EMILYSLIV

SOVRUMMET – FÖRE/EFTER-BILDER

sovrum3 Då har vi kommit till sovrummets före/efterbilder och vi kan konstatera att det hänt en hel del här också! 😉sovrum4 Vi valde att vända på hela rummet då man inte kunde bygga garderober längs med hela ena väggen eftersom fönstret är där. På så vis fick vi en hel garderobsvägg på andra sidan istället!sovrum5 Färgkoden till våra grå väggar hittar ni HÄR!sovrum6”Sne-taket” som det bara var ett hålrum bakom. Man har alltså byggt detta för att det ska vara ”snyggt” då? Haha. Den hemska takpanelen åkte ner direkt och så satte vi samma innertak som vi har på hela nedervåningen och en spotlights-rad framför garderoberna.DSC_0504 Hela garderobssystemet kommer från IKEA och ni kan se dem invändigt HÄR!DSC_0506Lite småsaker saknas fortfarande som elementskydd, taklampa och vita morgonrockar att hänga på guldkrokarna. Men det är ingenting jag orkar stressa över nu, det får komma med tiden!

Renoveringen av Noelias rum är i full gång, imorgon är det dags för första lagret med färg på väggarna. Det går undan! 🙂 Önskar er en härlig start på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina

    Ni har fått det så himla fint. Jag får massor av inspiration från ditt hem. Jag undrar var jag kan hitta zebrakuddarna och gardinerna? Tusental för ditt inspirerande instakonto och blogg!

stats