Emily Ödmark

EMILYSLIV

BARNENS JUL- & NYÅRSOUTFITS!

Annons för Lindex, inlägget innehåller Adlinks.

Idag har vi provat årets jul- och nyårsoutfits! Mina älskade sötnosar. Lyckan är ju att få ha massa fina klänningar, guld, glitter och tyll…. enligt mina tjejer i alla fall! 😉 Nyårsoutfiten, alltså sååå himla fin! Bilderna gör den inte ens rättvisa. Klänningens detaljer är verkligen WOW! Klänning / Päls-bolero / Glitterdiadem / Vita nylonstrumpbyxor

 

UPDATE! MED KOD: kids1850 får ni 20% rabatt på alla barnkläder mellan 15/12-19/12. Perfekt att inhandla sista julklapparna, nyårs- & jul-outfits till barnen! Gäller inte på reavaror och kan inte kombineras med andra rabattkoder! Diademet blev helt klart favoriten! 😉 Knapparna på Pälsboleron är så himla fina! Ser verkligen lyxig ut! 🙂 Till nyårsafton får vi nog locka till håret lite istället för tofsfrillan efter förskolan idag! hahaha. 😉 Och så en av jul-outfitsen! Så kul för kjolen som Junielle har på sig köpte jag till Noelia för flera år sedan… nu finns den igen så jag kunde köpa en i Noelias nuvarande storlek! 🙂 Den är ju sååå himla fin, finns i rosa nu också som jag är lite sugen på till tjejerna.  Vi matchar kjolen med samma päls-bolero, strumpbyxor och renhorns-diadem! 🙂Noelia är så rolig, hon är så inne i det här med att vi ska fota saker. Hon är proffs på att göra olika poser och berättar gärna vad hon tycker vi ska ha i bakgrunden och vart vi ska stå… Undrar vem hon brås på… 😉 Tror faktiskt den här tjejen kommer börja med youtube en dag, satt och kollade igenom hennes iPad häromdagen och hon är väldigt duktig på att dokumentera i både bild och film, hahaha. Älskade unge! 

Jag har fått så många förfrågningar om hur jag gjort mina granrosetter så ska försöka få till någon typ av tutorial och visa er här på bloggen imorgon så stay tuned! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats