Emily Ödmark

EMILYSLIV

ÅRETS FÖRSTA STJÄRNA!

Igår fick den första stjärnan åka upp i fönstret här hemma, närmare bestämt i vardagsrummet och det blev sååå mysigt!  Fyndade den fina stjärnan på City gross i helgen för ynka 179kr, värsta kapet. Det kändes ju onödigt att jag skulle lägga ut den i förrådet så den fick åka upp direkt istället. 😉Så himla fin och maffig blev den i fönstret!Har lovat mig själv att jag måste putsa alla fönster innan jag hänger upp en julstjärna i det, så att det faktiskt blir av. 😉 Så fr.om. imorgon ska jag nog börja ta ett rums fönster i taget och sedan hänga upp en stjärna i det, på så vis har jag nog lyckats putsa alla fönster och hängt upp alla stjärnor lagom till helgen, perfekt att ta ett om dagen! 😉

Nu måste jag fortsätta ta tag i alla måsten här, har endast avverkat ca 20% av dagens to-do-list än så länge, känns som det blir en lång kväll! Önskar dig en fin start på veckan! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats