EMILYSLIV

ÄR DET NU JAG BLIR EN ”JEANS-TJEJ”?

Annons för Cubus, inlägget innehåller adlinks

Det har efterfrågats mer outfit-bilder här på bloggen och även om dem inte duggar tätt så ska jag försöka jobba på det! Fick så många frågor om jeansen jag har på mig i inlägget från i måndags så ja vi kan väl börja med dem då… 😉Jag har nog aldrig riktigt varit en ”jeans-tjej” egentligen, tycker sällan jag hittar några sköna. Meeeen ack den som ger sig, jag har hittat ett par favoriter! Dessa är SÅ sköna, stretchiga, höga i midjan och sitter som en smäck! 😀 De är från Cubus och modellen heter ”High Waist Hannah” och finns i massa olika färger och tvättningar. Jag måste införskaffa fler i olika färger pronto!

Bästa tipset är även att Cubus just nu har 25% rabatt på alla sina jeans, så jag ska minsann klicka hem fler par nu på direkten innan de tar slut! 🙂”Gubb-kavajerna” känns som ett säkert kort nu i höst också. Denna grå kavajen hittade jag också hos Cubus!Tadaaa en klassisk höst-outfit a´la moi! Tycker det är så snyggt med slitningarna nere vid vristen på jeansen också! Jösses nu har jag dykt upp på två bilder här i bloggen bara den här veckan, vänjer mig aldrig, hahaha. Men er önskan är min lag! Så är det fler typer av inlägg ni vill se så önska på! 🙂

Hoppas du haft en fin vecka såhär långt! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats