara en jättefin julklapp 🙂

 279. Sarah

  Våran lilla Elsa behöver snart en ny stol och iZi Kid X2 i-Size är vad vi önskar oss.. bara det bästa åt lillan. ❤ Håller tummarna! Och tack för en underbar blogg.

 280. Sarah

  Verkligen en underbar tävling. Skulle så gärna vilja vinna en Besafe iZi kid X2 i-size i den fina beiga färgen! ??✊

 281. Denise Smyth

  Åh, vilken fantastisk tävling!
  Hade varit helt otroligt att få vinna en stol till lillebror. Egentligen spelar det ingen stor roll vilken av stolarna eller i vilken färg, skulle ju bli så oerhört tacksam för vilket som.

  Men om man fick välja skulle vi nog säga en iZi Plus i färgen Metallic Mélange.
  Vi håller alla tummar som finns här i familjen!
  God Jul! ??

 282. Merve Eken

  Åhh de här vill jag inte missa ? jag skulle vilja vinna iZi kid X2 i-size i beige färg ?? jag planerar att skaffa syskon till min son och vill gärna vinna den här underbara besafe bilbarnstolen ?? håller tummarna ??

 283. Nathalie Joelsdottir Segel

  Vilken fantastisk chans att få låta sitt/sina barn få åka en riktigt trygg och säker stol!
  Om turen nu står på min sida i år så önskar lillebror sig en BeSafe izi plus att matcha sin storasyster med ?

 284. Josefine

  iZi Kid X2 i-Size skulle vara perfekt att vinna när det är dags att byta från babyskyddet 🙂

  Håller tummarna ?

 285. Christine

  En svart iZi Kid X2 i-Size hade varit en fantastisk julklapp då vi precis fått veta att vi väntar smått igen, trots att läkarna sa att det aldrig skulle gå på egen hand (sonen kom genom IVF)

 286. Victoria Lindgren

  Min dotter blir snart 8 månader och börjar växa ur babyskyddet. Säkerheten är nummer – 1 vilket gör att denna stol står högst upp på julens önskelista! Sen att den är otroligt snygg men även i väldigt fin färg gör ha-begäret ännu större! Vi skulle så gärna vilja vinna iZi Kid X2 i-Size i Ivory Mélange ❤️

 287. Sandra

  Åh, jag skulle såklart vilja vinna en besafe izi kid X2 i size eftersom vi äntligen har köpt en ny bil där vi kan ha en bilstol med isofix, men äger ingen sådan stol ännu! Kram

 288. Jessica

  Åh skulle gärna vilja ha en grå eller svart izi plus till min 3åring som sitter för trångt i sin nuvarande stol, så då blir det samtidigt perfekt för lillasyster att byta till den från babyskyddet. Hoppas hoppas!

 289. Madelene

  Det skulle vara toppen om jag kunde vinna en stol till våran dotter på snart 9 månader. Jag håller tummarna att jag har lite tur och vinner en välbehövlig julklapp ?Om jag skulle få chansen att vinna skulle jag välja en iZi Kid X2 i-Size, i färgen moonrock beige.
  Ha en fortsatt trevlig lucia-dag ❄️

 290. Cassandra Erkensten

  Vår dotter Lowa är 4,5 månad så snart dags att byta till bilbarnstol. Hon hade blivit så lycklig att vinna besafes grymma stol! Skulle gärna vilja ha en svart. God jul!

 291. Ulrika

  Wow, vilken drömvinst! Jag tävlade om presentkortet på Ellos men den här luckan är 1000ggr bättre. Barnens säkerhet kommer alltid först och är viktigare än alla julklappar i världen. Dottern behöver byta stol men valet mellan stolarna desto svårare. Plusen har ju fördelen att den har längre användningstid och i-sizen att den är smidigare. Hade nog ändå valt plusen just för att hon skulle kunna ha den mkt längre. Åh, nu håller jag alla tummar och tår för att få den bästa julklappen i år!

 292. Cecilia T

  Jag skulle gärna vilja vinna en iZi plus till lillebror som äntligen kom till oss i oktober! ? Denna bilstol skulle bli den perfekta julklappen??

 293. Emma

  En iZi plus hade jag valt till min lilla tös. Dags för byte av stol.. min lilla bebis börjar bli stor. Kan inte mer än att hoppas på denna underbara vinst.. verkligen en bra stol, & vilken förälder vill inte att sin skatt ska färdas tryggt och säkert?!

 294. Heidi Parviainen

  Det är dags att byta stol till vår skatt. Vi har inte den nyaste bilen så en izi kid x2 i-size skulle stilla vår oro då vi skulle veta att hon sitter säkert. Det är det viktigaste och det står också överst på alla önskelistor. Älskar alla färger i melange-serien så vilken som hamnar hos oss skulle tomten få bestämma.

 295. Gabriella Fridsäll

  Vilken kanonbra tävling. Jag skulle vilja vinna en izi plus till min dotter Adelle så lillasyster kan ta över hennes stol. Massa julkramar

 296. Caroline Karnehammar

  Åh jag skulle bli överlycklig om vi skulle vinna en iZi kid x2 i-size till våran dotter. Hon skulle bli överlycklig ?

 297. Malin Asking

  Bästa julklappen till vår familj och vår tjej Tilda vore en ny barnstol! iZi oplus( bältesmonterad) det vore så roligt och uppskattat! En säker, fin och den bästa stolen på marknaden just nu! Vore uppiggande med en vinst, då familjen ligger hemma med vattkoppor just nu, såhär i juletider..:( Håller tummarna och tack för en mycket bra blogg!

 298. Bruntesmamma

  Att åka säkert känns helt rätt och det skulle vi såklart vilja göra i den gråa stolen. Här hemma håller vi tummarna 🙂

 299. Emelie Birkestedt

  Skulle så gärna vilja ha en izi kid x2 till dottern när det är dags att byta från babyskudd. Storebror åker säkert i izi plus vill att lillasyster ska åka likan säkert och bra ?

 300. Malin

  Bästa julklappen till vår familj och vår tjej Tilda vore en ny barnstol! iZi plus( bältesmonterad) det vore så roligt och uppskattat! En säker, fin och den bästa stolen på marknaden just nu! Vore uppiggande med en vinst, då familjen ligger hemma med vattkoppor just nu, såhär i juletider..:( Håller tummarna och tack för en mycket bra blogg!

 301. Sandra Olsson

  Åh en IZI plus i det nya underbara tyget melange skulle vara den perfekta ”julklappen” till en ensamstående mamma som nyligen fått nytt jobb som betyder mycket åka bil för dottern till och från förskolan.

 302. Anna Blomqvist

  Vilken fantastiskt lucka!
  Jag skulle vilja vinna Izi Kid X2 i-size i beige! Besafes stolar är helt fantastiska och snart har vi två små skatter som behöver åka säkert i bilen så därför skulle denna stol vara helt perfekt och ett bra komplement till vår izi modular! Kram! ?

 303. Sara Hägglöv

  Åh, skulle vara bästa julklappen att vinna en iZi Plus!!! Vi har tvillingar och ska precis köpa 4 stycken iZi Plus!!! Dyrt blir det. Men men, vad gör vi inte för att våra små hjärtan ska åka så säkert som möjligt på vägarna!? Vilka färger vi ska välja har vi inte bestämt än men det lutar mot de två mörka alternativen, tycker dom är jättefina!

  God jul!

  // Sara

 304. Elin Hedström

  Åh vilken fin tävling 🙂 dottern på 8,5 månad är i behov av en ny stol och vi har länge kikat på iZi plus! Älskar den stolen och dess fina egenskaper. Hoppas verkligen hon får chansen till en sån fin julklapp 🙂

 305. Denice Svensk

  Hade blivit obeskrivligt glad om jag vann en Besafe iZi kid X2 i-Size då våran minsta prins växer så det knakar har han snart vuxit ur babyskyddet och behöver en ny stol. Hade känts så bra med en från Besafe så vet man att det finaste man har sitter säkert ?

 306. Johanna-mamma till 1 prins & 2 prinsessor

  Åh vilket toppen pris!Vi är i stort behov av en ny stol till yngsta dottern så en iZi Plus premium car interior skulle passa alldeles perfekt!

 307. Jessica Sanna

  Åh vi vill gärna vara med och tävla om en ISO-fix monterad stol från besafe. Liten hade verkligen fått sköna och säkra bilfärder, vilket är guld värd när vi i familjen kör mycket bil till och från familjen och hyttan i Norge.

 308. Caroline Otmalm

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en Izi Kid X2 I-size då lillebror snart behöver byta stol då vi har lovat bort hans babyskydd till en familj som får barn nu i februari och då besafe alltid varit det givna valet för oss. Håller ✊? hårt!

 309. Alexandra nilsson

  Jag skulle vilja vinnaden som är till Isofix är så trött på att koppla med bältet.. så borde byta ut den typ snarast..

 310. Mahvash

  Skulle så gärna vilja överraska mitt barn och hennes sambo. Det är så att dem har talat så mycket om denna stol men även sagt att det blir för dyrt ifall de ska köpa den till mitt allra första och enda barnbarn. Vill så gärna att hon ska få åka tryggt när dem åker till mig och hälsar på mormor så jag vill få möjligheten att överraska dem med den stol i julafton. Hade blivit glad rakt in i själen,

 311. Anna Andrén

  Jag skulle vilja vinna en Besafe izi plus då vi redan har en till den äldsta dottern och vi ÄLSKAR den! Helt sjukt hur man kan gilla en barnstol så mycket. Men det gör vi i denna familjen. Säkerheten först! Så nu när lillasyster snart kommer och det sedan blir dags för stol nr 2 så vill vi såklart ha en från samma märke, tom samma modell så farmor och farfar kan köra dom om dom vill passa då dom ej har Isofix… super rolig tävling. Alla borde ha dessa stolarna till sina barn visst dom kostar men utdelat på antal år man har den så är det inte så farligt. Ha en fin dag kram Anna

 312. Lina C

  Att vinna en isofix monterad barnstol skulle vara drömmen. O du, tack för en superfin kalender, så roligt med lucköppningen här inne hos dig. ??

 313. Elin Gunnarsson

  Wow vilken tävling! Jag skulle bli så himla glad för en iZi Kid X2 i-Size!! jag, tycker att bilstol är ett av det viktigaste inköpen, det är a och o att barnen sitter så tryggt som möjligt! Detta skulle passa våran son bra som snart ska byta till en större stol! ❤️

 314. Louise Svensson

  Vilken drömvinst! ??
  Jag hade så gärna velat vinna en izi plus till min lilla son. Dottern har en likadan. Bäst i test känns tryggt när man kör runt med sina små juveler?

 315. Louise Svensson

  Vilken drömvinst! Jag hade så gärna velat vinna en izi plus till min lilla son. Dottern har en likadan. Bäst i test känns tryggt när man kör runt med sina små juveler.

 316. Edina

  Hej Emily! 🙂 Lillkillen här hemma behöver en ny bilbarnstol. Så nu håller mammsen tummar och tår att en iZi-plus bilbarnstol blir vår 😀

 317. Camilla Lundell-ek

  Håller tummarna stenhårt för en Isofixstol till vår Mollie. Det hade underlättat vår vardag avsevärt ✊?

 318. Mikaela

  Jag skulle gärna vilja vinna en iZi plus då det snart är dags att införskaffa oss en större bilstol till lilla dottern alexia

 319. EmelieÅ

  Alltså vilken adventslucka? Lillebror ska snart byta från banyskyddet, och vad vi skulle bli överlyckliga om vi vann en iZi Plus. Hela vår lilla familj håller våra tummar.

 320. Anna

  Jag skulle vilja vinna en stol med isofix till min dotter. När vu tänkte byta idag till brorsans gamla stol så upptäckte vi att mössen på vinden gått loss på stolen med både bajs & gnag. Så denna hade varit perfekt att vinna för oss så att vi slipper ta av julklappsbudgeten.

 321. Hanna

  Då vi har föregångaren till iZi Kid X2 i-Size till storebror, kan det ju inte bli något annat till lillebror som nu börjar växa ur sitt babyskydd. Håller tummar och tår för vinst!

 322. Mathias Otmalm

  Izi Kid X2 I-size skulle lillebror behöva nu när han börjar växa ur sitt babyskydd. Vilken julklapp detta skulle bli.

 323. Therese Ericsson

  Håller tummarna för att bli vinnare av Isofix-stolen som kommer passa perfekt i den nya bilen som anländer i början av nästa år. Nu när tredje barnet kom blev det dags för uppgradering av bil och Isofix-stolen hade blivit pricken över i ??

 324. Angela Spinola

  Vår efterlängtade son håller snart på att växa ur babyskyddet så skulle bli väldigt glad om jag vann en Izi kid X2 i-size!

 325. Louise N-W

  Vilken fantastisk vinst! Jag älskar deras stolar! Vi har varsin x2 isize till våra barn, men skulle jättegärna vilja vinna en izi plus till vår extrabil, som saknar Isofix-fästen. Vi har inga bilbarnstolar i extrabilen, så det skulle vara sååå skönt om vi kunde vinna en stol och kunna köra ett barn i extrabilen.

 326. Andrea Norell

  Åh! Jag skulle verkligen vilja vinna en svart bältesmonterad iZi plus till lillebror som snart växer ur sitt babyskydd! Nu håller jag tummarna! 😀

 327. Sarah Wiklund

  Jag skulle vilja ha Izi plus om jag vann. Är verkligen nöjd med besafe och har en till min 1 åring. Nu ska vi få en till liten knodd så då kommer vi behöva en till stol eftersom dem växer ut babyskyddet så snabbt, Dock är stolarna så dyra och nu ska vi flytta till hus och skulle verkligen underlätta att få en stol, skulle betyda massor! Då kan vi lägga dem pengarna på annat. Kram ❤️

 328. Sarah

  Först vill jag börja med att smörja, hehe fast å andra sidan är de sanning i det jag skriver. Älskar din blogg❤️ tycker den ger mig mycket insperation till att inreda hemmet, speciellt era barnrum och vardagsrum ? Hittar insperation till kalas och roliga saker att köpa till min 1 åring.
  Nu till tävlingen, jag skulle vilja ha Izi plus om jag vann. Är verkligen nöjd med besafe och har en till min 1 åring. Nu ska vi få en till liten knodd så då kommer vi behöva en till stol eftersom dem växer ut babyskyddet så snabbt, Dock är stolarna så dyra och nu ska vi flytta till hus och skulle verkligen underlätta att få en stol, skulle betyda massor! Då kan vi lägga dem pengarna på annat. Kram ❤️

 329. Anna

  Jag skulle så gärna vilja vinna en izi plus till min dotter vara bilstol är trasig så håller alla tummar och tår! ???

 330. Tina Westman

  iZi Kid X2 i-Size i Lava Grey skulle jag mer än gärna vill ha och bli överlycklig om jag fick chansen att få!! 😀

 331. Jon

  Jag gör väll en chansning och tävlar. Frun brukar vara inne här och läsa och skvallrade om tävlingen. Hon har gett upp hoppet om att vinna men jag tänkte att jag gör en chansning jag istället ich hoppas på tur. Det är läge att byta ut babybilstolen till modell större. En Isofix står på önskelistan !

 332. Joline

  Jag skulle ge den till min dotter Nova som är 9 månader. Skulle passa perfekt då vi är på jakt efter en ny bilstol men ännu inte fastnat för någon. Just Besafe märket har vi bara hört bra om också. Hoppas på turen och vinna denna fina bilstol ???✨(iZi Kid X2 i-Size. i färgen Metallic melange)

 333. Sandra

  Jag och min sambo skulle bli överlyckliga om vi vann en Zi Kid X2 i-Size till vår bebis som är i min mage på övertid (skulle komma 8 december). Vi åker bil ofta och långa sträckor eftersom min familj bor 10 mil ifrån oss och sambons 30 mil och som nyblivna förstagångsföräldrar hade det känts extra tryggt med en bra stol.

 334. Fanny

  Vilket pris! Jag skulle välja izi kid (Isofix monterad) till min dotter. Vi har en sådan nu också, men har två bilar och turas om att hämta på förskolan. Så just nu är det ett väldigt pusslande med en stol 🙂

 335. Linda

  Jag skulle gärna vilja vinna en iZi Kid X2 i-Size till sonen.
  Som förälder vill man rätt göra,
  om jag vinner skulle jag i lugn och ro kunna köra.
  Slippa tänka på om han sitter bra eller ej,
  Nu håller jag tummarna att tomten en vinst ger till mig 🙂

 336. My håkansson

  Jag älskar din blogg först och främst.
  Vi är i så stort behov av en ny bilbarnstol speciellt nu när vi blev lurade på en.
  Vi köpte en genom en Facebook grupp och skickade pengarna men tyvärr dök aldrig stolen upp. Nu står vi här innan jul och har inte råd att köpa en och hade velat åka med vår lilla dotter till så många olika julmarknader och besöka familj. Men det verkar som att det inte blir av. Därför hoppas vi så innerligt att vi vinner, för ni hade inte bara räddar vår jul utan vår lilla Noelias med. God jul! (Önskar en izi kid x2 i-size)

 337. My

  Jag älskar din blogg först och främst.
  Vi är i så stort behov av en ny bilbarnstol speciellt nu när vi blev lurade på en.
  Vi köpte en genom en Facebook grupp och skickade pengarna men tyvärr dök aldrig stolen upp. Nu står vi här innan jul och har inte råd att köpa en och hade velat åka med vår lilla dotter till så många olika julmarknader och besöka familj. Men det verkar som att det inte blir av. Därför hoppas vi så innerligt att vi vinner, för ni hade inte bara räddar vår jul utan vår lilla Noelias med. God jul! (Önskar en izi kid x2 i-size)

 338. Elin

  Vill så väldigt gärna vinna en Besafe iZi Plus till vår lilla Tage som snart har vuxit ur babyskyddet! Hans säkerhet går före allt annat och det är just därför som en bilbarnstol från Besafe hade varit världens bästa julklapp!

 339. Anne-Lie

  Hoppas på turen att vinna en iZi Kid X2 i-Size till våran dotter på 13 månader. Hon sitter fortfarande i babyskyddet då vi inte hittat den perfekta stolen till henne än. Denna stol har vi hört mycket gott om och förstått är bland det bästa på marknaden så vore underbart att få ge henne en sådan i julklapp.

 340. Sabina

  Eftersom vi åker mycket bil och umgås mycket med våra familjer så skulle det vara skönt och känna sig trygg med en be safe till dottern..
  God jul… och vi önskar oss en izi kid x2 i-size

 341. Sabina

  Eftersom vi åker mycket bil och umgås mycket med våra familjer så skulle det vara skönt och känna sig trygg med en be safe till dottern..
  God jul

 342. Emelie andersson

  Åh en iZi Kid X2 i-SIZE hade ju varit fantastiskt att vinna till min lilla dotter. Klart att man vill att det mest värdefulla man har lyckan att ha, ska få vara och åka så säkert som möjligt!!

 343. Mathilda

  Jag vill att barnen ska åka bakåt länge till, samtidigt vill farmor gärna kunna skjutsa stora tjejen. Därför skulle det vara så värdefullt att vinna en izi kid i-size x2 så att vi lätt skulle kunna flytta denna mellan svärmor och vår bil!

 344. Angeliqa Heller

  Tiden går fort när man har kul, och vår lilla tjej behöver byta bilbarnstol lagom till jul. Tänk om vi denna tävling vann, då hade drömmen om en säker bilstol blivit sann ✨???❤️

 345. Maria

  Hej Emily. Om jag vann denna fantastiska tävling skulle jag ge bort den till min bästa väns son i födelsedagspresent / julklapp. Jag vet att dom tittat på en ny bilstol men ännu inte slagit till på någon. Julen för mig handlar om att ge och då jag själv inte har några barn så skulle jag vilja glädja min väninna och ge bort denna fina och säkra bilstol så att jag vet att lille Gabriel kommer sitta säkert i många år framöver och många mil kan de åka utan att behöva oroa sig över det allra dyrbaraste dom har. Jag önskar vinna den med Isofix, tack
  Kram!

 346. Maria

  Hej Emily. Om jag vann denna fantastiska tävling skulle jag ge bort den till min bästa väns son i födelsedagspresent / julklapp. Jag vet att dom tittat på en ny bilstol men ännu inte slagit till på någon. Julen för mig handlar om att ge och då jag själv inte har några barn så skulle jag vilja glädja min väninna och ge bort denna fina och säkra bilstol så att jag vet att lille Gabriel kommer sitta säkert i många år framöver och många mil kan de åka utan att behöva oroa sig över det allra dyrbaraste dom har. Kram!

 347. Teres

  Jag hade vilja vinna Zi Kid X2 i-Size till min dotter.Då jag har min familj i Norrköping (35 mil frän oss!) sä blir det några resor dit varje är. Det hade känts sä tryggt att veta att vår älskade diamant åker säkert när vi är ute på vägarna! Stor kram.

 348. Caroline och Markus

  Om någon månad står vi inför byte från babyskydd till bilbarnstol till lillasyster. Storebror fyller strax 4 och sitter i en iZi Modular, det naturliga vore väl att låta lillasyster överta hans gamla stol (som egentligen inte är särskilt gammal alls, utan bara ca. 1 år) eftersom han nått åldern då han kan sitta framåtvänd och på så sätt spara pengar. Men vi skulle gärna se att storebror sitter bakåtvänd ett tag till, så länge som det bara är möjligt. Därför önskar vi oss en iZi Plus åt storebror, så kan lillasyster med gott samvete få ärva han gamla stol och båda våra hjärtan få åka så säkert det bara går! Gärna i färgen Metallic Melange, så kan bror och syster matcha varandra 🙂
  Håller tummarna!
  /Caroline och Markus (och våra två små gullungar förstås!)

 349. Simone

  Skulle så gärna vilja vinna denna tävling. Kommer dessutom otroligt lägligt då vår dotter strax växer ur sitt babyskydd.
  Och den jag skulle välja är iZi plus

 350. Simone

  Skulle så gärna vilja denna tävling. Kommer dessutom otroligt lägligt då vår dotter strax växer ur sitt babyskydd.
  Och den jag skulle välja är iZi plus

 351. Jennifer

  Eftersom vi alldeles snart behöver byta babyskyddet till en bilbarnstol och vi ibland behöver kunna flytta den mellan min och min mammas bil som hjälper oss med hämtningar ibland vore det toppen att vinna iZi Kid X2 i-Size. Gärna i färgen Metallic melange, den påminner om bilens sätesfärg och grått är en favorit hos mig. Håller tummarna! 🙂

 352. Ida

  Grym tävling!
  Jag hade blivit väldigt glad om jag hade vunnit en iZi Plus till min lilla tjej. Denna stolen är verkligen marknadens bästa och jag är så glad att BeSafe är så duktiga på det dom gör! Nu håller jag mina tummar!

 353. Sofia Adolfsson

  Hade varit underbart att få vinna en izi kid x2 i-size till våran minsting så han kan åka lika säkert (och snyggt ?) som storasyster!

 354. Emilie Bjarnhagen

  Åh önskar vinna besafe iZi kid X2 i-size till vår son! För mig är det oerhört viktigt att barnen sitter bra o säkert o vill ha honom bakåtvänt länge! Hopps vinna denna av säkerhetsaspekten och att den är Isofix monterbar! God jul!

 355. Angelica olofsson

  Då snart behöver ha 4 st bakåtvända stolar så är detta en perfekt julklapp till oss, den kommer användas av våran dotter på en 3 år och jag skulle vilja vinna en izi plus.

 356. Camilla

  Åh jag vill jättegärna vinna en izi kid X2000 i-size i premium car interior. Vi hade ett izi go babyskydd med bas och var så nöjda. När vid skulle köpa bilstol blev vi lite snåla och köpte en billigare modell. Som vi ångrar det nu! Ångrar verkligen att vi inte köpte en från besafe!

 357. Anna Karin

  besafe izi plus. Efter att ha följt din blogg länge så har jag fått en väldigt bra bild av dessa bilbarnstolar. När du berättat om dom. Har velat länge nu när hon växt ur babyskyddet men efter jag lästror dina recensioner var denna självklar. Detta vore den perfekta julklappen till dottern och hennes föräldrar. ?

 358. Josephine Fagrell

  Jag skulle vilja vinna en besafe iZi plus i färgen ivory till våran kille som snart ska byta till en större stol ?

 359. Therese Lönnberg

  Åh, bästa bilbarnstolen!
  Jag skulle vilja vinna en röd besafe izi kid x2 i-size till dottern som nu behöver byta från babyskyddet till nästa stol.

 360. Emma Moberg

  Vi skulle bli överlyckliga för en bältesmonterad izi plus! Jag har tyvärr inget körkort och hade vi en bältesmonterad stol skulle jag kunna bli upphämtad av kompisar eller svärmor och komma ut så mycket mer 🙂 Bor på landet med väldigt dåliga bussmöjligheter. Skulle bli ett helt annat liv för mig och min tjej på snart 8 månader. Ska hålla tummarna så hårt det bara går nu, vi behöver det här! Superbra tävling ❤️

 361. Lovisa

  Vilken fantastiskt rolig tävling. Jag skulle spara denna stol och ge till mitt syskonbarn som beräknas komma i början av nästa år. Besafe är helt klart den bästa stolen om man ser på ambassadörernas fantastiska sätt att visa oss hur stolarna fungerar och alla funktioner.
  Izi kid x2 i-size vore toppen!
  Nu håller jag tummarna! KRAM

 362. Jenny

  Jag skulle så gärna vilja vinna iZi Kid X2 i-Size till min lilla flicka. Hon har nyligen fyllt 1år men använder fortfarande babyskyddet då hon endast väger strax över 7kg på grund av att hon har Downs syndrom. Hon kan sitta men många stolar är från 9kg. Denna skulle dock vara guld värd att ha då hon kan ha den direkt och långt framöver. Vi har alltid drömt om en BeSafe men har tyvärr inte råd. Babyskyddet känns för litet för henne och hon skulle stortrivas i denna fantastiska bilstol & mamman och pappa skulle inte behöva oroa sig för att hon sitter osäkert.

 363. Emelie Larsson

  Tänk att vinna en iZi Kid X2 i-Size bilstol, vad det skulle underlätta! Man vill så gärna att ens barn ska ha det bästa av det bästa och att ha turen att vinna en sån skulle innebära att vi skulle kunna använda de pengarna till något annat bra/roligt! ?❄️

 364. Diana

  Jag skulle vilja vinna en iZi Kid X2 i-Size ifresh black. Vi har sedan storasyster en besafe med isofix och vi vill att båda våra flickor ska sitta så säkert och bakåtvänd så länge som möjligt!

 365. Therese jansson

  Den med Isofix så otroligt jobbigt att vi ska behöva ha TRE bilbarnstolar samtidigt. Oftast brukar man kunna ärva men vi fick tvillingar och jag vägrar sätta sonen framåtvänd tidigt bara för stt spara in pengar

 366. Elin

  Åh det skulle vara drömmen att vinna en ny bilbarnstol izi kid X2 i-size, vi ska få tillökning i april 2017 så det kommer behövas en ny bilbarnstol till storebror och dessa är i gratis och självklart vill man att sina ögonstenar ska åka så säkert som möjligt. Jag håller alla tummar och tår för denna underbara julklapp!

 367. Emelie Sundèn

  Skulle bli glad för vilken som då vi väntar tillökning i familjen i januari och är i behov av en säkrare bilstol. Men måste vi välja en lutar det åt x2 i-side. Önskar färgen svart på stolen..

  Vilken dröm det vore att vinna något så fantastiskt kan inte med ord beskriva varför just jag skulle vinna för alla som tävlar har ju så klart något värdefullt som kommer få färdas otroligt skönt och säkert ❤

 368. Jennifer Lindberg

  Det skulle vara en perfekt vinst som jag lovar kommer bli välanvänd, Jag skulle vilja ha den svarta mélange-klädseln. Har kikat på den många gånger och tror att den skulle vara perfekt för oss 🙂

 369. @helenochlina / Aske

  Om jag vinner då väljer jag denna BeSafe iZi Kid X2 i-Size. Min yngsta dotter som har Downs syndrom och blev hjärt opererad när hon var 5 månader gammal behöver en mycket bekväm bilbarnstol och säker. Hennes nuvarande är så dålig att hon sjunker ihop i den och det märks att hon känner en tryck över bröstet och känner obehag och desutom blir väldigt oroligt under resor. Jag är övertygad om att denna bilbarnstol är som gjord för henne. Håller verkligen tummarna.

 370. Linn

  Att vår son får åka säkert i bil
  så vi kan köra flera mil,
  vore som en dröm att bli sann
  så vi för alltid har varann.
  Izi kid x2 i-size önskar vi vinna
  Så vi hoppas att kommentaren bland resten försvinna ?

 371. Wictoria

  Åh så fantastiskt det skulle vara med en iZi Kid X2 i-Size till vår minsta dotter Engla som alldeles snart behöver en ny bilstol! Vi vill verkligen att vår dotter ska sitta bekvämt men framför allt säkert och då är detta vår drömstol!!Sen att de är underbart fina är ju ett plus✨

 372. Dzemal

  Nu är det en pappa som hittat till din blogg, så nu får jag tävla med alla mammor. Min fru har länge tjajat om Besafes bilbarnstolar och därför vore det kul att överraska henne med att vinna en till vår 8 månaders pojk. IZi Plus i fresh black cab önskar vi oss.

 373. Muamera Imsirovic

  Din adventskalender är ju helt fantastisk, det blir bara allt bättre luckor och lika spännande varje gång. Önskar såklart att alla barn har möjlighet att åka i någon av Besafes fantastiska och säkra bilbarnstolar, för säkerheten går före allt annat och alla barn är lika viktiga. Nu hoppas jag på att jag vinner iZi Plus till min 8 månaders pojke då han inom kort har vuxit ifrån sitt babyskydd. Färgen är helt oviktig men för att välja någon så hade vi valt Fresh Black Cab.

 374. Muamera Imsirovic

  Din adventskalender är ju helt fantastisk, det blir bara allt bättre luckor och lika spännande varje gång. Önskar såklart att alla barn har möjlighet att åka i någon av Besafes fantastiska och säkra bilbarnstolar, för säkerheten går före allt annat och alla barn är lika viktiga. Nu hoppas jag på att jag vinner iZi Plus till min 8 månaders pojke då det inom kort har vuxit ifrån sitt babyskydd. Färgen är helt oviktig men för att välja någon så hade vi valt Fresh Black Cab.

 375. Nathalie Vilhelmsson

  Åh vilken passande och underbar tävling? Vi har en liten tjej på 10 månader som vi håller på att leta efter den bästa bilbarnstolen till.
  Vi har tittat på båda modellerna och har inte bestämt oss ännu för om det ska bli en med ISOFIX eller en bältesmonterad. Men jag tycker ISOFIXEN verkar smidig☺️ Så jag skulle välja izi-kid-x2-i-size????

 376. Dina

  Detta hade varit världens bästa överraskning till min underbara systerson Benjamin. Han hade suttit säkert och bekvämt i en Fresh Black Cab iZi plus. Många trevliga resor till sin moster. Håller alla tummar och hoppas att tomten överraskar just oss. Med vänlig hälsning, Dina

 377. Fara

  Halloj.
  Jag skulle vilja vinna denna fantastiska bilstol till min son som behöver byta stol Snarast! Den vore perfekt då dom tar upp till 25kg! Då kan han växa med den och ha den tills han fyller 4 år och jag vet att han alltid kommer färdas säkert och tryggt! Och denna vore en dröm med tanke på att besafe fått bäst i test. Önskar vinna izi kid X2- Isize. I vår familj är vi alltid ute och far med bilen så att våra barn ska sitta säkert är en självklarhet för oss, mina barn är mitt liv och det minsta jag kan göra för att dom ska sitta säkert är en bra bilstol och jag vet att med denna så skulle jag aldrig behöva tveka på att ta bilen lite längre sträckor och jag skulle vara lite lugnare när frugan är ute och kör och inte behöva oroa mig konstant med tanke på alla trafikolyckor som sker. Nu hoppas vi på denna grymma vinst och håller tummarna!
  Tack för denna tävling

 378. Mikaela Olofsson

  Vilken lucka!! Om jag skulle vinna skulle vi vilja ha izi-kid-x2-i-size till våran 7 månaders tjej. Drömmen skulle ju vara att ha en till stol i pappans bil när lilltjejen börjar dagis! Ett extra är ju att det är Besafe, bästa och säkraste stolen!! Kram

 379. SofiaRJ

  Åh vad jag skulle vilja vinna en Izi kid x2 isize ??✊?✊?då vi nu ska byta till lillasyster här i familjen! Håller tummarna ?

 380. Malin Kuusisto

  Denna stol, denna stol har mamma alltid drömt om, önskat att ha! Vi är det viktigaste I mamma och pappas liv., så vad är viktigare än en säker, trygg stol. Vi är två små tjejer som båda två skulle trivas bra att sitta i. Då vår farmor och farfar bor i Holland, blir det långa bilturer, så vi hoppas verkligen på tur nu, Vi håller våra tummar! / Thilde 20 månader, Thuwa 5 månader

 381. Victoria

  Storasyster sitter i sin BeSafe i-size och den gillar vi massor! Problemet är att hon nu ligger på strax under 18 kg.. Dessutom sitter lillasyster i ett av sjukhuset lånat babyskydd som alldeles strax måste lämnas tillbaka. Det perfekta vore om den lille kunde få sitta i storasysters stol och storasyster i en bältesmonterad som vi gärna vill vinna hos dig! ??

 382. Emelie Feuk

  Vilken underbar vinst! Om vi vann skulle jag välja en iZi plus som passar båda mina barn 3,5 år och 10 månader) älskar dessa stolar som ser så bekväma ut och som dessutom är de säkraste på marknaden idag!
  @feukan på instagram ??????

 383. Ida Berg

  IZi Kid X2 i-size i färgen Lava Grey skulle vi verkligen mer än uppskatta att vinna, det vore faktiskt helt fantastiskt och en ära att äga en BeSafe till våran son, då vet jag att han alltid kommer sitta så säkert som möjligt! Hoppas ⭐️

 384. Emelie Feuk

  Vilken underbar vinst! Om vi vann skulle jag välja en iZi plus som passar båda mina barn 3,5 och 10 månader) älskar dessa stolar som ser så bekväma ut och dessutom är de säkraste på marknaden idag!
  @feukan på instagram ??????

 385. Sabina

  Vi hade önskat izi kid X2 i färgen moonrock beige! Hade verkligen vart en drömvinst! Vår dotter har just nu en graco stol hon ärvt efter hennes syster skomärket sju år.. vet att stolar har en viss ”livslängd” och att vi verkligen skulle behöva köpa en ny.. men tyvärr finns inte ekonomin där :/ vi undviker ist så gott vi kan att åka men ibland måste man ju!!

 386. Jenny Sjöberg

  Vilken dröm det vore att vinna en Besafe-stol! Vårt äldsta barn fyllde 4 år i september och vi har honom fortfarande åkande bakåt för det är ju säkrast.
  Men han började nyligen väga över 18 kg som den X3:an vi hade honom i då var godkänd för. Vi hittade en ny stol av ett annat märke, för vi hade inte råd med en ny Besafe.
  Det har aldrig känts lika bra för hans två syskon åker i Besafe-stolar och jag har alltid tyckt att de verkat så säkra. Vi har använt både gravidbälte och babyskydd från Besafe och har verkligen uppskattat säkerhet- och funktionelltutförande.
  Nu hoppas jag SÅ MYCKET på en Besafe iZi Plus som klarar upp till 25 kg för vi har inga planer på att vända honom på en lång tid framöver.

 387. Jessica Norell

  Jag skulle bli så glad om jag vann den snygga och säkra Besafe iZi Kid X2 i-Size. Vi reser ett par gånger om året i bil till min ettåriga dotters farmor och farfar som bor 125 mil ifrån oss och det skulle passa perfekt för henne att sitta både bekvämt och säkert i en Besafe iZi Kid X2 i-Size genom Sveriges vägar fram och tillbaka mellan Lappland och Södermanland.

 388. Kaiza Larsson

  Jag skulle absolut vilja vinna en iZi Kid X2 i-Size (isofix-monterad) stol. Perfekt för en nykomling i familjen. Tänk att få slippa denna kostnad och lägga det på något helt annat. En säker stol ger en trygg mamma!

  Instagram kaizalarsson

 389. Sofia

  Åh! Jag fortsätter vara med o hoppas på vinst, jag har ju haft tur i kärlek så brukar ha otur i spel hehe. Hade velat vinna den bältesmonterade till yngsta i familjen som precis lärt sig sitta och då äntligen kan byta stol! 🙂

 390. Negin (mammatillnicole)

  Vår lilla tjej är 7 1/2 mån och vi letar som bara den efter en säker bilbarnstol. Vill så otroligt gärna kunna erbjuda henne en skön stol som erbjuder henne säkerhet under bilfärderna, både från byn in till stan men även när vi ska åka från Kristianstad till Göteborg för att hälsa på mormor (hennes enda o första barnbarn), med tanke på att det är det ädlaste man har här i livet så vill man erbjuda den bästa stolen utan att ekonomin säger emot, men tyvärr med den lönen man får (både jag pch sambon) i vården så känns det lite i plånboken 🙁 🙁 hade blivit världens lyckligaste föräldrar om vi fick erbjuda vår lilla tjej denna stol <3 <3 håller tummar o tår <3 <3 (mammatillnicole på instagram)

 391. Malin

  Jag skulle vilja vinna en iZi Plus till min kusins lille Nils som i dagarna blir två månader. Jag tror att familjen hade blivit överlyckliga om de hade fått en fin bilstol i julklapp

 392. Malin

  Jag skulle vilja vinna en iZi Plus till min kusins lille Nils som i dagarna blir två månader. Jag tror att familjen hade blivit överlyckliga om de hade fått en fin bilstol i julklapp ?

 393. Kim

  Åh, jag hade velat vinna en izi kid-x2-i-size. Det hade varit en underbar vinst då vi har en bakåtvänd stol men behöver snart en till när minstingen växer ur babyskyddet!

 394. Petra

  Vill vinna en izi plus ☺️ Måste försöka byta stol till min lilla man då han inte alls är nöjd och typ konstant skriker heeeeela tiden!

 395. Angelica L

  Hade velat vinna en izi kid X2 i-size. Hade velat vinna denna stol då dotter hade behövt ha en bättre stol då den ena snart är förgammal och då behöver skrotas och pengar till en ny stol finns inte nu.

 396. Sandra

  Åh perfekt vinst! Det börjar bli dags att kolla på en stol till Elise. Vi vill gärna vinna izi kid X2 i-size 🙂 håller tummarna! Trevlig 3:e advent.

 397. Dominique

  Åh det hade varit en dröm som går i uppfyllelse att få vinna en izi kid x2 i-size till vår älskade son. Vi fick nyligen reda på att min man mist sitt jobb så nu står vi med endast föräldrapenning för en av oss inför julen och det nya året. Och sonen som snart blir 5 månader håller på att växa ur sitt babyskydd. Leksaker och kläder i all ära, men att få skänka min son trygghet i bilen i flera år framöver toppar helt klart allt annat på önskelistan. Med denna fina trygga stol kan vi förhoppningsvis åka och hälsa på farmor och farfar i Kroatien och alla kusiner som finns i Polen, bebisens morbror i Norge och morfar som bor i Stockholm. Denna stol hade onekligen gett vår lilla familj enormt med hjälp och skänkt oss samt alla vi kan få besöka enormt mycket glädje.
  Vi önskar dig och dem dina en riktigt GOD JUL ☃️

 398. Ida Svensson

  Jag hoppas på vinst till sonen så han får ordentlig plats o kan åka bakåtvänd länge! Den stolen vi vill vina är iZi plus:) Nu håller vi tummarna att vi vinner denna fantastiska stol??

 399. Emma

  Hade valt en iZi Kid X2 i-Size i den snygga färgen lava grey ?? hade verkligen behövas då vi lånar en stol till våran 1-åring just nu å den känns verkligen inte så jättesäker svår att spänna oxå så man blir irriterad varje gång man ska sätta henne i stolen. Håller tummarna, detta skulle underlätta våran bilåkning otroligt mycket. Kanske vi till och med kan bila ner och hälsa på kusinerna i Göteborg. 🙂

 400. Magdalena

  Hej Emily!
  Jag skulle vilja vinna izi kidX2 i-size stolen i färgen sapphire blue till min minsting. Han fyller ett år nästa vecka och de är på tiden att vi köper honom en ny stol så denna stolen skulle vara perfekt för honom så att han färdas säkert då vi Åker bil varje dag. Och nästan varann helg åker vi till Norrköping och hälsar på makens syskon , svärmor och kusiner så att åka säkert är väldigt viktigt för mig. Min äldsta son fyller 4 år i april och åker fortfarande i enbakåtvänd stol, även den med Isofix. Jag hoppas så innerligt att få vinna denna gång så att jag inte behöver oroa mig över min sons säkerhet då du skrivit väldigt gott om denna stol och är ambassadör till. ????

 401. Mikaela

  I januari börjar min lilla tjej förskolan och jag hade så gärna velat vinna iZi kid X2-i Size så även hennes mormor & morfar hade haft möjlighet att hämta henne tidigare ibland så hon inte behöver ha så många långa dagar på förskolan! 🙂

 402. Cim

  Vill så gärna vinna en iZi Plus till vår 16 månaders. Står utan bilstol då babyskyddet är för litet nu & julklappar till 5 barn ska fixas. Vore så skönt att slippa lägga dom tusenlapparna på en bilstol såhär inför julen. Håller alla mina tummar & tår!

 403. Katja

  Skulle gärna vara med å tävla om denna ”julklapp” ? Skulle vilja vinna besafe iZi plus i färgen lava grey. Lillebror skulle sitta som en kung i den ?

 404. Johanna

  Vilken fantastisk tävling! Om jag vann hade jag valt stolen med isofix fäste och gett den till mina föräldrar så vår dotter kan åka säkert när hon är hos dem eller när de hämtar från förskola. I nuläget får vi montera i och ur vår stol när de behöver ha en så det hade verkligen underlättat så mycket med en egen stol till dem. Hoppas hoppas!!

 405. Sandra

  BeSafe iZi kid x2 i-size! Hade vart en perfekt julklapp för oss att vinna till vår son som snart ska byta bort babyskyddet! ??

 406. Johanna

  Jag skulle vilja vinna en iZi Kid X2 i-Size till lillasystern i familjen. Vi har en Besafe till storasystern och kunde inte vara mer nöjda.

 407. Rebeca Nasser

  Hade varit perfekt att vinna en iZi Kid X2 i-size så Emilia också kan få sig en ordentlig bilbarnstol när hon ska flytta över från sitt babyskydd. Hade varit den perfekta julklappen ?

 408. ANNELI SVENSSON

  IZI Plus bältesmonterad till min bil
  Jag som mormor har mina barnbarn mycket men bara en bilstol,,lilla John vill ju oxå åka med Mormor. G O D J U L

 409. Alexandra

  Jobbigt att inse att sonen växer och behöver en ny bilbarnstol. Men en svart izi plus känns trygg och snygg ?? Håller tummarna !!

 410. Lina Sällberg

  Jag vill vinna en iZi Plus till sonens förskolestart. Vi lantisar åker ju bil mycket och vi jobbar på olika orter och får eventuellt förskola på en tredje, varför vi behöver två bilstolar. BeSafe är det bästa för barnens säkerhet så därför håller vi verkligen tummarna hårt för den bästa julklappen vi skulle kunna få just nu i ekonomisk period som är tuff pga sjukskrivning.

 411. Sarah

  Jag skulle välja en iZi Kid X2 i-Size. Jag och min partner får snart vårt andra barn så skulle vara skönt att slippa tänka/lägga ut pengar på en till bilbarnstol. Vår andra son har denna och den är kanon ?

 412. Cassandra

  Jag vill vinna izi Plus. Våran dotter växer så det knakar och hennes stol börjar bli för liten! Håller alla tummar

 413. Linda Niemi

  Om jag fick drömma så skulle jag vilja ha en isofixmonterad stol. Lätt att flytta mellan bilarna = barnen åker alltid tryggt! 🙂

 414. Erica Svensson

  Jag är självklart med! ?
  jag skulle vilja vinna en iZi plus. Vi har den till sonen nu & är verkligen supernöjda! Nu är jag ju gravid med bebis nummer två & så småningomg behöver ju även hon en ny stol, & då har vi ju tänkt köpa en lika dan. Skulle inte kunna tänka mig någon annan stol än just besafe till mina barn, deras säkerhet går alltid först! ????

 415. Henrietta

  En iZi kid X2 i-Size skulle jag vilja vinna. Har hört såå mycket bra om dessa stolar och skulle själv vilja få möjlighet att testa till min dotter?

 416. Susanna Wong

  Skulle jättegärna vilja vinna izi plus. Vi ska snart skaffa vår första bil, så min dotter skulle då behöva en säker och snygg bilbarnstol.

stats