EMILYSLIV

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

Känns som det var ett tag sedan jag visade bilder hemifrån mig nu…. kanske borde köra en fotosession hemifrån och visa er pö om pö under semestern? Jag som bor och lever med allt hemma dagligen glömmer liksom bort att ni kanske vill se mer härifrån… 😉 Kom i alla fall på att jag inte visat helhetsbilder på sovrummet efter att jag ändrade om lite här inne i vintras och det blev klart, bättre sent än aldrig, haha. Just nu är jag i alla fall väldigt nöjd med sovrummet, det är mysigt, ombonat och tycker jag fått till den där hotellkänslan jag ville ha. 🙂 Kom att tänka på hur det såg ut här inne innan det renoverades, hemskt och så omysigt. Ni kan se alla före- och efterbilder HÄR! Nu tycker jag iofs inte riktigt om efterbilderna i det inlägget haha, det har ju hänt en del sedan dess också. 😉Nu när jag ser garderoberna kom jag på att jag måååste rensa dem snart. Har tre stora garderober själv, plus en stor i hallen och alla är verkligen överfulla…. rensning måste ske. 🙂Varje gång jag lägger upp bilder från sovrummet så får jag massvis med frågor om vart överkastet (adlink) kommer ifrån, det är verkligen sååå fint och prisvärt och just nu är det dessutom på 20% rabatt såg jag så passa på, finns i flera färger. 🙂 Även sammetskuddarna som är i samma serie som överkastet var också på rea nu. 🙂En av topp tio bästa grejerna i världen är helt klart att gå och lägga sig i nytvättade lakan, gärna sprayade med linnevatten så dem luktar sådär extra gott! Nu längtar jag typ efter att gå och lägga mig där, har blivit på tok för mycket nattsudd för mig den senaste tiden så kan ju vara en idé att gå och lägga sig i tid och försöka vända tillbaka dygnet! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej, vi håller på att bygga ut huset och nu funderar vi på golv, inte det lättaste haha. Men vi tycker om mörka golv. Vilket golv/färg har du i sovrummet? Mvh Hanna

 2. Irma

  Hej
  Vad fint allt är. Men du skriver att man kan spraya md linnevatten? När gör man det? På torra lakan eller?

  1. Emily Ödmark

   Ja jag sprayar det på typ alla torra textilier hemma så det luktar gott, gardiner, soffan, sängen osv. 🙂 Funkar med sköljmedel blandat med vatten i en sprayflaska också! 😀

stats