EMILYSLIV

EMILYS FAVORITER

DSC_1334 DSC_1340Eftersom mitt ”smink-inlägg” blev så uppskattat sist så tänkte jag faktiskt tipsa om fler produkter som jag inte klarar mig utan just nu! Kan vara svårt att hitta sådana där riktiga guldkorn men här har ni två stycken. Den första är en deodorant av märket Löwengrip care & color. Inte konstigt faktiskt att den fått väldigt bra betyg överallt, jag har rätt känsliga armhålor men denna funkar perfekt och doftar ljuvligt av svag parfym/bodylotion. 🙂DSC_1352Den andra produkten är en ”leave-in-spray”. Jag överdriver faktiskt inte när jag säger att mitt hår tog över en timme att borsta igenom efter en dusch, det var hemskt. Jag har väldigt torrt och frissigt hår och den här var verkligen räddaren i nöden! Det var frisören som jag klippte mig hos sist som använde den (när han skulle borsta igenom mitt hemska skatbo) och sen dess är jag frälst! Sprayar över hela håret som ett balsamspray och sen går det att borsta lätt och gör håret superfint! Dessutom doftar den ljuvligt av svag kokos, muuums. Den går även att använda på torrt hår utan att tynga ner det. Det här är verkligen min bästa favoritprodukt som jag inte klarar mig utan! 😀 Båda produkterna hittar ni till bra pris hos Lyko.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Belinda

    Ååh älskade också LCC ”count on me” deon !
    Och har använt Uniq one leave in ett bra tag nu och kokos är min favorit.
    Provade även nyheten med doft av lotusblomma nu sist, fräsch men kokos slår nog allt ?

stats