EMILYSLIV

ÅRETS FÖRSTA PÅSKPYSSEL!

Tidigare i veckan började vi med årets första påskpyssel här hemma, det blev hängen att hänga i påskriset i form av små pärlplattor. Noelia älskar ju att pärla så detta var väldigt uppskattat påskpyssel av henne. 🙂 Vi googlade helt enkelt bara tips på påskpärlplattor och gjorde utefter det, vi använde inga mallar eller så. Det går ju faktiskt bara att räkna pärlorna rad för rad och sedan pärla likadant! Några små harar och påskägg fick det bli! Sedan satte vi i sytråd så dem gick att hänga.  Och så gjorde Noelia den här lilla påskkycklingen, sååå söt! 🙂 Lyckan sen när hon fick pynta sitt eget påskris i barnens rum! 🙂  Visst blev det gulligt? 🙂Nöjd tjej beskådar sitt mästerverk! 😉

Här har vi fortsatt vattkoppskarantän hela helgen då även Junielle fått det nu, riktigt besvärligt har hon det stackarn. Hon har fått sååå mycket prickar precis överallt. Men när hon varit piggare mellan varven har vi i alla fall kunnat ta oss ut här utanför huset och njuta lite av det härligt soliga vädret, cyklat och lekt. Efter denna hemmavecka längtar jag efter att få komma iväg lite på jobb imorgon. Noelia ska till skolan och Junielle lämnar jag över för pappa-vecka redan imorgon bitti!

Önskar dig en fortsatt fin söndagskväll! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nett

    Åh kan du inte ge mer tips till saker till barnens påskägg, står helt still för mig iår och har barn ? samma ålder som din minsta ?

  2. Annie

    Vad heter färgerna på pärlorna. Så fina nyanser men tycker inte jag hittar någon som liknar dessa.

stats