EMILYSLIV

ETT NYTT KAPITEL, ETT NYTT KÖK!

DSC_0877Igår slog jag slag i saken på något jag velat göra sedan länge. När vi köpte huset var ju det första vi gjorde att bygga om köket, hela planlösningen blev annorlunda, ni kan se före/efter-bilder HÄR. Eftersom vi inte hade all tid i världen då när det var så mycket som skulle göras på en gång så blev alla materialval väldigt basic, vitt vitt och vitt i princip. Det fanns inte riktig tid för att planera allt så grundligt då. Men redan då drömde jag om att köket skulle vara grått men var lite för feg då… vitt kändes ju säkert, haha. 😉DSC_0894Men nu när jag faktiskt äger hela huset själv och bestämmer precis allt så kände jag bara att nä nu får fasiken det här köket som jag alltid velat ha grått bli just grått. 😉 Som en present till mig själv för att jag klarade det, klarade av år 2017 med depression, skilsmässa och jobb nästan dygnet runt en period för att jag skulle fixa allt! Att jag äntligen står på en stabil plattform där jag klarar allt helt SJÄLV, allt jag äger är bara MITT, det är en sån jävla wow-känsla! Jag har ju ända sedan jag flyttade hemifrån vid 17-årsålder alltid delat allt med någon, detta är första gången i mitt liv jag klarar mig helt själv.

Så även köket får väl bli en symbol för det, att jag även klarar det själv. Jag behöver ingen jävla man i mitt liv som förverkligar mina idéer, jag kan göra det själv. Så det så! Så nu ska det bytas alla luckor, knoppar, täcksidor, ho, blandare och bänkskivor! Det kommer bli sååå fint och ett riktigt lyft för huset. 🙂DSC_0889Den vackraste vårbuketten fick flytta ner i daggen igår också, alltså såååå fin, vill aldrig att den ska vissna. Den ger verkligen vårkänslor! Även om det är tokmycket snö utanför dörren som jag snart måste ta mig ut för att skotta bort… haha.
DSC_0872Nu är det dags att sätta fart med köksrenoveringen här igen, så mycket luckor kvar, och alla golvlister, det tänkte jag i alla fall försöka hinna med idag. Sen kanske resten får göras i helgen! Ska bli så kul att få visa er när allt är klart sen! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  God smak är inte samma sak som dyrt eller mycket pengar, vilket du bevisar här. Det blir riktigt läckert. GIRL POWER 🙂

 2. Catrin

  Vad fint det blir! Vi väljer just nu mellan Veddige vit eller grå, men lutar åt vitt för vår del. Hojta till om du vill sälja dina luckor 😉

 3. Magdalena

  Emily du ör en inspiration du är så jävla grym!!! Fortsätt så! Du behöver ingen man! Du ör tuff som få!! Så jävla händig och duktig!!

 4. Sara

  Vill bara skriva att du är grym! Du imponerar på så många sätt, Ditt öga för detaljer är makalöst, allt ifrån kalas till totalrenoveringar. Samtidigt verkar du ha hjärtat på rätt ställe och kärleken till dina barn lyser igenom. Ibland ger livet en orättvisa motgångar men att se dig landa med fötterna på jorden är häftigt. Så ja, du imponerar på mig! Du är grym, från en mamma till en annan.

  (Instagram: sarascupoftea )

 5. Malin

  Wow vad fint det blir? Målar du luckorna eller hur gör du? Och wow vilken powder människa du är! Lycka till med nya köket!

 6. Linn

  Åh så fint det blir! Vi flyttade in i ett radhus som ser nästan som ditt. Jag ångrar mig så att vi inte gjorde om köket så som ni gjorde, med mycket avlastningsyta! Vi var också tvungna att ta snabba beslut…

stats