EMILYSLIV

ÄNTLIGEN PÅ BENEN & PLANTERING!

Äntligen ny vecka och nya tag igen, förra veckan hade jag gärna kunnat radera. Fick plötsligt feber och blev såå hängig förra tisdagen och under kvällen fick jag så galet ont i halsen. Så det blev ett besök till sjukan och fick då konstaterat halsfluss. Tycker inte jag brukar vara såhär hängig när jag har halsfluss men tror snarare det var halsböld denna gången då jag hade så ont i örat och halsen bara på ena sidan och ville typ grina varje gång jag skulle svälja. Nu har i alla fall penicillinet äntligen gjort sitt och i helgen började jag känna mig som en människa och kunde äta normalt igen tack och lov! 🙂 Jag och Junielle har varit hemma idag så vi är hundra procent säkra på att hennes vattkoppor torkat helt, på onsdag tror jag nog hon kan komma tillbaka till förskolan igen och som hon längtat efter alla dessa hemmaveckor! Vi passade på att göra lite påskfint utanför dörren idag och planterade lite blommor och klädde påskris. Det kom dock en väldigt oväntad snöstorm mitt i planteringen haha så vi fick pausa och fortsätta sen igen när solen tittade fram. Har varit så skumt väder här idag! Junielle var väldigt noga med att det var hon som skulle vattna alla blommor! Förutom att vi planterade dessa så planterade vi även om lite sticklingar till större krukor, men dem får vänta med att flytta ut ett tag till. 🙂
En vit påsklilja och lite vita penseér fick det bli så länge eftersom de tål frost och minusgrader och det fortfarande kan vara väldigt kallt på nätterna. 🙂Imorgon ska jag försöka storstäda och sanera hela huset, hamnat lite efter då jag ju bara var sängliggande förra veckan och så måste jag inventera vad jag behöver mer till barnens påskägg så jag kan visa er som många önskat i veckan! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats