EMILYSLIV

FÖRBEREDER FÖR FÖDELSEDAGSVECKA

November har verkligen sprungit förbi sååå fort och Noelias födelsedag närmar sig. På lördag blir hon 8 år, herregud stanna tiden! ♥ Nu är i alla fall alla födelsedagspresenter inslagna och klara och väntar på den stora dagen. Har varvat födelsedagspresent-inslagning och julklappsverkstad här under helgen, haha. 😉Temat på årets födelsedagspresenter blev ljuslila och aprikosfärgat, älskar kombon. 🙂Noelia är så lätt att köpa presenter till, kanske för att jag själv känner igen mig så mycket i henne. Kan typ köpa sånt jag själv skulle vilja ha eller vet vad jag skulle velat ha i hennes ålder, haha. 😉

Det blir såklart mycket pyssel, hon älskar att pyssla men också kläder och smågrejer. En selfielampa, en klänning, vantar och mössa, sminkpenslar och läppglans t.ex. 🙂 En teddy-scrunchie och ett smyckesset i leopardmönster. 🙂Jag är ju en riktig samlare när det gäller presentpapper, band och snören och har hela förrådet fullt haha. Men det lila presentpappret hittade jag på Normal och det med hjärtan på Clas Ohlson. 🙂Det glitterlila prersentsnöret hittade jag på Lagerhaus och sen kan jag tipsa om att en rulle sidenband finns för 10kr på Dollarstore och dem hade massvis med olika fina färger. 🙂

Det väller som vanligt in frågor om att ni önskar presenttips och jag hann faktiskt fota en beställning med julklappar till barnen nu i helgen, så ska gå igenom bilderna så jag kan visa er så snart som möjligt så det kommer väldigt snart!

Hoppas du haft en fin helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats