EMILYSLIV

EN MINST SAGT INTENSIV PERIOD

Halloj! Ja jag lever, det har bara varit väldigt mycket den senaste tiden, haha. En intensiv och kul praktiperiod i skolan och nu följt direkt av examensarbete och sen har nästan all ledig tid spenderats till att fixa med båten som vi nu äntligen ska sjösätta på torsdag. Sooom jag har längtat! 🙂Längtar så till jag kliver på sommarlov från skolan. Har så mycket jag vill göra! Fixa ordning för säsongen hemma på uteplatsen och i uterummet och det känns som det var så länge sedan jag hann baka något.. Hoppas rabarberna växer till sig ordentligt snart. 🙂Och lekstugan ska ju också öppna för säsongen såklart! Puh. 🙂

Har så mycket inlägg på gång som jag vill dela med mig av här också men jag kämpar ständigt mot tiden. Men det kommer jag lovar, har en hel del på gång och bilder som väntar i kameran på att fixas till. Sen kommer självklart det efterlängtade inlägget om hur vi platsbyggde Junielles säng/garderob väldigt snart också så håll utkik! 😉

Önskar dig en fin tisdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats