EMILYSLIV

ATT FÅ GE PRESENTER!

Annons för Babyland, inlägget innehåller annonslänkar.

Jag älskar att ge bort presenter! Hela grejen med att hitta något som verkligen passar någon, slå in den fint och se glädjen när den öppnas. Det är ju t.om. roligare att ge bort presenter än att få dem själv tycker jag! 🙂 Min syster fick ju en liten dotter för 2 veckor sedan och Alma blev äntligen storasyster. Klart man måste få storasyster-presenter av moster då! 😉

Jag kunde ju bara inte motstå att klicka hem den här söta doktorsväskan och glass-pusslet. Huuuur gulligt?Mina barn har doktorsväskan i blått sedan tidigare men denna i rosa var ju så bedårande söt. Dessutom hade inte Alma någon doktorsväska innan så tyckte det var på tiden nu. 😉 Leka doktor är ju för övrigt bästa leken att leka med barnen, då kan man ligga och slappa på soffan medan dem pysslar om en. Haha! 😉 En present till lilla bebis Minea också, eller ja kanske snarare till mamman. 😉 Sååå himla fina milestone-cards på svenska som man kan fotografera tillsammans med barnet. Typ ” Idag är jag 1 månad”, ”Min första midsommar” och ”Mitt första skratt”. Perfekt babyshower-present eller present till den som precis fått barn, fanns i blått också såg jag. 🙂

Önskar jag hade haft dessa, jag har inte gjort några babyböcker med barnen heller. Men tänk att typ fota barnen med alla dessa kort och sedan framkalla en fin fotobok med fotona sen. Skulle ju bli hur fint som helst och definitivt mindre tidskrävande än att göra en babybok! 😀Och så lite nya spel hem. Har blivit vardagsmys här hemma på senaste tiden att vi spelar spel efter middagen, perfekt nedvarvning och lugn aktivitet så vi var i behov av lite nya. Lotto-spelet är en ny favorit, perfekt spel även för de mindre barnen! Och så Fia med knuff, i lite finare utförande än det klassiska dock. 😉 Allt hittade jag hos Babyland som precis som alltid har fri frakt! 🙂

Nu är det äntligen dags för lite soffhäng här, hoppas du också haft en fin dag! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill3

    Detta fiaspel ska snart också nlickas hem😍. Dottern på fem spelar helst uno junior- så tips. Tokroligt och hon har spelat detta i lite drygt ett år!

stats