EMILYSLIV

ATT VARA UTE I GOD TID!

Inlägget är reklam för Babyland & innehåller annonslänkar

Jag älskar ju att vara ute i god tid och vet ni vad, det är faktiskt inte allt för lång tid kvar till påsk… så jag har helt enkelt börjat hitta massa guldkorn att fylla barnens påskägg med. 😉 Tänkte helt enkelt dela med mig av vad jag hittat att fylla dem med hittills, ni brukar gilla sådana tips! När jag var liten var mitt påskägg från mamma typ som julafton, det var så mycket mer än bara godis i våra påskägg, saker som var bra att ha, roliga småsaker osv så jag för vidare traditionen till mina barn, så mycket godis blir det inte alls faktiskt. 🙂 Barnen kommer få ett varsitt cyklop i sitt påskägg bl.a. Huuur fina är inte dessa? Rosa och glitter är ju en vinnande kombo här hemma och barnen har verkligen önskat sig cyklop så tror dessa kommer göra succé. Märket Bling2O som man hittar hos Babyland har såååå mycket olika roliga varianter på simglasögon.  Såpbubblor får barnen nästan alltid i sina påskägg och dessa såpbubblor formade som mjukglassar är ju så söta!  En Littlest Pet Shop ”överraskningskruka” gömmer sig också i äggen där man får två stycken slumpvis utvalda små djur att samla på, barnen ääälskar ju sådana här smågrejer man kan samla på. 🙂 Och en söt liten plånbok. 🙂Klistermärken på rulle. 555st söta klistermärken på en 3 meter lång rulle! Perfekt pyssel att ta med sig som inte tar så mycket plats. 🙂 Babyland har verkligen mycket kul smågrejer som är perfekt att fylla påskägget med. Dessa söta lipgloss och kinder-choklad hittade jag i butiken ”Normal”.Det här sååå söta setet från Rice med vattenflaska och matlåda hittade jag också hos Babyland! Dem ska dock inte ner i påskäggen utan Noelia var i behov av ett nytt set till skolan men var tvungen att visa för dem är ju så himla fina och våriga! Perfekt för skolan eller picknicken! 🙂 Precis som alltid så har ju Babyland även fri frakt!

Lovar att visa er mer påskäggsinnehåll framöver, brukar hinna samla på mig en del, haha. 😉

Önskar dig en fortsatt fin fettisdag, jag ska unna mig en semla idag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats