Emily Ödmark

EMILYSLIV

ÄNTLIGEN MÅNDAG & TV-HÖST!

Annons för Interflora

Ja äntligen är det måndag igen! Alltså jag har alltid en så bra känsla i kroppen på måndagar, det känns liksom som en nystart, en ny vecka med nya utmaningar och mål varje gång. Älskar det! Sen är jag såklart lite extra pepp de måndagar jag får hämta hem mina barn för mammavecka igen! 🙂 Idag har dessutom städerskorna varit här hela dagen så att komma hem till ett helt skinande rent hus är ju verkligen en så härlig känsla, och lite nya snittisar på det, måndagsblommor är det bästa. Snacka om bra start på veckan! 😀Denna buketten heter “omtanke” och kommer från Interflora, så himla fin! Känns verkligen höstig med de aprikosa nyanserna. 🙂Barnen somnade för en stund sen, vi har bara myst och pratat om saker vi vill hinna göra under veckan. Gå ut i skogen och grilla korv och göra en Halloween-pumpa står bl.a. på önskelistan för veckan. 🙂

Jag ska krypa ner i soffan med ett glas julmust (ja helt galet att det finns i butikerna redan, haha) och kolla ikapp på alla serier. Alltså jag följer så galet mycket olika grejer den här hösten så måste typ göra en lista över allt jag ser snart! hahaha. Men lite av det jag följer nu är “Springfloden”, “Sthlm rekviem”,”Ingen utan skuld”, “Paradise Hotel”, “Biggest loser”, “Idol”, “Hela sverige bakar” sen så börjar ju “Så mycket bättre” i helgen och så började jag kolla på serien “Det som göms i snö” igår. Herregud, snacka om TV-höst! 😀

Nu ska jag i alla fall börja med att kolla in dagens avsnitt av “Halv åtta hos mig” de är ju faktiskt i min lilla håla Nynäshamn i veckan så det måste jag såklart se! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll och start på veckan!  ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark
      Emily Ödmark

      Tack snälla! 😀 Det är något jag tänkt på faktiskt… Funderar lite på att kanske ställa frågorna på instagram men svara här på bloggen, men det kommer absolut en frågestund väldigt snart! 🙂

stats