ÄNTLIGEN ÄR JAG HEL IGEN! | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

ÄNTLIGEN ÄR JAG HEL IGEN!

DSC_0157 DSC_0175Äntligen är dem hemma igen efter en helg borta, mina älskade små favorittjejer. De kom hem efter lunch och sen har vi bara hängt och myst hela dagen, vi körde lekparksturné och hann besöka hela tre lekparker. 😉 Sen började vi bli hungriga och begav oss hem för mellis. 🙂DSC_0188Usch vad jag inte alls gillar det här nya, att jag ska behöva leva utan mina barn i flera dagar. Det är så himla onaturligt på något vis! Mina barn är fortfarande så små, jag vill ju spendera varje dag med dem. Hela den här grejen med att barnen kommer hem med sina små resväskor dragandes efter sig, så himla fel. Att behöva vinka hej då för att inte få träffa dem eller ens vara delaktig i deras vardag på flera dagar. Jag tycker det är skit rent ut sagt, men samtidigt är det ju viktigt både att jag får tid för att andas ibland men också för barnen att få träffa sin pappa. Så många blandade känslor i ett enda virrvarr, men det SKA bli bra det här.
DSC_0219 DSC_0220Att det kan vara så kul att få utstansade mackor i olika former. 😉 Sen gick vi ut och lekte i flera timmar igen innan det blev dags för middag.DSC_0224Trötta efter en heldag så fixade vi pyjamasparty efter middagen med jordgubbssaft och popcorn, det var extremt viktigt att även jag skulle ha pyjamas. 😉 haha.DSC_0230 DSC_0238DSC_0228När det var popcorn över hela golvet och filmen rullat i ungefär 10 min så slocknade dem såhär bredvid varandra i soffan, mina älskade små. Nu har jag burit upp dem till sina respektive rum och funderar på hur länge jag själv ska orka hålla mig vaken! haha. 🙂DSC_0252Nu smattrar regnet ordentligt på rutorna, hoppas på att vädergudarna spått rätt om att det ska bli superfint väder imorgon för jag kan ha lovat barnen en dag på stranden! 😉

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

 1. Tessie

  Åh, förstår att det måste göra väldigt ont i hjärtat att behöva vara utan dem, men jag tycker du kämpar på riktigt bra, det är ju en väldigt tuff period du går igenom! Jag sänder dig lite extra värme och styrka! ♡

 2. Sanna

  Så härligt med familjemys! Har följt din blogg i över 2 år nu och älskar verkligen den. Förstår att det är tufft med skiljsmässan för både dig och barnen. Men skulle verkligen gilla att få läsa lite mer om hur ni tänker göra/har gjort. Hur löser ni det ekonomiskt osv? Du är en stor inspiration för många andra ensamstående mammor eller nyskilda kvinnor som går igenom samma sak. Förstår att det kan ta tid innan du orkar skriva om det, men vi läsare stöttar dig. Du är bäst Emily! Ta ett glas vin och bara njut av dig och dina fina barn.

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Ja det är mycket som ska fixa/lösas/kommas överens om vid en skilsmässa! Men jag kommer att bo kvar i huset i alla fall, det var det som var viktigast för mig. 🙂 Tack för dina peppande ord!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats