EMILYSLIV

BARNENS ”KIOSK-HÖRNA” BÖRJAR BLI KLAR!

Annons för Babyland och inlägget innehåller annonslänkar.DSC_0964Barnens lilla kiosk-hörna i uterummet på baksidan börjar bi klar! De sista små pusselbitarna kom på plats i veckan och det som saknas nu är en liten hylla att ha ovanför lilla köket tänkte jag. 🙂 Äntligen har barnen en lekhörna även på nerevåningen eftersom att båda barnens rum ligger på övervåningen. DSC_0014 DSC_0017Här i lilla kiosken har jag fått köpa en hel del glass och frukt idag. 😉DSC_0981 DSC_0022Sötaste lilla lekköket av märket Sebra passade helt perfekt färgmässigt här ute. Jag hittade det hos Babyland, har bara väntat på att det ska komma in i lager igen då just denna färg varit slutsåld överallt i evigheter! 🙂DSC_0005Sötaste lilla tavlan som man köper bokstäver/siffror till och kan ändra om texten som man vill, fick bli en liten kiosk-meny här ute. Funderar på en till min kontorshörna som jag ska fixa snart också, tavlan finns även i grått och rosa så kanske får bli en annan färg där. 🙂 Och visst är flamingo-ljusslingan galet söt??? Lyser sådär fint ljusrosa också. DSC_0975Imorgon är det dags för barnen att åka till pappa igen och jag ska ha mitt livs första barnfria helg någonsin! Jag ska passa på att bara ta det lugnt, dricka vin i solen och umgås. Får göra det bästa av det helt enkelt! Även om jag lär hunnit sakna ihjäl mig innan det blir söndag! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Leila

  Hej 🙂 Vill börja med att tacka för en väldigt bra och fin blogg. Kikar in här minst en gång om dagen. Nu till min fråga, vart kommer det fina våffeljärnet och de fina flaskorna bredvid ifrån? Skulle vilja införskaffa det åt min dotter.

 2. Leila

  Hejsan, är nyfiken på vart våffeljärnet och de fina flaskorna bredvid kommer ifrån. Tack för en toppenbra blogg. Mvh Leila

 3. Klara

  Jag tycker verkligen om din blogg av dessa anledningar – du tar otroligt fina bilder, du har barn i samma ålder som jag själv och du inspirerar mig i inredning. MEN. Nu börjar jag tröttna lite… scrollar jag igenom dina senaste inlägg är ALLT konsumtionshets och annonser. Jag önskar verkligen FLER inlägg och särskilt fler äkta inlägg. Jag vill se mer av DIG. Hoppas du tar detta på rätt sätt!

  1. Emily Ödmark

   Hej! För det första, alla mina inlägg är alltid äkta, skulle aldrig lägga upp något här som jag själv inte står för. Jag har blivit mer noga med att nästan överdrivet annonsmärka inlägg bara för att vara på den säkra sidan, just eftersom jag använder mig av affilliatelänkar (detta är ju ändå en del av mitt jobb), men det behöver alltså inte betyda att hela inlägget är sponsrat eller så. Men sen är det här främst en inspirationsblogg, mycket inrednings- och shoppinginspiration blir det även om det dyker upp lite vardagsinlägg ibland. 🙂 Men har själv tänkt att jag ska dela med mig mer av inblick i vår vardag också – men det är inte alltid lätt att hinna med! 😀

   Kram Emily

stats