EMILYSLIV

EN MAFFIG FOTOVÄGG!

IMG_8225DSC_0378I vår senaste styling så fixade jag en fotovägg med posters och ramar från Desenio, tycker det gör så otroligt mycket med en maffig fotovägg över soffan, har ju det hemma hos mig också och får komplimanger för den ofta. Det blir så hemtrevligt tycker jag! 🙂DSC_0364 DSC_0385Det finns så galet mycket snygga posters!!!! Denna kombon i svartvitt tycker jag blev riktigt snygg, det är först en 50x70cm tavla sedan två stycken 30x40cm, en 100x70cm och sedan avslutningsvis en till 50x70cm. Skulle kunna tänka mig något liknande över sängen i mitt sovrum, kanske får bli nästa projekt här hemma.. 🙂DSC_0390

Koden ”Emilysliv” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 30 jan-1 feb *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats