EMILYSLIV

FREDAGSMYS FRAMFÖR GRANEN

Adlinks*

Den här fredagen har varit så efterlängtad. Ledig helg med barnen är visserligen alltid efterlängtat men har varit så mycket nu så den är liksom lite extra välbehövlig! Vi firade in denna helg på klassiskt vis med fredagstacos och fredagsmys i soffan.  Vardagsrummet i juleskrud, det är ju såå mysigt med gran också…  Matta / Soffbord / Sittpuff *  (alla på kampanjpris just nu, tips!)

Jag är så trött så jag tror jag somnar sittandes snart, blev inte så långradig här med andra ord. 😉 Önskar er alla en superfin helg och jag hoppas på lång sovmorgon med mina små imorgon! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats